Insamlat hittills: 48,985 kr

816%

Mål: 6,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6,000 kr

SOS cyklar mot cancer!

SOS Alarms kanske främste (och galnaste) atlet Michael Zantelid cyklar Stockholm - Göteborg för att samla in pengar till barncancerfonden.

Den 5e juli ska jag flytta från Stockholm till Göteborg. Jag har inte så mycket packning, men jag har en fin cykel. Och en väldigt liten bil. Den 13e juni slängde jag upp ett meddelande på facebook, och frågade om någon kunde hjälpa mig att frakta ner hojen. Nästan direkt hörde min Göteborgskollega Michael Zantelid av sig: "jag kan cykla ner den! vi gör det för barncancerfonden!"

Till historien hör att Michael är killen som springer marathon, deltar i ironman och parkerar sin cykel i Borås så att han kan hämta den när han landat på Landvetter och sedan cykla 8 mil hem till Torslanda utanför Göteborg klockan tio på kvällen.
Dvs: när Michael pekar på min cykel och säger "jag cyklar ner den!" så gör han det.

Så här är vi nu. Mitt i den bästa win-win-situationen någonsin. Barncancerfonden får pengar. Jag får min cykel. Och Michael får ett träningspass.

Om du skänker 50kr så cyklar "Zantos" en mil mot Göteborg. Cykelvägen blir det ungefär 60 mil och om alla bidrar med 50kr har vi bara genom detta hjälpt barncancerfonden med ca 3000kr. Men vi hoppas såklart på så mycket som möjligt!
Hoppas Du vill vara med på Michaels resa!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  P-A Persson

  Anonym

  Anna Zander

  Anonym

  Anna-Carin Bellamy

  Anonym

  Åsa S

 • Anonym

  Helena Högberg

  Anonym

  Heléne Saba Sirius omsorg

  Anonym

  Anna Bomberg

  Anonym

  Anders Karlsson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!