Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 25,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25,000 kr

Niamhs Next Step

Denna insamling har upprättats för att hjälpa till att samla in pengar för en underbar, modig och inspirerande 5-årig liten flicka som kämpar mot en sällsynt barncancer, Neuroblastom.
Niamh bor i England och där finns idag ingen bot mot Neuroblastom, och hennes föräldrar Chris och Samantha försöker nu att få henne till USA där Niamh kan få den behandling hon livsnödvändigt behöver.
På familjens hemsida kan man läsa om Niamhs upp- och nedgångar, hennes kamp för livet. Trots sjukdomen förblir hon en glad sprallig tjej!
Niamh och hennes föräldrar och storasyster har verkligen tagit en plats i mitt hjärta, och nu vill jag hjälpa dem att få den hjälp de behöver för att hålla familjen hel.

Alla skänkta pengar går oavkortat till Niamhs Next Step och när insamlingen är avslutad kommer dom som skänkt även få möjlighet att se så att alla pengar verkligen har nått dit dom ska!

Alla som donerar kommer att få möjlighet att få hemskickat flygblad med information och kontaktinformation till Niamhs föräldrar.
Även armband i stark silikon med budskapet om Niamhs Next Step finns att köpa (naturligtvis går även dessa pengar oavkortat till Niamh insamlingen!)

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!