Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 1 500 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

Mikaels insamling

Mikael är 6 år, under det senaste året har han kämpat mot sin embryonal rabdomyosarkom (RMS, stad. III), dvs tumören i vänster maxillary sinus med spridning i näshålan.
Hittills har Mikael haft fyra kemoterapier. Prover är väldigt dåliga men operationen tycks vara den enda möjlighet att rädda Mikaels liv.

Mikael är en livsglad pojke som bor i Vitryssland. I maj 2015 har Mikael skadat sin näsa efter att ha ramlat medan han lekte med sin lillebror. Det började att blöda ganska kraftigt , vilket försvårade näsandning. Det var bestämt att söka akutvård hos en av de regionala kliniker i Vitryssland. Efter den omfattande undersökningen kom beskedet - embryonal rabdomyosarkom (RMS), stad.III. (Den senaste journalutskriften finns här:

https://www.dropbox.com/s/w0q95hclh4an01p/Medical%20report%202015-07-10%20big.pdf?dl=0

)

Sedan maj månaden har Mikael haft 4 st. kemoterapier och tusentals andra analyser och prover.
I dagsläget är det bara specialister från Israel som har gått igenom Mikaels sjukdom och bekräftat att de kan försöka rädda hans liv. Kliniken ställde ut en räkning på 148 842 USD ( här kan ni hitta själva offerten från kliniken i Israel
https://www.dropbox.com/s/w60sw024hvozh7r/Dziurdz.%20Confirmation%20of%20medical%20program%20%281%29.pdf?dl=0

).

Mikaels föräldrar har ingen möjlighet att själva betala så stort belopp. För att den lille pojken ska få möjlighet att leva vidare behöver vi er hjälp. Vi som är hans närmsta släkt och även människor som inte kunde lämna den underbara pojken utan hopp att leva vidare ber er att hjälpa Mikael få chansen att bli frisk igen!

P.s Det som blir över det beloppet Mikael behöver kommer vi att donera till andra barn drabbade av cancer.