Insamlat hittills: 10 500 kr

210%

Mål: 5 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 5 000 kr

Rob's Marathon Mission

Efter att ha sett hur cancer har påverkat flera av mina nära och kära och nu senast Annikas mamma Birgitta, som har kämpat med både bröstcancer och leukemi, så känns detta angeläget och ligger mig varmt om hjärtat.

Den 30 maj 2015 kommer jag att göra mitt bästa för att springa Stockholm Maraton. Även om detta kommer att bli en fysisk utmaning för mig, är det ingenting jämfört med de fysiska utmaningar andra människor går igenom varje dag.

Jag ber er därför vara med och hjälpa några av dessa människor genom att motivera och sponsra mig att springa Stockholm Maraton. Kom ihåg - 42.195 meter. Det är från vårt hus i Vendelsö till Nynäshamn...

Jag kommer att springa för Barncancerfonden. Efter att ha sett hur cancer har påverkat flera av mina nära och kära och nu senast Annikas mamma Birgitta, som har kämpat med både bröstcancer och leukemi, så känns detta angeläget och ligger mig varmt om hjärtat. Denna sjukdom har så lite respekt för ålder och är inte något som barn någonsin ska behöva oroa sig för.

Vänligen ge ett bidrag till Barncancerfonden så att vi kan hjälpas åt att utrota denna fruktansvärda sjukdom. Alla belopp tas tacksamt emot och 100% av intäkterna kommer gå oavkortat till Barncancerfonden.

För mer information, gå in på http://www.barncancerfonden.se/

Tack för ditt stöd.

Rob

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Annika Scutt

  Anonym

  Sandra Gottschalk

  Anonym

  Jonas Åkerlind

  Anonym

  jennie dahlquist

 • Anonym

  Titti och Brian Turner

  Anonym

  Ida Sandlund

  Anonym

  Alan & Chris Scutt

  Anonym

  Anna Östergren

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!