Insamlat hittills: 5,570 kr

70%

Mål: 8,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 8,000 kr

Ride of Hope 2013 - Christoffer Bernlind

Jag behöver ditt stöd under Ride of Hope och hoppas du kan hjälpa mig genom en donation så att vi tillsammans kan göra skillnad.

Den 3 augusti cyklar jag och ett gäng glada cyklister från Lund till Stockholm, en resa på 125 mil som ska avverkas på 9 dagar.

Arrangemanget heter Ride of Hope och är Sveriges längsta insamlingslopp. Mitt mål är givetvis att cykla hela sträckan och även om det skulle kännas som ett misslyckande så finns alltid en möjlighet att vila en stund eller till och med hoppa av.

För cancersjuka barn, deras föräldrar och alla anhöriga så finns inga alternativ. Det går inte att ”kliva av” bara för att det blir jobbigt. Deras kamp pågår varje vecka, varje timme. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas om någon av mina barn skulle drabbas.

Barncancerfonden får ingen ekonomisk hjälp varken från staten, Landstinget eller kommunerna. De är beroende av bidrag från privatpersoner och företag. Tack vare ditt bidrag kan de fortsätta det fantastiska arbete de redan utför både genom att hjälpa familjer som redan är drabbade och förebyggande genom forskning.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Filippa & Nellie Carlsson

  Anonym

  Annika & Lars Nilsson

  Anonym

  Camilla Larsson

  Anonym

  Sabina

 • Anonym

  Ica nära Liatorp

  Anonym

  Anonym

  Insamling på ICA Nära Ryssby

  Anonym

  Magnus (the Björkmans)

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!