Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 20,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20,000 kr

Loppis till förmån för Barncancerfonden

Söndagen den 3 juli kl 11-15 står vi på Siggesta Bakluckeloppis (på Värmdö utanför Stockholm) och säljer byggvaror, material och verktyg till en ungefär tredjedel av ordinarie priser! Ska du spika på huset eller sommarstugan under semestern? Kom dit och köp virke, kakel, klinkers, duschväggar, fönster och mycket mycket mer. Pengarna går såklart oavkortat till Barncancerfonden.

Inom byggsektorn skapas en tredjedel av allt avfall som uppkommer inom Sverige, ungefär 10 miljoner ton bygg- och rivningsavfall per år! Att riva och bygga kommer vi inte ifrån, folk måste ju jobba och bo. MEN genom återanvändning och återvinning kan byggsektorn reducera sin resursförbrukning samtidigt som miljöpåverkan minimeras.

Genom att skänka, istället för att slänga, returer, restprodukter, andrahandssortering, överblivet material och uttjänta verktyg får de en längre livstid, kommer människor till nytta, vi sparar på miljön OCH genererar pengar till Barncancerfonden. Win, win, win, win!

Tack till Gärdets Bygg, Kakelspecialisten, Miljötrans, Fredells Byggvaruhus och Friebergs Peugot Nacka för allt som ni har skänkt och för att ni tror på idén!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!