Insamlat hittills: 1 220 Kr

6%

Mål: 20 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
4 personer stödjer denna insamling

Skolinnebandyn för Barncancerfonden

Skolinnebandyn är Linköpings största och populäraste barn- och ungdomsevent och startade 1994 och går varje år under skolelevernas höstlov.

I år 2013 firar man 20års jubileum, men det var också året då två stora samarbetspartners till Skolinnebandyn, tillika eldsjälar, sociala och hjälpsamma personer avled i cancer.

HÅKAN SANDBERG - på Textil & Reklam,
tryckte varje år gladeligen den omåttligt populära Skolinnebandy T-shirten och var en mycket positiv, glad och hjälpsam person till allt och alla i sin omgivning och inom stora delar av Linköpingsidrotten.

ULF SVENSSON - på Centraltryckeriet
tryckte varje år alla trycksaker så som planscher och diplom m.m och inte minst den fina 10årsjubileumsaffischen. Han var alltid omtänksam, hjälpsam och enkel att ha att göra med och hjälpte många föreningar i staden.

Skolinnebandyn vill hedra minnet av de två
och kommer skänka 20.0000kr från 20års jubileumet, varav 10.000 till Cancerfonden och 10.000 till Barncancerfonden. Samtidigt hoppas vi att alla som har en relation till Skolinnebandyn önskar bidra och därmed kan dubbla den skänkta summan till just 20.000 till varje fond.

Här till Barncancerfonden kan ni ge det symboliska beloppet 20kr i relation till Skolinnebandyns 20års jubileum och det mycket enkelt via mobilen.

Tack för ditt stöd i kampen mot cancer!
/ Skolinnebandyarrangören Linköping Innebandy via projektledare Janne Svensson

Senaste bidragen till insamlingen

  • Janne Svensson

    Oldiescupen 2013

  • Åsa Råsbrink

    Mia