Insamlat hittills: 100 529 kr

101%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Skogsmusen samlar

2013-02-28

Målet är nått - inte bara till fonden utan för Sofia och oss alla!!!

Tack alla ni som stöttat och peppat, som varit små hjältar i vardagen för Sofia, när hon som mest behövde er. Kompisar som satt i sjukhussängen och spelade kort, Casa Montessori - lärare och elever, ni är så underbara. Och Farmor och Farfar som hjälpt mig och Fredrik rådda vår vardag, övriga släkt och vänner - tusen, tusen tack!

Ohana betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför eller glöms bort

Suzanne, Fredrik, Sofia och Johanna
--------------------------------------------------------------------------
2013-02-05

Hej!
Idag är det exakt 2,5 år sedan Sofia började sin ALL-behandling. Ikväll tar hon sina sista cellgiftstabletter!!! Hon har fixat det, lilla tjejen, och alla hennes nära och kära drar nu en stor suck av lättnad. Sofia har gått i mål!

Det har inte alltid varit så lätt, ibland riktigt jobbigt. Men att inte ta medicin har faktiskt aldrig varit på tal. Hur dåligt hon än mått har droppnålen fått sättas, sprutan i benet för 300e gången tagits och tabletterna för 1000e gången svalts...

För hon ville ju inte hamna på 4e stolen...

Tack alla ni som bidrar till Barncancerfonden och som gör det möjligt för fler än Sofia att bekämpa och besegra cancer. Och än finns tid kvar att gå i mål med insamlingen också - det är inte mycket kvar till 100 000 kr!!

Var så säkra, det sker många små under varje dag tack vare dessa bidrag!

Många varma hälsningar,
från Sofia med familj
-------------------------------------------------------------------
2012-11-22

Hej!

Känns helt otroligt - Sofia räknar ner!! Hon har nu snart bara två månader kvar på sin tablett-behandling. Pigg och glad - ja, bortsett från illamåendet som sitter i - men i full gång med skola, kompisar och handboll; IK Sävehof såklart :)

Och som bilden visar har Sofia också varit hos frisören under året - med blandade känslor. Att behöva klippa i det som äntligen börjat växa ut igen var lite ångestfyllt.

Att det har gått så bra för Sofia är mycket tack vare den forskning som bedrivs. Och ni alla som bidrar skall veta att vi är enormt tacksamma!!! Det verkar ju som om vi har kommit undan med blotta förskräckelsen. Tänk om det gällde alla som drabbas. Eller ännu hellre, att vi slapp ifrån cancer helt och hållet!

Då har vi verkligen nått målet!

Från Sofia och oss övriga i familjen, ha en fantastisk Jul- och Nyårshelg!

------------------------------------------------------------------------
Gott nytt år 2012!
Och tack alla ni som lämnat bidrag till Skogsmusen samlar! Den 8 december 2011 nådde vi tillsammans målet, 50000 kr till forskning.

Sofia är nu halvvägs. Hennes tuffaste period ligger förhoppningsvis bakom henne. De tunga och krävande behandlingarna är över och därmed också obehagliga biverkningar. Nu är det "bara" tabletter resten av tiden. Som Sofia själv uttryckte det: "livet börjar kännas som vanligt igen..."!

Men än återstår ett drygt år. Och det finns mycket kvar att göra. Så nu höjer vi ribban och förlänger slutdatum så att det sammanfaller med Sofias totala behandling på 2,5 år. Vårt nya mål är 100.000 kr - dubbelt upp men väl satsade pengar för att rädda liv, eller hur?

Det kanske rentav kan bidra till att färre drabbas överhuvud taget i framtiden...

Varma hälsningar från Sofia med familj!

-----------------------------------------------------------------
En liten uppdatering på Sofias 12-årsdag den 18 aug 2011:

Det har nu gått drygt ett år sedan Sofia fick diagnosen leukemi, ALL. Hon har kämpat och gör så fortfarande, ibland mår hon bättre, ibland sämre. Biverkningarna är nästan värst... Men allt verkar gå åt rätt håll och Sofia blir piggare och starkare för var månad som går. Hon pratar om att träna handboll igen och red nyligen för första gången på ett år som om inget hänt. Som förälder är man naturligtvis lyrisk och varm i hela kroppen!

Förra skolåret var hon knappt närvarande, lite på slutet i maj och juni. Nu är hon rejält laddad inför åk 6 - inga läkarbesök får bokas in under skoltid om det inte är ett måste för hon vill inte missa en dag!
Ja, så låter det åtminstone nu i augusti :)

Vår insamling rullar på ett år till och vi är i skrivandets stund nära målet för just Skogsmusen (Sofias smeknamn som liten förresten).

Men visst är det härligt när förväntningar överträffas? Därför hoppas vi att så många som möjligt är med och fortsätter kämpa för livet.

Så för Sofia och alla andra barn som drabbas av cancer, för forskning och utveckling och för en ljus framtid.
Tack för Ditt bidrag!

For Sofia and all other children who suffer from cancer, for research and development and for a bright future.
Thank you for your contribution!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Optinet Data AB

  Anonym

  Familjen Landqvist

  Anonym

  Carl & Lis

  Anonym

  Fam Lavestam

 • Anonym

  Vcon VVS Konsult AB

  Anonym

  Vcon VVS Konsult AB

  Anonym

  Vcon VVS Konsult AB

  Anonym

  Hjortviken Konferens, vi hejar på dig!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!