Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 100 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 Kr

Oscar för BCF

Hej! Mitt namn är Oscar Östlin och jag är en 23 årig konditionstränings-älskare. Min första kärlek var till löpning, men nu har jag fastnat helt för triathlon, även om jag fortfarande deltar i många löplopp. Jag har som mål att kvala till SM i marathon inom 2 år, samt vara bland topp 10 på olympiskt distans triathlon. Detta är en stor beställning, men något jag tror jag klarar med den motivation jag har.

Jag trivs bra i det obekväma, och trivs bäst när jag pressar mig till mitt max. Jag har under 2017 genomfört min första Ironman triathlon i Kalmar och det var en fantastisk upplevelse. Ett Ironman är 3,8km simning, följt av 180,2km cykling, följt av 42,2km löpning. Dagen gick upp och ner, och fast den inte slutade som jag tänkt, så försvann aldrig leendet från mitt ansikte. 

Under 2018 kommer jag att delta i många lopp, bland annat SM i triathlon - olympisk distans, Stockholm marathon, New York Marathon, SM i medeldistans i triathlon mm. Under dessa kommer jag springa och cykla i BCF's rosa färger och samla in pengar under årets gång. 

Jag har startat den här insamlingen för att försöka kombinera mitt intresse för uthållighetsidrott och tävlingar, med att hjälpa BCF. Tidigare har jag samlat in pengar till diverse organisationer i samband med tävlingar, men har nu valt att gå in helhjärtat för BCF.

Jag hoppas kunna inspirera många andra att bidra och hjälpa till i kampen mot den här hemska sjukdomen, samtidigt som jag gör det jag älskar. 

Ifall du är ett företag och är intresserad utav att hjälpa till och synas, vänligen kontakta mig på oscarostlin@yahoo.com.