Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 30 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

Snälla mamma, håll min hand

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. När ett barn drabbas av cancer är det inte bara en individ som drabbas utan en hel familj. Alla i den sjukes närhet får en ny verklighet att hantera och ofta saknas tid för att förbereda sig inför denna. Alla drabbas vi av tragedier i livet, men den värsta av alla förluster är att förlora ett barn.

Målet är att alla barn som drabbas av cancer ska överleva och växa upp, vara med vid jul och ropa in nya år, dansa runt stången vid midsommar och fira sina familjemedlemmars födelsedagar. Men främst av allt, att det ska få leva och njuta för varje dag som går. De ska få chansen att uppleva vuxenlivet och en dag själva få känna på att vara förälder.

Ni som sitter där ute och tänker att ni gärna vill gör en skillnad för samhället men inte vet hur. Skänk en slant och rädda liv tillsammans med mig. Samtidigt som ni gör det kan ni känna er som hjältar, för det är ni. Ni förändrar inte bara ett barns liv utan även familjens och människorna runt om. Drabbas en, drabbas alla.

Så va med och stöd barncancerfonden, alla gåvor är lika viktiga, stora som små.

Tillsammans kan och ska vi besegra cancer!

/ Erika