Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 4 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr

Panta för Cancer

Hej våra namn är Lovisa Liden och Julia Billmark vi är två tjejer som går vårt sista år på Gymnasiet. Vi är i full gång med vårt gymnasiearbete där vi ska ha en insamling för Barncancerfonden. Insamlingen går ut på att samla in pant från omgivningen runt om i Kalmar.

Våran insamlingen kommer äga rum den 22 februari i Smedby utanför Butik Villa Livskraft på Smedbyvägen 87. Vår insamlingen kommer hålla på mellan 12:00 och 17:00 där folk får komma med sin pant som vi sedan pantar.
Dem pengarna vi får ut av insamlingen kommer gå till Barn cancer fonden.
Alla som kommer bjuds på Fika och Kaffe samt att barnen får en Ballong.
Varför vi väljer att göra denna insamling är för att vi vill göra något som spelar roll. Även om vi bara får in 500 kronor så känns det som man bidrar med något. Att göra något för en/ eller flera som verkligen behöver det är viktigare än något annat för oss. Vi har därför valt att satsa sten hårt på detta. Vi kommer vara med i både tidning och radio som ska ge oss en knuff på vägen samt att vi har en Facebook sida som heter https://www.facebook.com/pantaforcancer där vi uppmanar folk att följa våran resa till vårt slutgiltiga mål; själva insamlingen. Facebook sidan är redan uppe i 240 likes och flera strömma in.
Vi har även en pantaforcancer mejl som heter pantaforcancer@gmail.com där man kan skicka mejl till oss om man har frågor och funderingar.
Vi uppmanar folk varje dag att samla in pant till oss. Vi är själva i gång och har samlat in 7 stora kassar med pant. Hjälp oss att få in ännu mer.