Insamlat hittills: 64,600 kr

22%

Mål: 300,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 300,000 kr

G4S inför Spin of Hope 28 mars 2015


Mot nya rekord 2015!

2014 slog vi vårt insamlingsmål med råge. Vi hade hoppats på att samla in 50 000 kronor men vi nådde 185 000 kronor. Vi sträcker på oss, kavlar upp ärmarna och förbereder oss nu inför ett ännu roligare spinningevent den 28 mars 2015.

Spin of Hope är Sveriges största spinningevent och arrangeras till förmån för Barncancerfonden. Vi har bokat cyklar på tre orter – Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu höjer vi ribban. Vi vill gärna ha hjälp av våra kunder, medarbetare, leverantörer och vänner att trampa ihop 300 000 kronor till Barncancerfonden.

Stockholm - World Class, Nybroplan
Göteborg - Friskis & Svettis, Kvillebäcken
Malmö - Nordic Wellness, Emporia

Den 28 mars 2015, kl 07:00-19:00 håller vi tillsammans hjulen snurrande. Boka in dig, ditt företag eller ett team på någon av våra cyklar så är du med och bidrar. Som tack för hjälpen får du en snygg funktionströja och en goodiebag som delas ut den 28 mars på den anläggning du anmält dig till.

Anmäl dig med för- och efternamn samt den stad och tid du önskar delta. Ange även tröjstorlek. Sista anmälningsdag är 14 mars. Antalet platser är begränsade. Skicka din anmälan till marknad@se.g4s.com.

Som företag och som privatperson kan du lämna ett bidrag på länken nedan. Som företag är det mycket välkommet att sponsra vår insats med 3000 kr eller 5000 kr. Som tack för ert bidrag får ni er logotyp tryckt på våra teamtröjor, som delas ut till alla deltagare. Loggans storlek anpassas lite efter vilket belopp som lämnas till Barncancerfonden. Som privatperson kan du lämna valfritt belopp.

Bifoga er logotyp i EPS-format vid anmälan till marknad@se.g4s.com.

De fem företag (per ort) som lämnat först eller störst bidrag kommer bjudas in till en Executive dinner som tack för engagemanget. Datum för middag meddelas senare.

Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden.

Tack för ditt bidrag och engagemang!

Niclas Gustafsson
Försäljnings- och marknadsdirektör

Vi på G4S värderar positiv samhällsutveckling och hälsa högt. Det innebär att vi som företag vill verka för en hälsosam kultur för våra medarbetare, kunder, leverantörer och vänner. Därför är det en självklarhet för oss att stödja Barncancerfondens viktiga arbete.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  André J

  Anonym

  PocketMobile Communications AB

  Anonym

  Safetel & Multicom Security

  Anonym

  Axis Communications AB

 • Anonym

  Mattias Persson

  Anonym

  Tidomat AB

  Anonym

  SSF Service AB

  Anonym

  Europeiska Motor AB

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!