Insamlat hittills: 2 000 kr

20%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

LoveLaholms Insamling till Barncancerfonden

Hjälp oss på LoveLaholm.se att samla in pengar till sjuka barn i cancer. Barncancerfonden hjälper och forskar för att rädda än fler barn från att dö av cancer. Tänk på att det kan vara ditt barn som blir sjuk!
Vill ni att vi skriver om er som hjälper oss skicka ett mail till mig på carl.stridsberg@gmail.com så lägger vi in om er på vår blogg.. Dela gärna detta!

Vänliga Hälsningar
LoveLaholm.se - Med hjärta för bygden och för sjuka barn!

När jag var elva år dog en kompis till mig av leukemi. Han hette Jan och var min bästa vän. Idag, mer än 50 år senare vill gärna göra något för de barn som är eller kommer att bli sjuka i cancer. Här nedan kan du läsa en del av min berättelse och även läsa om Aron Andersson, en inspirationskälla och en fantastisk kille som gör mycket för barncancerfonden. Längst ner ligger en länk till fortsättningen av berättelsen inne på min blogg.

"Tiden efter att Jan gått bort, eller fått hembud, som jag säger idag, var väldigt tom. Min bästa vän var borta och jag visste inte var jag skulle göra eller ta vägen.
Resten av mina kompisar och jag samlades efter skolan i den lilla skidbacke som varit vår käraste lekplats och försökte fatta att vår vän var borta för alltid.
På den tiden, runt början på 60-talet kunde man inte hjälpa dem med leukemi. Idag tror jag att man kan hjälpa alla! Det är därför det är så viktigt att samla in pengar till Barncancerfonden så att de kan utveckla mediciner som kan rädda andra barn som fått olika former av cancer."

Läs fortsättningen på min berättelse här; http://lovelaholm.se/2014/08/aron-andersson-aventyrare-forelasare-och-inspirator/

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Jonnes cykel o motor

  • Anonym

    Laholm CNC Teknik AB

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!