Insamlat hittills: 500 kr

5%

Mål: 10,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10,000 kr

Nallen Hugos resa genom Sverige

I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. Olika typer av cancer förekommer i olika åldrar. Vissa cancertyper drabbar små barn medan andra typer drabbar äldre barn och tonåringar. (Barncancerfonden)

Mitt namn är Hugo! Jag är cirka 1,5 dm lång med en gyllenbrun päls. I famnen bär jag alltid med mig ett rött hjärta. Jag har som syfte att sprida värme, kärlek och att samla in pengar till de barn som varje år drabbas av cancer.

Jag reser nämligen runt i Sverige, från person till person, med målet att inspirera människor att skänka en slant till barncancerfondens viktiga arbete. Förutom mitt röda hjärta, bär jag även med mig ett brev, där du som träffar mig kan läsa om vem jag är och vad jag gör.

Min dag är inte den andra lik och jag vet inte heller hur morgondagen kommer att se ut för mig eller vart jag kommer att befinna mig. Men vet ni, jag KAN avsluta min resa om jag vill...det kan inte barnen som har cancer!

Skänk gärna en gåva, varje gåva är lika värdefull!!

//HUGO

Senaste bidragen till insamlingen

  • Edith Szablowski Hedenborg, Virve Hedenborg

    Hej nallen Hugo, vi hittade dig i Skåne, på Scandic hotell i somras. Nu skänker vi 500 kr och ställer dig på en plats i Enskede skola. Hoppas att du får en bra resa!/Virve & Edith

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!