Insamlat hittills: 2 400 kr

60%

Mål: 4 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 4 000 kr

Lyssna för någon annan

Hej!
Jag heter Salina Lehrstrand och går sista året på musikestet. Under mitt tredje år på estet så ska jag göra ett sista projekt. Jag har bestämt mig för att gör en skillnad här i världen. Jag vill bidra till barncancerfonden. Jag vill få människor mer upplysta om vad cancer innebär och vilken effekt det har på människor som drabbas och människorna runt omkring. Det är dags att göra en förändring!

Jag har en vän som vart drabbad av barncancer. Hon och jag var inte vänner då men vi är det nu. Det är svårt att inte vilja engagera sig efter man har sett vad hon har gått igenom. Det är psykiskt och fysikt ansträngande. Hur hon kunde le och vara så glad på skolan är än idag ett mysterium för mig. Jag kollade in hon väldigt mycket när vi gick samma skola, jag var fascinerad av hon. Vilken styrka den människan har! Hur kan ens så mycket styrka rymmas i en sådan liten kropp är en av frågorna jag har ställt mig många gånger.

Idag är det 3/4 som överlever cancer. Jag vill att det ska bli 4/4. Jag vill hjälpa till och utrota cancer. Jag vet att det är långsökt men börjar vi litet så kanske vi i det stora hela gör en stor förändring.
Jag vill att alla som är cancersjuka ska veta att det finns människor som vill hjälpa dem och stöttar dem.
Jag är en av de människor som stöttar och vill hjälpa de. Är du?
Alla bidrag välkomnas med en öppen famn. Oavsett storlek så kommer varenda krona värma i mitt hjärta. Låt oss nu göra en förändring!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Klara Törngren

  Anonym

  Emil Wallinder

  Anonym

  Johan Öberg

  Anonym

  Therese Sohlin

 • Anonym

  Maria Nylén

  Anonym

  Hanna

  Anonym

  Broder Jonas

  Anonym

  Anna E

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!