Insamlat hittills: 6,375 kr

106%

Mål: 6,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6,000 kr

Ride of hope Europe 2015/Spin of hope 2016 - Ricard Carlenius

En liten hjälp till de barn som kämpar mot cancer!

I somras var jag med som funktionär på Ride of hope Europe och hjälpte cyklisterna att cykla runt hela England och Wales på åtta dagar. Nu i sommar kommer jag återigen vara med som funktionär och hjälpa cyklisterna på deras resa från Prag till Varberg, Dessutom har jag cyklat själv: 2012 cyklade jag Ride of hope Lund-Stockholm och 2013 Ride of hope Umeå-Stockholm.

Via egna insamlingar fick jag 2012-2013 - med hjälp av godhjärtade vänner, släktingar och kollegor - in sammanlagt 10480 kr via egna insamlingar! Det mesta i form av mindre gåvor.

Så om du vill bidra till Barncancerfondens arbete och forskningen om barncancer vore det vänligt om du skänker en slant! Även små bidrag är viktiga!

Insamlingen avslutas nu i samband med Spin of hope den 2:e april där min avsikt är att köra spinning i 12 timmar i sträck mellan kl 07.00 och 19.00 på Friskis och Svettis Ingelstad i Norrköping! Det blir en tuff utmaning för mig, men inte i närheten av så tuff utmaning som alla de barn som drabbats av cancer möter! Så snälla, hjälp mig och barnen genom att skänka en slant till min insamling!

Alla som skänker en slant får en personlig kram av mig om ni vill! :)

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Johans pappa

  Anonym

  Anonym

  Johan Lenngren

  Anonym

  Ola Lindvall

 • Anonym

  Jill

  Anonym

  Sara Karlsson

  Anonym

  Kloiber Omsorg AB

  Anonym

  Ann Cristin o Hasse

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!