Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Genrep och uppladdning

I lördags, den 9/6, var vi 13 av de 17 som vi förväntar till startlinjen i Motala som gjorde ett genrep på knappt 17 mil. Vi startade i Upplands-Väsby i (som vanligt 2018) solken och värme och styrde mot Arlandahållet. Gruppen kom snabbt i rytmen och farten. leden var raka och snygga och stämningen på topp. Vi snirklade oss fram mot Sigtuna, vidare mot Uppsala och efter 11 mil belv det fika vid Fjällnora friluftsområde. 

Energi fylldes på och upp i sadln igen för de sista 5-6 milen tillbaka. Vi mötter en hel del cyklister, både grupper och enskilda. Bl a mötte vi "kollegorna" som cyklar för Team Rynkeby med samma syfte som vi - samla in pengar till Barncancerfonden. Det var enkelt att utse dages snyggaste grupp, förutom vi, och det var helt klart den gula från Team Rynkeby.

Tyvärr hade vi en, svårt att utrycka sig politisk korrekt..., bilist ur balans som valde att läggga sig på tutan i c:a 1 minut innan han passserade oss. 1 minut framför en tutande bil är lång tid...Det skapade såklart en viss oro eftersom man inte vet vad som kan bli steg 2 efter en sån handling. Vägen var rak och lite trafikerad så vi kunde abslout inte hitta någon anledning till beteendet annat än något som inte hade med oss att göra. Han fångades på film och vi har faktiskt gjort en polisanmälan. Men nu tittar vi framåt istället!

Nu är det dagen före dagen före dagen och ikväll blir det att plocka ihop allt som ska med i helgen för att imorgon förmiddag bege sig mot Motala - Äntligen! Det ska bli otroligt kul att samla hela gänget och ha en grym weekend tillsammans!

Nu gäller det - och glöm inte att ditt bidrag är oerhört tacksamt emottaget! Dax för Motala till Motala i 2018-års upplaga och i som det verkar perfekta förhållanden (c:a 20 grader, lite sol men mest moln och svga vindar).

Önska oss lycka till, vi startar 04:44 och vill du följa oss så har undertecknad startnummer 22193.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum