Insamlat hittills: 2 650 kr

26%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Ride Of Hope 2015 Martin Härn

2015 blir femte gången jag cyklar de ~125 milen mellan Lund-Stockholm och den andra som cykelledare till förmån för Barncancerfonden. Det är ett fantastiskt viktigt lopp med fantastiska människor som vill göra och gör skillnad i forskningen för att utrota barncancer.
Under mina år med Ride of Hope har jag upplevt mycket på vägarna, det mesta positivt men även en hel del utmaningar i form av 18 mil i ösregn, kyla, hårda vindar, vurpor samt diverse felkörningar. Detta är dock ingenting i jämförelse med vad barnen med cancer samt deras anhöriga måste genomgå varje dag.
Jag skulle blir oerhört glad och tacksam om ni ville vara med och göra skillnad genom att skänka en slant till min insamling, och på så sätt bidra till att utrota denna hemska sjukdom.

Tusen tack för ditt bidrag!

Ride of Hope är ett cykellopp mellan Lund och Stockholm på drygt 125 mil. Loppet går den 1-9 augusti och man cyklar i snitt 14 mil om dagen för att samla in pengar till Barncancerfonden. Loppet startade 2008 och har sedan dess samlat in omkring 15 miljoner kronor till barncancerfonden.
Många som cyklar har en egen insamling där vi samlar in pengar. Varje krona räknas så sätt gärna in en summa och var med i kampen mot barncancer!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Urren

  Anonym

  Lena Karlsson

  Anonym

  Inger Härn

  Anonym

  Birgitta Stolt

 • Anonym

  Lillemor Narbrink

  Anonym

  Ullman tackar för några bra cykeldagar

  Anonym

  Bitte

  Anonym

  Barncancerfonden Bössa - Transportstyrelsen

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!