Insamlat hittills: 2 020 kr

25%

Mål: 8 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 8 000 kr

Ride of Hope/Swim of Hope - Anna-Lena och Linus insamling

Var med och bidra till vår insamling för att bekämpa barncancer!
Och om du vill kan du cykla och simma med oss!

Ride of Hope

Ride of Hope är ett cykellopp som genomförs varje år första veckan i augusti, från Lund i söder och Umeå i norr med gemensamt mål i Stockholm. Under loppet passerar man alla landets barnsjukhus där man behandlar barncancer.

Som deltagare i Ride of Hope hjälper du till i kampen mot barncancer, då hela deltagaravgiften går till Barncancerfondens arbete. Du kan också bidra genom att starta en egen insamling. Hittills i år har man dragit in 2,2 milj kronor till Barncancerfonden!

Man kan välja att cykla enstaka etapper, första helgen, sista helgen, eller hela veckan. I år cyklade jag hela södra sträckan Lund-Stockholm, 128 mil, och nu startar Linus och jag, för andra året i rad, vår egen insamling. Linus cyklade sitt första lopp förra året, Paprica-loppet 2 km, i samband med Hisingen Runt. I år cyklade han lite längre, Nationaldagsloppet 2,5 mil. Kanske är han en framtida Ride of Hope cyklist?

Swim of Hope

Swim of Hope är ett sponsorsim som simklubbarna genomför i samarbete med Svenska Simförbundet och Barncancerfonden. Det genomförs helgen 12-13 september 2015 i de anmälda simklubbarnas egna anläggningar runtom i Sverige. Jag deltar med simklubben S02 lördagen 29 augusti (obs! annat datum) på Lundbybadet i Göteborg.

Upplägget är följande. Man skaffar egna sponsorer, som kan vara företag, släktingar eller vänner. De satsar en summa (t ex 30 öre) per simmad meter, alternativt en bestämd summa. Under 1 tim simmar man sedan så långt man hinner, antal meter räknas ihop och sponsorerna betalar enligt avtal. Pengarna går till Barncancerfonden och simklubbarna.

Kolla om det finns någon simklubb nära dig som genomför detta event, så att du kan vara med och simma. Om du inte vill simma går det också bra att sponsra någon deltagare eller skänka ett bidrag till en insamling.

Tillsammans med mina sponsorer GK Gunnar Karlsen Sverige AB, Crudent AB, Millrose Partner och Dorma Sverige AB samlade jag i år in 5.700 kr under Swim of Hope. Tack till er!

Linus och jag blir glada och tacksamma om ni vill stödja vår insamling, inga bidrag är för små. Vi tackar på förhand och hoppas vi ses på startlinjen!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Gunilla och Leif

  Anonym

  Åse Persson

  Anonym

  Anonym

  Emil

 • Anonym

  Amanda ochÅsa

  Anonym

  Linus

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!