Insamlat hittills: 22 100 kr

88%

Mål: 25 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25 000 kr

Selmasresa

Alla kan bidra.

Jag heter Cecilia Fröding.
Jag är mamma till två fantastiska döttrar. Idag är de 2 år 4 månader och snart 4 år.
När Selma var drygt 7 månader hände det ofattbara, hon drabbades av cancer. Hela världen rasar samman i det ögonblicket som läkaren berättar att ens barn har cancer.
Selma drabbades av något som heter infant leukemi och är en ovanlig form av leukemi som i snitt drabbar ca 9 barn per år i Norden. Selma hade dessutom oturen att ha inslag av både AML och ALL, som är de två vanligaste formerna av leukemi.

De första 7 månaderna av behandlingen var tuff och kämpig och även om cancern varit borta sen dag 33, har vi en lång väg att vandra tillsammans. Hennes typ av leukemi har en dålig prognos och hög återfallsrisk. Mer forskning behövs för att kunna hitta bättre och effektivare behandlingsmetoder.

När Selma och Klara busar och skrattar tillsammans vill mitt hjärta brista. Tanken på att dessa två små töser inte skulle få växa upp tillsammans är extremt smärtsam.
Därför startar jag nu en insamling i Selmas namn i hopp om att kunna bidra till att ett botemedel mot Selmas cancer och all annan barncancer hittas.
Hjälp till att utrota barncancer.

Februari 2015
Nyligen gjordes ett benmärgsprov på Selma, och det visar att hon är i fortsatt remission. Behandlingen fortsätter enligt planen och just nu utvecklas hon som alla andra och är som vilken tvååring som helst.
Tack för allt stöd och alla bidrag ni skänker till barncancerfonden.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Simon och Lovisa

  Anonym

  Linnéa

  Anonym

  Samuel, Linda, Jocke

  Anonym

  MMA

 • Anonym

  Jennie Andreas Alvin o Vera

  Anonym

  Zabina med familj

  Anonym

  Farfar Per

  Anonym

  cecilia fröding

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!