Insamlat hittills: 240 kr

0%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
3 personer stödjer denna insamling

Majas hjärta

Hej! Jag är en förskolestudent som tycker mycket om barn. Jag fick en ängel tillräknad barncancerfonden i julklapp av en släkting, efter det gick jag in och letade reda på Alvas änglar och blev berörd av den sanna berättelsen om flickan Alva. Jag letade sedan vidare bland egna insamlingar på barncancerfondens hemsida och fann Alicemössan och blev även mycket berörd av den historien. Bestämde mig då för att göra något själv, göra mer än att bara skänka några hundra som jag gjort genom att köpa två änglar och en mössa men jag vill göra något ytterligare för alla dessa barn som lider av cancer.

Jag som förskollärare i framtiden kanske kommer att möta barn som får sin cancerdiagnos. Det känns fruktansvärt och jag vill nu göra något.

Skänk ett slant till fonden så att de kan hjälpa barnen med cancer. De ska inte behöva bli drabbade av denna hemska sjukdom.

Jag säljer även ett eget tillverkat hjärta gjord av ull från våra egna gotlandsfår där intäkterna går till denna insamling. På hjärtat sätter jag en magnet så att du kan ha hjärtat på kylskåpet.

Här är min hemsida och nu har jag en webbbutik
http://www.majasfoto.se/166316449/category/14624/barncancerfonden


Tack för ditt bidrag till cancerfonden

Senaste bidragen till insamlingen

  • Birgitta Andersson

    Majas ullhjärta

  • Solbrith