Insamlat hittills: 5 570 Kr

70%

Mål: 8 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
19 personer stödjer denna insamling

Ride of Hope 2013 - Christoffer Bernlind

Jag behöver ditt stöd under Ride of Hope och hoppas du kan hjälpa mig genom en donation så att vi tillsammans kan göra skillnad.

Den 3 augusti cyklar jag och ett gäng glada cyklister från Lund till Stockholm, en resa på 125 mil som ska avverkas på 9 dagar.

Arrangemanget heter Ride of Hope och är Sveriges längsta insamlingslopp. Mitt mål är givetvis att cykla hela sträckan och även om det skulle kännas som ett misslyckande så finns alltid en möjlighet att vila en stund eller till och med hoppa av.

För cancersjuka barn, deras föräldrar och alla anhöriga så finns inga alternativ. Det går inte att ”kliva av” bara för att det blir jobbigt. Deras kamp pågår varje vecka, varje timme. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas om någon av mina barn skulle drabbas.

Barncancerfonden får ingen ekonomisk hjälp varken från staten, Landstinget eller kommunerna. De är beroende av bidrag från privatpersoner och företag. Tack vare ditt bidrag kan de fortsätta det fantastiska arbete de redan utför både genom att hjälpa familjer som redan är drabbade och förebyggande genom forskning.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Sandra Sandström

  Madelene å Tomas Wilke

  Julia J

  Fam S

  Ossar o Nilla

  Magnus (the Björkmans)

  Målgång L&L

  Peter Holmberg

  Hans Bernlind

  Ica nära Liatorp

 • Lena o Lennart

  Camilla Larsson

  Filippa & Nellie Carlsson

  Sabina

  Insamling på ICA Nära Ryssby

  Annika & Lars Nilsson

  Karin o Daniel Björkman

  Insamling på ICA Nära Ryssby

  Marina och Nisse Bengtsson

Se alla som bidragit till insamlingen