Insamlat hittills: 10 620 kr

266%

Mål: 4 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 4 000 kr

Solstrålen Hillevi

Alldeles för många drabbas av cancer! -och allra värst är det när det drabbar ett barn! Min systers lilla Hillevi är en av de som just nu kämpar för sitt liv!

Hillevi har ett underliggande syndrom, som heter Costellos syndrom. Det är en väldigt ovanlig sjukdom och det är en ren slump att just hon fick det. Det är denna sjukdom som är orsak till alla problem hon har. Läkarna upptäckte en tumör på Hillevi och det visade sig att den satt i urinblåsan och att den var gigantisk! Många cellgiftsbehandlingar fick det bli innan de äntligen har kunnat operera bort tumören. Operationen gick bra och nu har hon bara två behandlingar kvar! När behandlingen är avslutad kommer de att söva henne (vilket är väldigt riskabelt pga hennes hjärtfel) och göra en magnetröntgen för att se efter att allt verkligen är borta - och då håller vi tummarna som aldrig förr!

De säger att tre av fyra barn överlever, det är alldeles för lite, håller du inte med? Barncancerfonden är huvudfinansiär inom svensk barncancerforskning och drivs uteslutande av bidrag från privatpersoner och företag, men får inga bidrag från staten. Din hjälp är därför livsviktig!

Tänk på: det kan lika gärna vara ditt barn!

Tack för ditt bidrag!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Mormor & Morfar

  Anonym

  Pernilla Larsson

  Anonym

  Annette & Jonas Kyldahl

  Anonym

  Malin Berlin

 • Anonym

  Anonym

  Johan Magnusson

  Anonym

  Christopher

  Anonym

  Maria Nygren

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!