Insamlat hittills: 24 290 kr

49%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 kr

Sagas Kickacancernirumpankampanj

Barncancerfonden är ett fantastiskt stöd på många sätt. För de som drabbas finns hjälp i många former. Det är allt från att ge barnet uppmuntran, kunskap, stöd och hjälp till att de som är runt omkring får en lättare vardag.
I skrivande stund har har Saga påbörjat sin andra kur med cyto och vi har inte varit inne i den här världen längre än ca en månad. Trots vår korta tid här har vi känt av en bubbla av hjälp på flera plan. En sån enkel sak som en kaffemaskin är kanske banal men samtidigt ligger det lågt i prioritet för en anhörig. Vi är ödmjuka inför hela apparaten kring Saga som inte direkt rör det medicinska. Vi har fått kontakt med syskonstödjare, kurator, psykolog, sköterska som informerar på skolan, lekterapi, måleriverkstad, lärare som ser till att hon ska kunna gå ut 9:an med sina kompisar, för att bara nämna det som vi kommer i direkt kontakt med.
Insamlingen går direkt till Barncancerfonden och genom att skänka en slant ser ni till att andra familjer kan få det stöd de behöver oavsett om det är läxhjälp eller en caffe latte.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Ronny, Tessan, Fredrika ochRebecka

  Anonym

  Familjen Engström

  Anonym

  Ella, Fanny ochSusann Bergström

  Anonym

  Inger Ström

 • Anonym

  Mattias Tenland

  Anonym

  Anna Berglund

  Anonym

  Johnny Hellgren

  Anonym

  Linda Bellander

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!