Insamlat hittills: 9 820 kr

49%

Mål: 20 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20 000 kr

Spring för livet 15 mars
Spring för livet 15 mars

Välgörenhet för Barncancerfonden

Vi kommer att springa för att samla in pengar för en god sak. Vi har valt att göra det för Barncancerfonden. Lördagen den 15 mars ska vi springa en sträcka på 45 km där vi önskar att ni skänker en slant som oavkortat går till Barncancerfonden.

Vi har dessutom valt att lägga insamlingen direkt på barncanserfondens hemsida. Där kan Ni klicka på "ge gåva" och välj sedan Spring för livet. Varje kilometer är värd minst 10 kr men det går givetvis att skänka mer. Där kan alla, på ett säkert sätt, se hur mycket pengar som kommer in.

Sträckan vi kommer att köra på är några etapper av Sörmlandsleden med start i utkanten av Nynäshamn och mål söder om Stockholm. Ni kommer att kunna följa oss via sociala medier såsom Facebook och Twitter samt Instagram.

För att berätta lite om oss själva; Vi älskar att vara nära djur och natur. Springa i skogen är en naturlig del av våra liv, att vara nära skogen och dom svenska fjällen är helt fantastiskt. Att kunna göra skillnad och ge en hjälpande hand för något är en självklarhet för oss båda. Därför har vi valt att göra detta.

Vi kör allt i ett samarbete med Team Nordic Trail som vi också tränar tillsammans med varje vecka. (Teamnordictrail.se) Vi ser gärna att ni är med och bidrar till en god sak.

Mvh Anette och Lisa

Kontaktuppgifter:
l.a.jonsson@hotmail.com
070-5978914

Följ oss gärna på #springforlivet15mars
#teamnordictrail @teamnordictrail

Tack på förhand!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Henrik Danielsson

  Anonym

  Menhammar Stuteri AB

  Anonym

  Magdalena Trumstedt

  Anonym

  Pierre Rasmussen

 • Anonym

  Anonym

  Anonym

  Mia Holmen

  Anonym

  Anna Steffansson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!