Insamlat hittills: 400 kr

8%

Mål: 5 000 kr

Jag vill bidra
141 dagar kvar att stödja
Målsättning: 5 000 kr
3 personer stödjer denna insamling

Insamling till barncancer fonden

Att vara den som drabbas av en cancer diagnos är fruktansvärt, hemskt och jätte tufft men även att stå vid sidan av som anhörig är med otroligt tufft och man känner sig många gånger otroligt maktlös. Så därför har vi startat en insamling där pengarna kommer gå till barncancer fonden.

I höstas när vår nära anhörig Marie fick bukspottkörtelcancer frågade vår son Julian om det finns något som han kan göra. När vi ringde och frågade Marie vad hon tyckte så berättade hon att något som hon brinner för är just barn och barncancer ❤️ Hon sa att hon önskar att inte någon ska behöva drabbas av cancer men framförallt att barn inte ska behöva drabbas.

Att vara den som drabbas av en cancer diagnos är fruktansvärt, hemskt och jätte tufft men även att stå vid sidan av som anhörig är med otroligt tufft och man känner sig många gånger otroligt maktlös.

Så därför har vi startat en insamling där pengarna kommer gå till barncancer fonden. 

Det är med stor tacksamhet över att våra vägar möttes, att pappa träffade dig och att Julian fick en extra mormor (eller som han sa när han va liten marmor).

Vi älskar dig Marie ❤️

 

Senaste bidragen till insamlingen

  • Sara & Julian

    Fotbollströjans dag

    Sara, Payam och Julian

    Vi kämpar tillsammans med dig ❤️

  • Kjell o Marie

    ❤️

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!