Insamlat hittills: 6 400 Kr

32%

Mål: 20 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
9 personer stödjer denna insamling

Ski for Hope 2014 - Angarns Arena


Ändamålet med Ski for Hope är att använda längdskidåkning som en väg för att förbättra förutsättningarna för barn som har det svårt. Skidåkning är för oss en metafor för hopp och en positiv rörelse framåt under ibland tuffa omständigheter. Vi hoppas kunna inspirera dig att åka skidor för en större sak och göra en skillnad.

Under säsongen 2013/2014 stödjer Ski for Hope Barncancerfondens arbete med att bekämpa barncancer samt ge stöd till drabbade barn och deras anhöriga.

Du är varmt välkommen att åka längdskidor på Angarns Arena. Ambition är att tillhandahålla bra maskinpreparerade spår. Det finns ett längre spår på ca 4,5 km och ett ”barnspår” på 1,3 km. Spåren underhålls på ideell basis och driften finansieras av Angarns Bio. Skidåkning på Angarns Arena är gratis men vill du visa din uppskattning gör du det genom ett bidrag till Ski for Hope 2014 – Angarns Arena.

Ditt bidrag flerfaldigas:

Varje annonserande givarföretag på Angarns Arena bidrar med lika mycket som skidåkande bidragsgivare ger tillsammans *). Det innebär, till exempel, att om du åkt skidor en dag på Angarns Arena och beslutat skänka 25 kr så har du bidragit med 100 kr till Barncancerfonden (gäller vid 3 annonserande företag).
Givarföretagens bidrag baseras på totalt insamlat belopp per 31 mars 2014. Det är därför viktigt att ditt bidrag kanaliseras till Ski for Hope 2014 - Angarns Arena.

Läs mer om Angarns Arena, givarföretag och anläggningssponsorer på:

http://skiforhope.se/angarns-arena.html
(kopera in länken i webbläsaren)

1) upp till 10 000 kr per annonserande företag

Läs om hur konceptet Ski for Hope växte fram:

http://skiforhope.se/om.html
(kopiera in länken i webbläsaren)

Senaste bidragen till insamlingen

 • eva hasselgren

  ICA Brottbyhallen

  Handelsbanken, Vallentuna

  Leny Heller

  Patrik Bolander

 • Lättviktsmotor AB

  Aligning AB

  Angarnsgruppen AB

  Johan Bolander

Se alla som bidragit till insamlingen