Insamlat hittills: 800 Kr

8%

Mål: 10 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
4 personer stödjer denna insamling

Skull-Art Design By Sweden

Hej!
Mitt namn är Izabella Larsson Björn, en Norrlänning som bor i Värmland med familj och hus. Jag är sjukskriven pga ryggskada och steloperation samt i väntan på en yttligare operation.
Barn är vår framtid. Jag har själv en son på 10 år och han är fullt frisk tack och lov. Men som förälder tänker man ibland tankar som "Tänk om mitt barn får cancer, finns det då läkare och doktorer och medecin till allt detta" Jag hör och ser att det behövs insamlingar. Det går på Tv-reklamer samt att vänner pratar om barn med cancer.
Min son blir väldigt berörd när han hör barn som måste gå igenom lidande för att få kämpa om att få leva. Jag och min son Maximilian har börjat fundera ut hur vi kan starta en insamling. Och då kom jag på iden med att smycka rådjurs-skallar med horn som låg på vänners vindar och skräpade. Jag har just börjat med detta och jag tror detta kan dra in pengar till barn med Cancer. Rådjursskallarna som förtjänar mer än att ligga i kartonger på vindar och skrubbar kom till nytta och fick liv på nytt.
Varje barn ska va glada och lyckliga och vi vill vara med att kämpa för deras liv. Ju fler som köper av oss ju mer kan vi bidra med! Det är både jag och min son som målar och designar dessa rådjurskallar med horn.
Hornen symbolerar att man kan skydda sig mot ondska och andra faror i världen, detta är vårat sätt att bekämpa och fäkta bort alla faror. Alla är berättigade ståtliga horn att skydda sig med.

Jag samlar in rådjurs-skallar från jägare/vänner/familj.
Alla försöker så gott det går att få ihop till mig, men allt etter tiden gått och insett vad duktig jag är på detta så kommer det fler och fler som vill ge mig fler. Men självklart bidrar de nu oxå till något mycket mer.
Jag har alltid haft önskan om att få bidra till Barncancerfonden men har inte kunna det. Men nu har jag möjligheten till det.
Jag ska kämpa för detta då jag nu har chansen att kunna hjälpa till.
För varje beställning/köp så går en summa till Barncancerfoden.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Skull-Art Design By Sweden

    Skull-Art Design By Sweden

  • Skull-Art/IzabellaLarssonBjörn

    Skull-Art Design By Sweden