Insamlat hittills: 34 970 kr

117%

Mål: 30 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30 000 kr

Livs insamling

Vår lilla Liv kämpar mot Akut Myeloisk Leukemi sedan november 2015. Hjälp oss att samla ihop pengar till forskning som kan hjälpa Liv och andra barn med cancer.

Vi nådde vårt mål med 10000 insamlade kronor till Barncancerfonden. På 4 timmar! Tusen Tack alla ni som bidrar ❤

Vi sätter ett nytt mål. För att utrota barncancer. För Liv och alla andra underbara ungar som kämpar.
Tack alla! Era bidrag, tankar och hejarop värmer oerhört mycket.

Det nya målet på 30000 är också nått. Tack alla ni som bidrar! Det är så viktigt. Vi börjar se något slags slut på Livs behandling, även fast det är en lång väg kvar. Det är snart 4 månader sedan vi fick beskedet. Ett besked som skakade om hela vår värld. Dessa månader har varit otroligt tuffa. Ord räcker inte till för att beskriva. Vår vardag består av cytostatika, provtagningar, operationer, nedsövningar, sondmatning, blodtransfusioner och sjukhus, sjukhus, sjukhus... Och en ständig oro och ångest inför denna skitsjukdom. Vi är trötta nu. Men kämpar vidare. Mot målet. Att vår Liv ska bli frisk.

Över 6 månader har gått sedan vi kom in på Barncancercentrum på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg för första gången. Ord räcker inte till för att beskriva hur det har varit. Jag vill knappt försöka mig på att förklara. Det som är viktigast nu är att Liv är pigg. Hon leker, utvecklas och tar stora steg framåt varje dag. Vi är så otroligt tacksamma. Och trötta. Och ser fram emot en framtid tillsammans. Trots att det är en lång väg kvar vägrar vi tro något annat. Älskade unge ❤

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Familjen Verner

  Anonym

  Malte Berg med föräldrar

  Anonym

  Familjen Ekwurtzel

  Anonym

  Familjen Latkovic

 • Anonym

  Anna Olausson med familj

  Anonym

  Maria Svensson

  Anonym

  Åsa och Magnus, Sydkoster

  Anonym

  Familjen Ahnström

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!