Insamlat hittills: 1 900 kr

4%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 kr

Ski for Life 2016 - Angarns Arena

Ändamålet med Ski for Life är att använda längdskidåkning som en väg för att förbättra förutsättningarna för barn som har det svårt. Skidåkning är för oss en metafor för hopp och en positiv rörelse framåt under ibland tuffa omständigheter. Vi hoppas kunna inspirera dig att åka skidor för en större sak och göra en skillnad.

Under säsongen 2015/2016 kommer Ski for Life stödja Barncancerfondens arbete med att bekämpa barncancer samt ge stöd till drabbade barn och deras anhöriga.

Du är varmt välkommen att åka längdskidor på Angarns Arena. Vi tillhandahåller bra maskinpreparerade spår för både klassisk åkning och för skate. Till säsongen 2016 bygger vi ut anläggningen till att omfatta ett längre spår på ca 5,0 km och ett ”barnspår” på 1,3 km. Spåren underhålls på ideell basis och driften finansieras av Angarns Bio. Skidåkning på Angarns Arena är gratis men vill du visa din uppskattning gör du det genom ett bidrag till Ski for Life 2016 – Angarns Arena.

Ditt bidrag flerfaldigas:

Varje givarföretag anslutet till Angarns Arena bidrar med lika mycket som skidåkande bidragsgivare ger tillsammans *). Det innebär, till exempel, att om du åkt skidor en dag på Angarns Arena och skänker 25 kr så har du bidragit med 200 kr till Barncancerfonden (gäller vid 7 annonserande företag).
Givarföretagens bidrag baseras på totalt insamlat belopp per 31 mars 2016. Det är därför viktigt att ditt bidrag kanaliseras till Ski for Life 2016 - Angarns Arena.

*) maximerat till 10 000 kr

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Lars

    Anonym

    Lefring

  • Anonym

    Givarföretag

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!