Insamlat hittills: 2 870 kr

287%

Mål: 1 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1 000 kr

Ride of Hope 2012 – Ole Formare

För ca 15 år sedan fick jag bära min kollegas son David 8 år till hans sista vila efter en tids kamp mot cancer. Det var en upplevelse jag inte önskar att någon annan ska behöva vara med om.

För några år sedan kom jag i kontakt med Ride of Hope inför en runda runt Vättern och i morgon den 4 augusti cyklar jag med massor med fantastiska människor mellan Lund och Halmstad. Hela turen går ända upp till Stockholm, 125 mil, för att samla in pengar till Barncancerfonden genom cykelloppet Ride of Hope. Loppet är Sveriges längsta välgörenhetslopp på cykel.

Tidigare har jag kört Vätternrundan med Team Hope men i år tänkte jag cykla lite till. Tyvärr räcker inte tiden till för att köra hela rundan men kanske nästa år!

Även om du inte cyklar själv kan du stödja både Barncancerfonden. Genom den här insamlingen vill jag samla in så mycket pengar det bara går för att stödja insamlingen. Sätt in den summa du tycker är skälig (20, 50 eller 100 kr) och hjälp oss under vår resa mot Stockholm och en värld utan barncancer.

Jag har satt en lågt insamlingsmål: 1 250kr dvs. 1kr per kilometer men självklart är det ju bättre om vi når 10kr per kilometer eller varför inte 100kr?

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Acke

  Anonym

  Roger Gusthage

  Anonym

  Marianne Paby

  Anonym

  Louise Wiberg

 • Anonym

  Anonym

  Mattias Bomelin

  Anonym

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!