Insamlat hittills: 30,150 kr

60%

Mål: 50,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50,000 kr
455 personer stödjer denna insamling

Golfamore är Europas ledande förmånskort för golfspelare. På fler än 1300 banor i 23 länder runt om i Europa kan våra kunder spela golf till reducerade priser. Sedan starten 2005 har miljontals golfrundor spelats med golfhäftet, som också var vårt initiala namn. Vi förstår golf, men att barn får cancer kommer vi aldrig att förstå.

I samband med våra tävlingar på Bro Hof Slott Golf Club 1, 2, 3, 30 och 31 juli så samlar vi därför in pengar till barncancerforskningen. Deltagare under dessa dagar kan vara med på en rolig bonustävling om att slå rakast drive där Golfamore, Indoor Golf Group och Wilson sponsrat med fina priser. För att deltaga i tävlingen så betalar spelaren 50 kr (eller valfritt belopp) till Barncancerfonden.

Även om du ej är med och tävlar denna dag så kan du om du vill naturligtvis lämna ett bidrag i kampen mot barncancer. Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. 85% överlever. 15% dör. Vi vill att alla barn ska överleva och leva. Därför väljer vi att stödja Barncancerfonden.


Barnen är vår framtid. Barn och cancer hör inte ihop. Hjälp oss i kampen mot barncancer.

SWISH-NUMMER: 90 20 900

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Anonym

  Anonym

  Anonym

 • Anonym

  Anonym

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!