Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 kr

Ski for Life 2018 - Angarns Arena

Ändamålet med Ski for Life är att använda längdskidåkning som en väg för att förbättra förutsättningarna för barn som har det svårt. Skidåkning är för oss en metafor för hopp och en positiv rörelse framåt under ibland tuffa omständigheter. Vi hoppas kunna inspirera dig att åka skidor för en större sak och göra en skillnad.

Under säsongen 2017/2018 kommer Ski for Life stödja Barncancerfondens arbete med att bekämpa barncancer samt ge stöd till drabbade barn och deras anhöriga.

Du är varmt välkommen att åka längdskidor på Angarns Arena. Vi tillhandahåller bra maskinpreparerade spår för både klassisk åkning och för skate. Anläggningen omfattar ett längre spår på ca 4,5 km (5,0 km med extraslinga) och ett ”barnspår” på 1,3 km. Spåren underhålls på ideell basis och driften finansieras av Angarns Bio. Skidåkning på Angarns Arena är gratis men vill du visa din uppskattning gör du det genom ett bidrag till Ski for Life 2018 – Angarns Arena.

Ditt bidrag flerfaldigas:

Varje givarföretag anslutet till Angarns Arena bidrar med lika mycket som skidåkande bidragsgivare ger tillsammans *). Det innebär, till exempel, att om du åkt skidor på Angarns Arena och skänker 100 kr så har du bidragit med 1000 kr till Barncancerfonden (gäller vid 9 anslutna givarföretag).
Givarföretagens bidrag baseras på totalt insamlat belopp per 31 mars 2018. Det är därför viktigt att ditt bidrag kanaliseras till Ski for Life 2018 - Angarns Arena.

*) maximerat till 10 000 kr

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!