Insamlat hittills: 2 270 Kr

15%

Mål: 15 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
12 personer stödjer denna insamling

Med Styrka Mot Målet !

Tillsammans kan vi göra skillnad !

Hej !

Jag heter Markus Andersson och är 21 år gammal. Jag bor i Norrköping med min underbara flickvän. Jag älskar att träna och har nu tränat på gym i ca 5 år. Men jag saknade något och bestämde mig därför att anmäla mig till Iron Man i Kalmar, som äger rum den 19e Augusti 2017. Jag kom då och tänka på att det är ett perfekt tillfälle att hjälpa till att göra skillnad ! Därför startade jag denna insamling. Kan vi tillsammans skänka 15 000 kronor från och med idag och fram till 19e augusti, så skulle det vara hur fantastiskt som helst. Vi kommer avsluta samlingen precis när jag har gått i mål på Iron Man.

Låt oss starta en Positiv rörelse och börja använda Hashtagen #FörFramtiden. Då kan vi vara med att stötta varandra på social medier eller varför inte gå ut och springa eller cykla tillsammans! Jag kommer under min träningsperiod och även på Iron Man att använda mig av en rosa tröja där det står, Jag springer för liv. Och när jag cyklar kommer det då såklart stå, Jag cyklar för liv. Under det ska det även stå #FörFramtiden.

Så kom igen och var med och gör skillnad samtidigt som du kämpar mot ditt mål. Vilken underbar känsla att veta att man inte bara springer för sig själv. Utan även för de barn som förtjänar en framtid lika mycket som alla andra.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Ullis, Lasse o Albin

  Lycka till!

  Lina

  Liv

  Andreas Karlsson

  Emma

  VattenFRI.se

 • Alexandra Tärning

  Hejar på dig!

  Alice Karlsson

  Team WellNEss Health´n Beauty

  Anonym

  Eva Joelsson

  Markus Andersson

Se alla som bidragit till insamlingen