Insamlat hittills: 370 000 Kr

74%

Mål: 500 000 Kr

Jag vill bidra
711 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 Kr
1122 personer stödjer denna insamling

Nora - en kämpe stark som få

Den 18 september 2010 får vår 5-åriga dotter Nora diagnosen Wilms tumör. Hon behandlas under 1,5 år på Barncancercentrum på DSBUS. Den 19 mars 2012 förlorar hon den hårda kampen och somnar in omfamnad av mamma och pappa. Vi förlorar vår älskade dotter och storasyster.

Den 18 september 2010 får vi veta att vår femåriga Nora har en tumör på vänster njure och många metastaser i lungorna. Några dagar senare visar provsvaren att det är en Wilms tumör. Vi pustar ut. För om man ska få cancer så är det en bra sort, med god prognos där 9 av 10 blir friska.

Men ingenting blir som vi hoppas. Snart får vi veta att tumören inte krympt efter de första behandlingarna. Istället har den vuxit och vi förstår att vi har med en riktigt elak tumör att göra.

Det blir en lång och komplicerad operation för att ta ut tumören. Den har vuxit och sitter fast. Nora är mycket medtagen efter ingreppet. Sjukgymnastens första övningar går ut på att få henne att röra huvudet åt höger och vänster.

Tumören klassificeras som en högrisk tumör. Ingen vet om tumörerna kommer att svara på någon form av cytostatika. I början av 2011 strålas buken sammanlagt 21 gånger. Nora ligger vaken, ensam och blick stilla under den stora strålningsmaskinen varje gång. Duktigare än duktigast.

Efter strålning och höga doser cytostatika under våren 2011 får vi i maj veta att behandlingarna inte haft tillräcklig effekt. Metastaserna i lungorna är kvar. Man byter till en behandling som används vid återfall. I slutet av sommaren visar det sig att inte heller den haft önskad effekt. Ytterligare en sorts cytostatika sätts in. Vi får veta att detta är vårt sista hopp och att chanserna är minimala. Efter två behandlingar konstateras det att effekten uteblir och i slutet av oktober får vi det slutgiltiga beskedet. Nora kommer inte att bli frisk.

För Nora berättar vi som det är. Det har vi gjort hela tiden. Men vi berättar inte vad det kommer leda till. Vi har bestämt att säga som det är om hon frågar men det gör hon aldrig. Varje dag äter hon bromsmediciner som ska dämpa metastasernas tillväxt.

Nora blir piggare och starkare. Håret växer ut. Av sjukdomen syns knappt något. Hon fyller sju år. Får sitt hett efterlängtade husdjur, dvärghamstern Pärlan. Vi åker till Kolmården och klappar delfiner. I december åker vi till underbara Guadelope i Västindien. Det blir jullov med julklappar, lek och skridskoåkning. Det är märkligt att vår lilla tjej är starkare än hon varit på sexton månader samtidigt som vi vet att döden väntar.

Det blir 2012 och vi fortsätter livet i dödens väntrum. Men döden får vänta för Nora är pigg, glad och full med kraft. Har kort mörk stubb och glitter i ögonen. Börjar vårterminen i ettan. Vi lever här och nu. Njuter av ett nästan normalt liv. Känner lycka och glädje. Samtidigt som rädslan och sorgen bor inom oss. Vi väntar på att metastaserna i lungorna ska påverka henne med sämre syresättning och ork som följd.

I slutet av januari 2012 sker det som vi inte kunnat ana. Nora får feber, ont i huvudet och kräks. Sjukdomen har spridit sig. En metastas i huvudet syns på röntgen. Ingen av våra behandlande onkologer har varit med om en sådan spridning av Wilms tumör förut. En mycket svår tid följer. Nora har ont och drabbas av svår ångest. Höga doser av kortison sätts in för att minska svullnaden i huvudet. Kortisonet påverkar henne negativt. Hon är speedad, enormt hungrig, arg och ledsen. Och smärtan minskar inte trots morfinpump och lugnande medel.

I mitten av februari opereras metastasen bort. Det går bra. Vi hoppas på återhämtning och en lugn tid. Nora säger att hon vill genomföra en planerad skidresa med vänner till Trysil så vi bestämmer oss för att åka. Hon är medtagen men det blir en fin vecka. Sedan tar lugnet slut. Smärtan i huvudet kommer tillbaka. På röntgen syns sju nya metastaser i huvudet. Vi diskuterar med onkologen hur vi ska göra det så bra som möjligt för Nora. Ska hon dö av metastaserna i huvudet eller i lungorna? Vi vet inte vad som är bäst eller värst. Inte onkologen heller.

Söndagen den 18 mars får Nora extremt ont i huvudet. Skriker rätt och ut och kräks. Vi åker ambulans till Östra Sjukhuset. Under färden förlorar vi kontakten med henne. På morgonen den 19 mars somnar hon lugnt in med mamma och pappa på varsin sida. På dagen arton månader efter den allra första natten på samma avdelning. I ett likadant rum men på andra sidan korridoren på Barncancercentrum avdelning 322.

Nora dog med största sannolikhet av en massiv hjärnblödning. Och om man ska välja tror vi att det trots allt var den lindrigare vägen.

Kampen har varit lång och hård. Nora har varit utsatt för sådant som ingen ska behöva utstå. Allra minst barn. Oändligt många dagar och nätter på sjukhus. Illamående. Smärta. Aptitlöshet. Sondmatning. Näringsdropp. Ångest. Infektioner. Blodtransfusioner.

Noras hårda kamp är över. Vår fortsätter. En kamp som sker dygnet runt vare sig vi vill eller inte. Vi har varit med om något bland det värsta man kan vara med om. Men vi lever. Vi fortsätter våra liv. Inte för att vi är starkare än andra utan för att vi inte har något annat val. Men det är svårt och ensamt. För att vi som folk har svårt med det svåra. Svårt att prata om det. Svårt att tänka på det. Vet inte vad vi ska säga. Hur vi ska stötta eller möta. Vill inte störa.

Sorgen och saknaden är enorm och växer sig större för varje dag. Samtidigt som livet fortsätter. Vi lär oss leva ett nytt liv. Ett liv vi inte valde. Men det ska gå. Det måste det.

Nora vi älskar dig till månen och tillbaka om och om igen i all evighet.

Nu ber vi er alla om hjälp till forskningen som kämpar för livet och mot barncancer.

Mamma Lena, pappa Marcus och lillebror Ivar.

Fuck cancer!

Mer om vår historia finns att läsa på levamedsorg.blogspot.com
En blogg om sorg och livet före, under och efter att vi förlorade vår dotter Nora.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Vi vill rikta ett stort tack till Barncancercentrum avd 321 och 322 DSBUS för ett fantastiskt engagemang i kampen för att få Nora frisk. Ett lika stort och varmt tack till Hemsjukvården i Linnestaden, ASIH i Centrum och Hemsjukvården på Tjörn. Ett stort och varmt tack till alla andra fantastiska människor som vårdat, stöttat och hjälpt oss på DSBUS/SU. Tack till Noras fina lärare i Annedalsskolan och för upplägget vid hennes bortgång. Tack till alla fina nära och kära. Ett alldeles extra stort och varmt tack till Dr Margareta Bergkvist. Vi kan inte med ord beskriva hur mycket det betytt för oss att du funnits där såväl i som utom tjänst och på dygnets alla timmar. Tack också till fina Susanne Damgaard på ASIH teamet i Centrum, Carin Boberg psykolog och Birgitta Kroon kurator på DSBUS.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

*161101
Nora skulle fylla 12 år idag och vi har firat ofattbara fem födelsedagar utan henne. Vi saknar henne i varje andetag men vårt liv fortsätter trots allt. Hur det livet kan te sig kan man läsa mer om i min nyligen utgivna barnbok "Nils och den blinkande stjärnan" utgiven av Idus förlag som handlar om "Nils börjar förskoleklass och lär känna Alvar som gillar att bygga med lego precis som Nils gör. Och så har Nils en storasyster som heter Majken som är död. Nils vet inte var hon finns nu, det är det ingen som vet. Man får tro vad man vill. Kanske är hon en stjärna". Boken finns att köpa på Bokus, Adlibris och direkt från Idus förlag.

*121220
Nio månader har gått sedan Nora tog sitt sista andetag. Lika många månader sedan denna insamlingen startades. Tack för alla bidrag! Fortsätt bidra i kampen för livet. Varje krona gör skillnad.

*121101
Idag är det Noras födelsedag. Hon skulle blivit 8 år.
Finaste Nora tack för att du kom till oss, förgyllde våra liv och gav oss lyckan.
Nu tänker vi att du är den finaste stjärnan på himlen.
Vi älskar dig till månen och tillbaka, om och om igen i all evighet.
-mamma, pappa & lillebror-

*120825.
Idag fyller jag år. Min första födelsedag sedan Nora dog. Jag önskar mig bara en sak. Att allt som hänt var en ond dröm. Att allt jag drömt var borta och glömt. Men eftersom det inte går så skulle jag bli glad för ett bidrag till Noras insamling. Summan är inte viktig. Små som stora bidrag gör skillnad i kampen för livet!
Tack på förhand!
/Mamma Lena

*120417.
Tack för alla bidrag. Det värmer!
Vi höjer målet för 3e gången.
Fortsätt sprida och delta i kampen för livet!
Inga fler barn på den 4e stolen.

*120410.
Information om Noras begravning finns på www.norasdjur.se

*120324.
Tusen tack för alla bidrag! Fantastiskt!
Vi höjer nu målet för 2a gången på 4 dagar.
Fortsätt sprida och hjälp till i kampen för livet.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  🎈🎈🎈 MJM

  Alicia och hennes mamma

  Finaste Nora, vi glömmer dig aldrig. Stor kram

  Anonym

  Jessika Sedén

  För fina Nora 💕

  Linda Corneliusson

  Finaste Nora kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan. Fuck cancer

  Anonym

  Carina Östlund

  Stor kram

  Sonny & Katties

  tänder ett ljus för dig idag Nora Vi tänker på dig och din fina familj som saknar dig

  Mormor Margaretha & Sixten

  Nora, Birgitta och Elisabeth

  August & Felicia

  Hanna

  Hur vad starka ni är!

  Anonym

  Marianne

  När orden inte räcker till... Kram!

  Anonym

  Mormor&Sixten

  Tänker på dig fina Nora Kram Mormor&Sixten

  Malin ME

  Malin ME

  Stella Vita

  Karin Falck

  Sofia Weiss

  Kramar mormor ochSixten

  Till minne av Birgitta. Emil & Birgitta

  Till minne av vår fina moster Birgitta! Lena, Marcus, Nora, Ivar, Harry

  Till minne av Birgitta, Fam Martinsson i Ryd

  Elisabeth Fransson med familj

  Liselotte

  Elaine

  Kram Mormor ochSixten

  Respekt!

  Tack för att vi fick dela ER dag! Kramar Alice, ängeln Linnea, Martin och Camilla

  Fam wijtorsson

  Maritha Enström & Lars Ekblom

  Respekt!

  Respekt!

  Familjen Malm/Areskoug

  Hälsningar Birgitta och Sissi

  Kärlek och tankar från familjen Wallén-Behring

  Vi grattar, Ivar och Mormor Birgitta och Sissi

  Många tankar till dig och din familj. Birgitta och Sissi

  Fam.Lawrence

  Fuck cancer /Fam Schumacher

  Görel

  MissK

  Stephan

  Eva

  Tänker på dig lilla Nora. Birgitta och Sissi

  Tack till Mia (www.mianilsson.com) som gjort en fantastisk illustration till oss. Varmt tack från Lena & Marcus

  Christina Önnerdal

  God Jul J önskar M

  Lilla Nora. En varm julhälsning önskar Birgitta och Sissi

  Alexander Cullyn <3

  Personalen på K-Ridcenter

  Anders&Anders

  Grattis mitt Lilla Hjärta. Saknar dig så... PoK Noras pappa Marcus

  Business Performance AB > I 10 år har du fyllt våra liv med kärlek o skratt! De sista 2,5 åren också med saknad.

  <3

  Springer för dig imorgon. Kram Alicia

  Mary Sanne

  Annette Björklund med fam

  En sommarhälsning Birgitta och Sissi

  Till Nora från Maj efter majblommeförsäljning

  Tack Gudrun Schyman för en inspirerande föreläsning hos Business Performance AB

  Tänker på dig lilla Nora. Birgitta och Sissi

  Anna Kenwood

  Familjen Alphov

  Arthur, Enid ochLilian Wärne

  Vi ser upp till dig syrran - Ivar o Harry

  Business Performance AB

  Lilla fina Nora, vi tänker på dig. Birgitta och Sissi

  Kram lilla Nora ! Mormor ochSixten

  Ulla-Marie Westberg

  Åsa

  Till Nora på Martins födelsedag. Kram /eva

  God Jul Elisabeth o Hans

  God Jul vi saknar dig lilla Nora Mormor ochSixten

  God Jul Nora önskar Business Performance AB

  Business Performance julgåva till kunder och deltagare.

  God Jul Nora med familj! Kram Linda Corneliusson

  Personalen K-Ridcenter, Annika, Anette, Corina, Lena

  I morgon får du en lillebror, Harry. Kram pappa

  emma edvin alma

  Kram från Lena K

  Sofia Fransehn

  Anders&Anders

  Arthur, Enid ochLilian Wärne

  Kramar Mormor och Sixten

  Finaste Nora, vi saknar dig! Varm kram C&P

  Vi tänker på dig lilla Nora. Birgitta och Sissi

  Micke Hjernestam

  Elina Andersson

  Familjen Sällström-Benson

  Emma, Björn, Vincent, William Unger

  Maria, Gustav och Axel

  Kia Olsson

  karolina o Johanna

  Ewa o Ingemar Corneliusson

  Tina Nielsen

  Christian & Jenny Svenberg

  Arthur & Enid Wärne

  Pappa saknar dig så mycket..!

  Anna Einarson Gross

  Sara westerberg

  Fam. Sundquist Eva Oliver Joel Patrik

  Ewa Norén

  Finaste Nora, när det regnade stjärnor härom natten tänker vi att ni hade fest med fyrverkeri däruppe. Kärlek från Charlie Märta Tove och John

  Kram från Britt

  Marie Lundhall

  Finaste, finaste Nora!

  Marie krafft

  Tina Toftesjö

  Johan

  Kirsi Löfgren

  P Hintze

  Ulla Lundström

  Sofia

  Seija Ventura

  Tänker på dej! Ivar

  Malin Wittig

  Åsa & Cristian

  Jan Hermanson

  Arthur & Enid Wärne

  Nora - den vackraste stjärnan på himlen - Ing-Marie Lundberg

  Christina - som kramat sina barn extra hårt efter att ha läst detta...

  Louise Lunt

  Helena Kihlberg Åkersten

  lina gudmundson

  Pappa älskar o saknar dig så mycket!

  Pernilla Torberntson

  Familjen Wikström

  Zahra Bayati

  Johan, Christina, Jonathan, Malin Thulin

  Sara Kral, Skolvärd Annedalsskolan

  Johanna med familj

  Linda Jacobsson

  Måns Gauffin jr.

  Margreth Svenberg

  Många kramar från Maj, Joakim och Malin

  Nikolina Dahl

  Arthur & Enid Wärne

  Vi tänker på dig Nora idag och alla andra dagar Kramar från Charlie Märta Tove och John

  Helena Lans med familj

  Håkan och Linda Edlund

  Kärlek från Noemí, Elwa & Martina

  Kjell Zackrisson

  Vi har aldrig träffats, men gråter gör jag ändå. Ylva

  Åke & Elisabeth Fihn

  SAKNAR! Kram pappa

  Sofia Blom med familj

  Anna Jensin med familj

  Lise-Lotte Aracil-Flügel (Avd. Humlan)

  Ellinor Selbenius

  Familjen Atterström

  Pappa älskar dig Nora!

  Mamma, pappa och lillebror Ivar.

  Jannicke Bergå

  Linda, Superhjälten Sigges moster

  C. Dahl,Ljus till er

  Sigge Bäck med familj

  Varma hälsningar Maria Dahlbeck, Golder

  anna johansson

  Fam Daniel Magnusson

  Jul&nyårskramar från Charlie Märta Tove & John

  Laura Lindqvist

  Anna Björkman-Wallin

  Camilla Andersson

  Cesar Östlund m mor och far

  Cecilia Sommar

  Simon klamborn

  Ella Armando Belinda Carlo

  Anna-Karin Björkberg

  Per och Jennifer

  Sara Schütt, Selmas mamma

  Maja

  Maria Höber

  Ida Thorell

  Maria Westerberg

  Business Performance AB

  Lottie

  Familjen Balensiefen

  Victoria

  Business Performance AB

  Tina

  Karin Lageson

  <3<3<3 so sad n terribly sorry! //Marlene

  Business Performance AB

  Idag tänder vi ett ljus för Nora. Ing-Marie Lundberg och Pelle Swanbeck

  Carina F

  Emilie Weibull

  Helene & Ella

  Fam Sinclair

  Familjen Carlsten

  Leo vornanen med familj

  Ni ses i Nangijala! Känner er inte, men känner med er <3

  Jeanette Eriksson

  Adrian Gustafsson

  Anna Carin & Mats Djerf

  Älskad och saknad! Anna, David, Noel & Alice

  Sofia, Stefan, Anton o Molly

  Sonjas familj

  Jessica brant johansson

  Fredrik Olsson

  Ingrid och Stig Grundström

  Kram från Annelie, Klas, Ella, Edit & Elton

  Tora - tänker på dig Nora

  Anette Bring(avd.Kompisen)

  Pernilla Winehouse

  Tommy vati

  Lotta Nord

  Camilla & Peter

  katharina m.fam kapronczay

  Jessica med familj

  Lovisa Åsgården

  Anna, Olivia o Felix Stiernstrand

  Jennifer, George och Emmi

  Nora Krasniqi

  Till Nora på Marcus dag från Per,Jennifer

  Maja Hansson

  Ulla Lundström

  Johanna,Mårten&Madeleine Norrlender/emblad

  Malin Dunér

  Anna-Karin Wihlborg med familj

  Eva & Lasse

  Frida Höglund

  syskonen Högberg

  Inger Nilsson

  Marcus Wennergrund

  Jessica g med familj

  Rebecca, Gabriella och Kevin Blomström

  Styrkekramar fr Alice Berlin, Fredrik & Malin

  Shelta AB

  Peter

  Saknar dig! Lillebror Ivar

  Nina Holgersson, starkt skrivit....så berörd

  Sven Wesley

  Elisabeth o Hans Schumacher

  Christine & Henrik

  Tänker på er, trots att vi aldrig setts

  Till Lena på födelsedagen Kramar Charlie Märta John & Tove

  Flyg iväg lilla Nora, vi ska aldrig glömma dig. Marion

  Familjen Legefors

  Till Nora på Marcus dag från barnen o Abbe

  Sofie Forsbäck

  Kristoffer Lindö

  Per och Jennifer

  Fam Mjörnvik

  Jennifer

  Linda Pramelius

  Lisa W Breitholtz

  Maja Wingolf med familj!

  Maria Lif

  Anna Lindqvist Rynning

  Tova o Nora Ståhlberg m fam

  Nora- finast på himmelen

  Johanna Wallinder

  Linda Söderqvist

  Junis Efraimsson vackraste ängeln med Mamma Linda och pappa Johannes

  Nanna Ripa

  Frida

  Business Performance AB

  Maria Härdner

  Oskar Rickardsson

  Louice och Ella Teilmann

  Familjen Schoberg

  Atchara Fajersson

  A-K

  Anna-Karin Hallgren med familj

  Elin Lundén och Mattis Andersson

  Tyra, Nils, Olle, Niklas och Christina Axhede

  Arthur & Enid Wärne

  Lena Nordberg

  Emelie Sahlin

  Manuela, Gustav, Alfred & Bianca Löfving

  Christina

  Marlene Karlsson Vargas

  Mia Gustafsson

  Till Nora på finaste pappa Marcus födelsedag! Kramar från Charlie Märta Tove John

  Ulla Gilberg m familj(genom Niklas Axhede)

  Gunilla och Peter Ericson

  Cicci Luzia Rejmell

  Fam Hellblom

  Dimitrios med familj

  Anna Hansson

  Mormor & Sixten Lilla Nora vi saknar dig! Kram

  Jennie Eliasson

  Mormor & Sixten Varm Kram!

  avd. Pandan - Emelie, Malin, Lena. Vi tänker på er!

  Mamma, pappa och lillebror Ivar.

  Jannike Elbel

  ett litet bidrag till en viktig uppgift...

  Pelle Pettersson m. familj

  Maria Jareblad

  Samantha, Linn & Noel

  Daniela Eliasson m.fam.

  Familjen G

  God Jul // kram Cesar

  Maria Berglund

  En annan mamma

  Starkt berättat - Rörd i hjärtat// Susanne L

  Lena

  Leanway AB, Anna Sjödin

  Anna, Malin & Henrik Annedalsskolan

  Matilda och Charles

  Barbara Matanovic

  Robert, Elena & Simon

  Tord Gutenberg

  Annelie, Gustav o Emma

  Mia Rönquist

  Familjen Rogalin

  Yvonne Fredin

  Fam Wikman i Vallentuna

  Karin Verdoes

  Elda&Alva

  Familjen Malm

  Grattis-vov från Abbe

  En främling

  pia & kent anjou

  Maria Larsson Mora

  Astrid

  Jenny Chan

  Joakim, Sofia från Guadalupe

  Tova, Nora, Susanne, Magnus

  Eden, Nova & Louise Smith

  Sarah Elgh med familj

  Mormor & Sixten vi saknar dig Nora

  Hanna Krohn

  Birgitta Carlson

  Lotta Olsson

  Lilla Nora saknar dig oerhört mycket... Mormor & Sixten

  Sara, Fredrik, Philip o vår hjältinna Alice som kämpar

  Pernilla torberntson

  Pernilla Bjarnesund

  Nina Berg m fam

  Familjen Janerstål/Stiernstam

  Linas hus i lysekil

  Katie Grün Eriksson

  Victoria Dahlinder

  Lotta Nordling

  Ja, det är Nora jag nämner i min insamling utan att skriva hennes namn. Jag beklagar ur djupet av mitt hjärta den smärta, saknad och sorg ni känner efter er dotter. Jag kommer aldrig glömma Nora!

  Ann-Sofie Simmonds

  Magnus, Ingela, Simon & Emma Carlson

  Frida Lindau

  Familjen Sarafian

  F-2 Skutan

  Vivvi

  Business Performance AB

  Sofia mårtensson

  Helena Kyrk med familj. KÄRLEK

  Mikela Falk

  B Carlson

  Petra jocke emilia

  <3 Erik Moralo Heed

  Ritha Lundberg

  Jenny Wictor

  Yvonne Boe

  Familjen Hellwig Ros

  Birgitta Carlson

  Grattis på födelsedan syrran. Saknar dig! Kram Ivar

  Ingrid Birgitta Carlson

  Fredrik Lindqvist

  Fredrik Sandsten

  Birgitta Carlsson

  Jennie Holm

  Anna, Ella och Tyra har samlat in pengar till Noras fond, tack längan för att ni bidrog!

  Martin Tina Carl-Johan och Henrik Stener

  Birgitta Carlsson

  Katarina Svanström

  Solveig och Bengt Carlsson

  Lisbeth Kjellgren Lind

  Birgitta C

  Selma Lindholm Ekan Annedal

  Caroline, Albin & Love

  Tarja Saarela

  Lena Strömberg

  Anne-Lie Sjöström

  B.Carlson

  Eva och Bengt Hedberg

  Cathrine Larsson

  Fam Ekemalm Kålltorp

  Nils Brindeby med familj

  Siw & Åke

  Maria Augustsson

  elvira lindgren

  Therese Jensen

  Annika Nielsen

  Louise Gyllensvärd med familj

  Eva-Maria

  Till minne av Emelie Nyth (Jenny & Anders Rohdin)

  Grattis Lena på födelsedagen. Bamsekramar - Katties m familj

  Grattis på födelsedagen världens finaste mamma Kramar från Tove John Charlie Märta och Frank

  Halsband

  Norah & Ebbe

  Norah & Ebbe

  Anki Marchetti

  Kramar Wille, Eddie, Jenny och Johan

  Saknar min vän! Kram Adrian

  Ni finns i våra tankar! Kramar från Linda Andreas Love Olle

  Ett år. Tänker på dig och din familj. Styrkekramar från Sonny & Katties

  Kram från Sofia W

  Fam Lindqvist i Mölnlycke

  Lotta, Niklas., Fia, Lisen och Palle

  Felicia Lopez Löfquist

  Kristina

  Saknar dig så mycket, din bästis Lena

  Tänker extra mycket på dig idag! Kramar från Elna

  Vera Glader Vonasek

  Lotta, Niklas. Fia, Lisen och Palle

  Fam Connant, Mölnlycke

  Benny Bruhn

  Gabriella & Fredrik Nilsson

  Extra många tankar idag på din födelsedag från Maj med mamma & pappa

  Vi saknar dig så! Adrian, Carina, Peter

  Petter, Caroline, Filippa, Felix och Gabriel

  Catarina ,Christer Stening

  Why5 for life

  Mats Olsson

  Lars o Berit Rönnbäck Piteå

  Julhälsning från Linda Andreas Love Olle

  Idag har vi tänkt på dig lite extra finaste Nora, pratat om hur du har det där uppe. Nog ljusare kom vi fram till och varmare. Solen skiner när du tar sats från poolkanten. Kramar från Charlie&Märta

  My Fridh Ringqvist

  Familjen Elm

  Ellie blinkar tillbaka

  Anders Paulsson

  Anna-Carin och Patrik, Alice, Klara och Arvid

  Grattiskram till Lena från Linda Andreas Love Olle

  Katarina, Mathias & Nils

  Anna-Clara

  Petra Davidsson Ottosson

  Många, många kramar till dig. Tänker på er mycket, men än mer idag. Sonny & Katarina m familj

  Linda Andreas Love Olle

  Mia, Pierre, Alexander och Rebecca

  Anna

  Martin Amdell

  Edvin, Wilmer, Ulf och Jenny Mossdal

  Cecilia Rydholm m familj

  Line med familj

  Lizette Olausson

  Till minne av en liten himmelbit - Kramar från Linda Andreas Love Olle

  Till minne av Nora. Kramar Linda Corneliusson

  Respekt-Vi saknar dig!

  Mikael Johansson med familj

  Stakeberg

  Marie-Charlotte

  Eva Ströberg Ahlbäck

  Jonny lindroos

  Christina Vidén

  Ivar Gløersen (Rulle)

  Petra Selenius

  Gunilla Strand

  Mikael, Petra, Emmy och Linn Stening

  Till minne av Nora - en liten och stor stjärna på himlavalvet. Sonny, Katarina, Elliot & Theo

  Tänker på Er - Christian & Karin (Hedda Angelin Kreftings mamma & pappa)

  Lotta, Niklas, Fia, Lisen och Palle

  Lina, Hanna och Clara Gauffin

  Vår a tankar finns hos er! Karin, CJ, Ingrid Ihre

  Familjen Hällin

  Angela Anyai

  Annika Johan Clara Calle

  Det kan hända oss också - så berörd - Bättre än sorgen är glädjen att minnas

  Christian Herbert / May god bless you and protect you and give your daughter peace.

  Claudia Kontor m familj läser och gråter, visste inte att det gått åt fel håll..

  Familjen Melin Ingman

  Malin, Joakim & Maj

  Annika Andreasson

  Elisabeth Berg

  Sofia Wallin

  Fredrik Andersson

  Elisabeth Andersson

  Malin Karlsson

  Felicia López Löfquist

  Thomas, Therese, Esther & Wilmer

  Tina Erhardtsen

  Mikaela och Jonas Eek

  Richard Hallberg

  Hampus & Moa Lindgren

  Hugo och Stina Källö

  Fam Kaber Mitrovic

  Björn & Ivi

  Anna-Karin Nilsson

  Ingvild Bobek

  Sara Eriksson

  Adrian

  Sofie, Johan, Linnea & Jonathan i Sala

  Annica & Julia Moser

  Helena Krohn

  Robert, Elena & Simon Atterfelt

  Ellie, Selma, Mia och Anders

  Jessika Sedén

  Fam Helgesson

  Wilma med familj

  Wille och Eddie

  Jonas Odéhn

  Kramar från Linda Andreas Love Olle

  Pascale Teboul

  Familjen Ring

  Familjen Räftegård

  Fam Winterquist

  Catarina och Christer Stening

  Fredrik Luttropp

  Anna-Clara

  Katarina med familj

  Anna-Karin Wihlborg med familj

  Cecilia Abrahamsson

  Lisette Dittberner

  AnnaLotta Schiller

  Veronica och Göran Fae Fäldt

  Camilla & Svante Hjertén

  Linn Hagman

  Axel, Lisa, Helene & Mattias

  Sofia Nilsson

  Therese, Vi har aldrig träffats men jag tänker på er

  Ing-Marie & Anna

  Catarina Stefan Douglas & Vilgot

  Micaela & Stefan Svanberg

  Ulrika Arne

  Winters, Onsala

  Har inte träffat er, men sänder er styrketankar /Frida

  AnnGreth Lundin

  Ahrsjö

  Carina & Jonas Norén

  Frédéric Klinghoffer

  Charlie Märta John Tove

  Fam Segergren

  Fam Frisén/Ducic

  Loves och Olles mormor och morfar

  Nora, den vackraste av änglar...

  Niclas Berg

  Lina, Urban, Alvin och Elsa Hegen

  Fam Grahn

  Familjen Runestam

  Sabina Bruhn

  Johanna Bringefält

  Camilla Schmidt

  Jonas Håkansson

  Johan Lidholm med fam

  Torgny Ranhage

  Rickard, Gustav, Tomas och Anna Holst

  Kristian Guander

  Roger Gustafsson

  Hans o Ulla-Karin Bernler

  Marcus Grösfjeld, Ekan

  Henrik & Karin Dahlin

  Morfar Rune

  Ann-Christine & Håkan Olofsson (föräldrar till Anna Björnerud)

  Carina Johansson

  Mats Claesson med familj

  Otto, Carina, Felix och Amanda Dyberg. Kramar till er!

  Elisabeth Ward

  Marianne Witting

  Emil - Noras Gudpappa

  Linda Lövgren

  Peter Nielsen

  Eddie och V75-gänget

  Ann Jordebo

  Annika Landén

  Cathrine Simonsson med familj

  Anna & Fredrik Björnerud

  Fredag Eventbyrå AB

  New Expo World

  Silverbullet film

  Maria Steffensen med familj

  Anette Hedin

 • Linda (Loves mamma)

  Tänker på er och Nora❣️

  Anonym

  Vi tänker ofta på dig fina Nora. Ellie, Selma, Mia & Anders

  Maria med familj

  ❤️

  Anonym

  ❤️ från Maj, Malin o Joakim

  Ingela

  Så tänkvärd läsning om hur man hanterar det otänkbara....

  Anonym

  Christina Önnerdal

  Ulrika Slottner

  Anonym

  Kram mormor o Sixten

  Julhälsning till lilla Nora, Nille ,Birgitta o Elisabeth

  Anonym

  En kämpe som inte är glömd

  Sofia

  Anonym

  Må gud alltid skydda och stärka er

  Anonym

  Kram från Elna

  Anonym

  Malin ME

  Tänker på dig Nora. Familjen Ekeros

  Nathalie, Ingalena och Christian Eklind Heiberg

  Familjen Eklind

  Ulrika Slottner

  Kram från Lena K

  Stor saknad efter dig Birgitta, vår omtänksamma och rättframma faster. Anders&Anders

  Min tappra storasyster Birgitta! Margaretha & Sixten

  Till minnet av Birgitta Carlson. Mona i Skår

  Elisabeth med Fam

  Nora, kram Mormor ochSixten

  Lars Ekblom - Business Performance AB

  Birgitta och Sissi

  Vi älskar dig! Pussar o kramar mamma o pappa

  Familjen Glimdén

  Tänker både på Harry och Nora nu. /Björn & Ivi

  Respekt!

  Respekt!

  Respekt!

  Eva och Bengt Hedberg

  Rikard Holmgren

  MMJ

  Nora vi tänker på Dig. Alla som är ute och cyklar samt Birgitta och Sissi

  Bengt o Lena

  Maria Oijens

  Kram från Linda Andreas Love Olle

  Nora, vi saknar dig! Jjwel

  Vi saknar dig oändligt..! Ivar, Harry, mamma o pappa

  Cesar ochAdrian men mamma och pappa. Stor kram ifrån oss

  Till Nora på pappas födelsedag. Grattis Marcus <3 /Alex

  Ahmad & Yasmine

  Nyårshälsning från Birgitta Carlsson

  God Jul J önskar M

  Tänker på dig och alla andra fina stjärnor på vår himmel. Familjen Ekeros

  Johanna Karttunen

  Mats Olsson

  Business Performance ABs Julgåva, 2014

  Lilla Nora vi är med dig alla dagar!Kram Mormor & Sixten

  Business Workhouse AB > Nora 10 år!

  Kram Lena K

  Vi tänker på dig. Birgitta och Sissi

  Monica Emanell

  Ellie

  Grattis till de som fyller år inom kort, Lena, Mormor och Ivar. Önskar Birgitta och Sissi

  Du ligger oss varmt om hjärtat, för C&O som fyller 50+50/kram CAP

  Påskhälsning! Kram från Mormor ochSixten

  Nora du finns alltid i våra tankar! Kramar Mormor ochSixten

  Vi tänker på er! // Malte, Tyra, Åsa och Carl

  Varma tankar varje dag från Linda, Henrik, John & Mica

  Cecilia ochPeter Wärne Atterfelt

  Tankar till er, MMJ

  Nora - pappa älskar dig!

  Nora- vi tänker på dig JJWE

  Grattis Jon 60 från CAP

  kramar från ängeln Linnea, Alice, Martin och Camilla

  Anna, David, Noel, Alice, Tilde

  Nora, Du är med oss i våra tankar. Birgitta och Sissi

  Johan&Amanda

  Philip von Bahr

  Tänker på dig Nora och alla andra stjärnor som glimmar på himmelen. Kram från Ekeros

  Business Performance julgåva till personalen

  Olivia Blomström

  På lördag skall jag träffa din nya lillebror Harry, kram Lena

  "Nu är Nora dubbelstorasyster" Grattis till lillebror Harry finaste Nora! Kramar Charlie Märta och Frank

  Magnus och Ida Wahlqvist

  gunnel o rustan

  Maria Wahlström

  Felicia López Löfquist

  Anna PL

  Vi tänker extra mycket på dig idag. Kram M, M ochJ

  Nora du finns alltid i våra tankar! Saknar dig! Kram Mormor ochSixten

  Min bästa vän, för alltid saknad! Kram på din dag/Adrian

  Halsband via Carina

  Pernilla Nagy

  Emma Larsson

  Ing-Marie Lundberg

  Jenny Aaröe

  Familjen Benisty

  Farmor till Anna G.

  Jennifer Hafström m familj

  Isabelle Bjerkander

  familjen de Susini

  Hana Jamali

  Christian Thiel

  Maria

  Anita Björn

  Anneli o Håkan Oltander

  Tove Schlosser Örlin

  Kristina Gow, Visdom Utbildning

  Karin Mattiasson

  Fam Brogårdh - van der Vliet

  Meeri Cobo Sanchez

  Linda och Ellen Hoserius

  Mirre Gustafsson

  Ida Larsson

  Fredrik skatt

  Anette Persgården

  Ing-Marie

  The Agents

  Familjen Brun

  Caroline N

  Greger och Carola

  Kathrine Ekman Jandinger

  Tanja M

  Abbe

  Filippa, Felix och Gabriel. Nora vi saknar dig! Kram

  Malin Cardemar

  Jesper Gustafsson

  Emma Tiberto

  Stella

  Annelie,Ricky o Emmy (Tildas familj)

  Lena - tänker på dig och din familj! Stor Kram Anna Björnerud

  Sonja o Lennart S

  Mormor & Sixten

  Carina Bulic - tack för att du orkade skriva. Mitt hjärta blöder för er.

  Malin

  Josefin Hans och Hera tänker på er

  Nyströmsagenturer

  Kärlek & glädje!

  Lena Grundström

  Annika Pramelius

  Elisabet Heimbürger

  Kikki Johnsson

  Peter & Camilla

  Åke & Elisabeth Fihn

  Erika och Jacob

  Kram Mormor & Sixten

  Carin Carlsson

  Frida Lisak

  Sara

  Familjen J.Sohtell

  Lena Hanson

  Maj, Malin & Joakim

  Åke & Elisabeth Fihn

  Familjen Königsson

  Cathrine Svensson och Jörgen Andersson

  Marie Eliasson

  Diana Flobecker

  Elin Goksör

  Arthur & Enid Wärne

  Susanne Nilsson

  Zoi, Leon, Martina & Robert

  Förstår din önskan...Kram Superhjälten Sigges mamma

  Anne Olofsson

  Andreas Bladh

  Gaby & familj, saknaden är som kärleken - evig

  Anna

  Henrik Hjelte

  Maria & Kristin

  Lisa lindgren

  Carl Nordh med familj

  Lars Elovsson

  Mary,Cesars farmor

  Linda & Henrik

  Annelie & Klas Forsberg

  Sofie, Artilleriet

  Emil - Noras gudpappa

  Therese, Olivia Bergh

  Nina Josefsson

  Nina, Anders och Sofie Flagg

  Saramara

  Linda Björkgren

  Johanna Tibblin

  Jonas Lindh

  Clara Björkberg

  Åke & Elisabeth Fihn

  Joline & Mio, med föräldrar.

  Familjen Holmberg/ Kronvall

  Oscar & Sara Weibull

  Helena rosencranz

  Annika Magnusson

  Johanna och Karolina Helm

  Beatrice Bemström

  Många kramar från Maj, Joakim och Malin

  Birgitta - till farmors lilla hjärta

  anna nilsson

  Från mina barn till er

  Stina Ekblad

  Så berörd, trots att vi aldrig träffats.

  Hanna Olausson

  Noel,Alice, David & Anna

  Grattis på födelsedagen Snuffis! PoK pappa o mamma

  Linda Lörell

  Wilma med familj

  Nathalie Ågren

  Ljus och kärlek från Wilma, Tilde, Helena och Edward Berndtsson

  Eva och Ralph Milthon

  Sofia Alstam

  Eva Schneider

  Linda & Oli.

  Viktor Schiller

  Familjen Svedh-Pagliaro

  Jenny Ryden

  BNI Anders S

  Desire Källström

  Hanna Fagerroos

  Mathias Arnlinder

  Anette Hedin

  Linda Olsson

  Linnéa Wolf som också kämpar mot cancern

  Gull-Britt Andrè

  Kenneth Sahlen

  Jennie Brisman

  Linda

  Jessica, Richard, Dante, Hector och Leon

  Fam.Markebro-Jonsson

  Mormor & Sixten

  Mormor & Sixten Lilla Nora vi saknar dig! Kram

  Johan,Alice,Theo,Maria,Anders W

  Christian

  Åsa Eininger

  Tänker på er! Familjen Linda, LG, Andrea, Axel och Anton Engström.

  Jacob

  Marion

  Fam. Camilla Tängman

  Anna Hagberg

  Marie, Alfred och Malva

  Kram från Julia

  Jessika Johansson

  Jennie

  Annie Nilsson

  Pia Larsson

  Angelica, Manne, Emmy och Moa Etteklint

  Familjen Trapp

  Cina Stefan Julia Calle

  Nermin,David,Kelvin,Caspian o Janelle

  Katharina Brunat

  Emelie

  Max & My

  Lova med familj

  Robert, Elena & Simon

  Filip Hellquist

  Camilla

  Idag skickar vi extra speciella tankar till såväl Nora på hennes födelsedag som er Ivar, Marcus och Lena. // Malte o Tyra m. fam.

  Cicci Nesser Volvo PV

  Agnes, Olle m föräldrar från Annedalskolan. Känner er inte men känner med er.

  en annan Noras mamma

  Julia Gustafsson

  Jacob & Eric Dahl

  Arthur & Enid Wärne

  Emma Sagrell

  Maria Ekeros med fam.

  Marie Claeson

  Elvira Hagström klass 3B Annedalsskolan

  Helen Ersson Rosenqvist

  Emelie & Aleksandar Adamovic med familj

  Lisa Richson

  Pernilla Lexhagen

  Gunvor Rönnbäck

  Anja Ehn

  Sofia, Stefan, Anton & Molly

  Kramar från Julia, Mathias o Florence

  Fam. Fellenius

  Hedda Haugen Cange

  Pernilla Granberg

  Ni finns i våra tankar, familjen Alvebratt

  Jacob Berg

  Ulf Weinreder

  Viktoria Dahl

  Maria Telehag

  Ester,Agaton,Andreas&Sofia källqvist

  Linda, Peter, Amanda, Olivia och Evilla

  Elise med familj

  Sophie Lilja Angin

  Tack för idag finaste Nora! Kramar från Tove John Charlie Märta

  Olle Karlström

  Amanda

  Katrin Skoglund

  Bamsekramar från Mariette Andersson

  Nina Hedlund ssk barncanser

  Natalie, Robert & Edwin

  Jonna

  Jessica Bianca Simon Stigerud (med kärlek)

  Tina

  Angelica Stehr Åkerdahl

  Karolina nygren

  Hanna Storm

  Lena Henriksson

  Lena Dagh

  Maria Skantz

  Rikard Nilsson m familj

  Linda Gesang

  Sigrun Hreidarsdottir

  Kent Sundbom

  Fam Linda o Peder Frölén

  En mamma.

  Anders&Anders

  Anki Höggren m familj

  Lisa Carlsson

  Åsa Steier Karlsson

  Jennie Rune

  RoseMarie

  Anna Jenstad

  Sanna K

  blinka lilla stjärna

  Margareta Bersmann (avd. Kompisen)

  Anna, David & Co.

  En blink tillbaka

  Stellan

  Jonas Almeling

  Familjen Martinsson, Gbg

  Lotti Johannesson

  Anneli Kjellander

  Viktoria Larsson, Olivia och Oscar Stamming

  Linda Ahnström

  Tina Strige

  Maria Gepertz m familj

  Christian Achilleos Schäder, Ja det är Nora jag talar om utan att nämna namn... Jag känner verkligen med er ur djupet av mitt hjärta! Blinka lilla stjärna...

  George

  Grattis Lena från M, M o J

  Susanne Göransson

  Per Gustafsson

  Rikard Holmgren

  Grattiskramar Jennifer m familj

  Anna Hult

  Camilla I

  Marie Sanfridsson

  Inger Larsson

  Familjen Petré

  Peggy Dahlberg

  Ulrika Ardfelt

  Lotta, Niklas, Fia, Lisen och Palle

  C. Dahl,Ljus till er

  Nike Linderoth

  Wictoria ostrelius

  Malin, Malva och Kajsa

  JJWE

  Lena gratuleras på födelsedagen den 25:e aug. Från Birgitta och Sissi

  Helena Höök

  Petter Rönnborg

  Anna Lindén

  Malin Ströby

  Johanna & Magnus

  Birgitta - till farmors lilla hjärta

  Birgitta Carlson

  Johanna & Ingemar

  Familjen Vaide Persson

  Bitte Granlund

  Klasskompisar på Skutan

  Familjen Forsberg

  Birgitta Carlson

  Skutan

  Andreas Andersson

  Familjen Alriksson

  Anna-Karin Wihlborg med familj

  Ingrid Birgitta Carlson

  Klara, Ida Nordenek Berntsson

  Anneli m fam Östlund

  Ingrid Birgitta Carlson

  Birgitta C

  Fam Ahlberg och Benson

  Till minne av Nora, Familjen Frimann-Clausen/Engel

  Hedda på Fyrtornet

  Elisabeth och Thure, Lars med familj

  Anya

  Marion Högberg <3

  Britt och Sten, Ellis morföräldrar

  Heléne Norrman

  Ingrid Birgitta Carlsson

  Zanna

  Linda Sjölund

  Sofia, Stefan, Anton & Molly

  Kicki

  Grattis min bästa kompis. Jag ritade en teckning till dig idag. Kramar från Tyra.

  Åke & Elisabeth Fihn

  Alva Lundberg

  Marie Andersson (avd Humlan)

  Ruth, Kenneth, Emanuel, Mathilda och William Johansson

  Gustaf Axelson

  Vi har aldrig träffats, men är så ledsen för er skull. Johanna, Andreas & Vera

  Norah & Ebbe

  Till Björn på Födelsedagen många kramar från Nora, Ivar, Lena och Marcus, Emil och Birgitta

  Grattis Lena på födelsedagen. Bamsekramar - Katties m familj

  Liv med familj

  Maria, Carl och Alma

  Norah & Ebbe

  Hanna, Oskar & Arvid Nilo

  Andrea m familj

  Extra Kramar & kärlek från Linda, Henke, John & Mica

  Kramar till dig! Carina & Peter

  Vi tänker på er, och på Nora, som vi tyvärr inte fick träffa. Yasmine, Harri & Carl

  Anders&Anders

  Adam & William

  Anna-Clara, Alice, Jacob pch Erik

  Felicia Lopez Löfquist

  Björn & Ivi

  Jenny Larsson

  Många kramar från familjen Ekeros

  Vera Glader Vonasek

  Grattis på födelsedagen finaste Nora! Många kramar från Charlie Märta Tove & John

  Eva Severinsson

  David Lundin

  Extra många tankar idag på din födelsedag från Maj med mamma & pappa

  Linda Andreas Love Olle

  Klas

  Nora vi saknar dig! Wille, Eddie, Jenny och Johan Stening

  Respekt

  Familjen Winterquist

  familjen Fjelddahl vill också hedra kämpen Nora!

  Anna, Jonas & Isabella

  Anders&Anders

  My Fridh Ringqvist

  Lisa Lindén

  Marianne Lilja Wittbom

  Fiffi & Magnus Rahm

  Lisa

  Födelsedagkramar till Lena från fam Ekblad

  Olle Andreasson

  Lina, Hanna och Clara

  Maria Weijdling

  Felicia, Lisa & Sören

  Kram till Lena på födelsedagen

  Susete Johansson

  AnnCathrine Olofsson

  Jonathan Karlsson och mamma Lena, avd Humlan

  Kjell och Annika Munther

  Katarina Tarre med familj

  Axel & Lisa Ståhlgren

  Nora,vi saknar dig. Björn&Ivi

  Meta Ågren med familj

  Malena, Peter & Elsa Langley

  thomas och catharina hermansson

  Familjen Robert Jarl

  Familjen Schiller

  Malcolm och Bibi

  Ulla o Rutger Lindahl

  Johan, Maria, Carl, Elsa och Siri

  Marie Gauffin o Åke Johansson

  Fam. Emanuelsson

  Jeanette Nöller

  Håkan Gyllenberg

  Anna-Maria Ericsson

  Eva Zammit

  Britta och Bertil Tibblin

  Janne/Lena/Olivia/Amalia

  Anders&Anders

  Carina Mare

  Andreas Ottermark

  Lovisa

  Lisbeth Eliasson

  John & Mica med Mamma & Pappa

  Familjen R Pz

  Jacob, Lucy & John Weibull

  Towe Fredrikson

  Bidde Atterfelt

  Fam. Ingelgård, Täby

  Christina, Niklas, Tyra, Nils och Olle Axhede

  Charlotta Snow Ribba

  Anna Zetterberg

  Alicia, 3b Annedalsskolan

  Margot & Gunnar Hindelius, Göteborg

  Joel Borg

  Peter Boo

  Nora vår älskling/Hebas familj

  Annette Strand (Avd. Kompisen)

  Alva, Gustav, Anna och Kent

  Familjen Estling/Bjärnlind, Johan, Helena, Alfred & Stina

  Carina & Peter

  Gull-Britt och Erik Sved

  Silvia Orstadius

  Katrin Skoglund

  Charlotta Warnhammar Larqvist

  Ia Düning

  Familjen Brännmark

  Johanna Särnå

  Maria och familjen Weijdling

  Annica Carlson

  Jonas Andersson och Anna Goudoulakis

  Eva Larsson

  Axel & Veronica

  Jenny Wikman & Martin Juhos

  Lönnebo

  Anna-Lena Gustafson

  Anna

  Anneli filin med familj

  Jenny Wissmar

  Fam Stigerud

  Marcus Broström

  Vi gråter och tänker på er, Robban, Anneli och Wille Gustafsson

  Linda Persson

  Christina & Björn

  Pia Aspengren

  Emelie Nyth

  Anna-Carin, Patrik och alla barnen.

  Erik & Pernilla

  Lena Karlsson

  Bente och Jacob

  Astrid, Therese och Carl Weibull

  Elna, Thea, Steve och Lotta

  Sara, Martin, Axel & Lisa Lannering

  mariana olausson

  Staffan Akesson

  Therese Weibull

  peter klaveskjöld

  Fam Andrea Lindqvist

  Carina Ladow

  Ann-Britt o Ingemar

  Lena Fagerlund

  AnnaLotta Schiller med fam

  föräldrar från Annedalsskolan

  Cecilia, Esbjörn, Noah och Vide

  Robert, Lois, Romeo, Isolde och Dante

  Maivor Skoglund m.familj

  Lisa Söderbaum-Beach

  Bo och Ingrid Ekblad

  Familjen Wahlqvist, Majs kusiner

  Klas Sjögren

  Lotta Gustavsson med familj

  Kristina, Anders, Emelie och Anna

  Laura Fogarasi med familj; Claudia och Ola - våra tankar finns med er!

  Måns Heléne Albin Felix & Max

  Anna Zetterberg

  Fredrik Svahn

  Runa Wegge-Lindh

  Anne-Marie, Robin, Rebecca Blad. Eddie, Hanna & Frida Ljungberg

  Glader/Vonasek

  Tankar från Fam. Wiktorsson

  Familjen Glimdén

  Lisa och Thomas

  Stefan Silfverskiöld m familj, Sonny's bror. Vi tänker på er

  Linda Corneliusson

  Vännerna på F&B och Factory

  Axel Edwall

  Karin Josefson

  Henrik, Jenny & Moa Axhede/Kuhlman

  Tina Ekeros

  Agneta o Göran Bergqvist

  Fredrik Blomqvist, Kvarterskliniken Husaren

  Bernt Schiller

  Andreas Tornberg

  Emma Lefdal

  Anna Palmblad

  runes hund kompis

  Johan Olsson

  Marie Willaume

  Christina Brobeck Önnerdal

  Siw o Pieter Verdoes

  Kristin Sjölander

  Nora, lillebror Oskar, mamma och pappa

  Båtsystem AB

  Johan Schröder

  Maria Steffensen med familj

  Noxe AB

  Golder Associates AB

  Gunnar Preuss

  Felicia López Löfquist

Se alla som bidragit till insamlingen