Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Shimano Landsväg i Uppsala den 19/5 2018

Så här nöjda är gruppen efter loppet - vilken dag!

!6 av 20 st kom till start, de som inte kunde var borta på andra cykellopp, hade en lättare skada eller blivit fast i Köpenhamn pga av flygförsening(!) Mycket ba uppslutning med andra ord.

Solen sken på oss med lagom styrka och vi presterade fantstisk bra gruppcykling under hela rundan. Formen varier lite så här en månad innan Vätternrundan och alla fick en bra värdemätare att anpassa sin träning till fram till juni. Vi höll ihop som ett lag och hjälpte de som behövde hjälp och fick in alla i mål i snygga raka led även upp för den sista backen som lutar mot i 10% - grymt imponerande och mycket gåshud.

Vilken härlig stämning det ärinom gruppen och runt oss - härligt med alla hejarop för att vi gör det vi gör för Barncancerfonden! Vårt huvudmål är insamlingen! Vi fick även uppmärsamhet i arrangörens tackvideo genom att synas i inte mindre än 3 sekvenser på videon som är 30 sekunder! Snacka om att vi ger avtryck!

Kolla på videon här:

https://www.facebook.com/UppsalaBikeWeekend/videos/2018574365071134/

Tack till hela gruppen och glöm inte att stödja oss, skicka ditt bidrag nu! 

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum