Insamlat hittills: 55 243 Kr

55%

Mål: 100 000 Kr

Jag vill bidra
668 dagar kvar att stödja
Målsättning: 100 000 Kr
3 personer stödjer denna insamling

Niklas Rehnman Memorial - Fundraising Golf Tournament

Årlig golfturnering där varje lag har i uppgift att samla in så mycket pengar till välgörenhet de kan innan turneringens slut för att tävla om en värdefull bonuspoäng.


Denna insamling av bidrag till Barncancerfonden är kopplad till den årliga golftävlingen "Niklas Rehnman Memorial". Niklas var min barndomsvän och gick bort i cancer i maj 2015. Han hade ett stort engagemang i välgörenhetsfrågor och stödde flertalet organisationer. Vi, hans vänner, vill fortsätta stödja Barncancerfonden till minne av Niklas för öka chansen för att unga barn som drabbas av cancer skall få bättre odds och ett långt liv. Detta gör vi i form av en golfturnering i hans namn där varje lag har i uppgift att samla in så mycket pengar de kan från nära och kära som sedan utgör en bonuspoäng i tävlingen. Högst belopp vinner och totalen skänks oavkortat till välgörenhet i Niklas namn.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Stefan Szczepanski

    Ny rekordinsamling i år där laget SMKA08 tog hem segern efter ett avgörande på bonuspoängen där mest bidrag vann. Vi samlade totalt in 45707kr som ges till Barncancerfonden och Svenska Afghanistankommittén.

    Stefan Szczepanski

    Insamlingen från båda lagen under Niklas Rehnman Memorial 2017 som gick av stapeln 9-10 september 2017.

  • Stefan Szczepanski

    Totalt insamlat belopp från golfturneringen Niklas Rehnman Memorial 2018 som spelades på Waxholms GK den 27 oktober. Laget som vann i år var SMK07.