Insamlat hittills: 12 100 Kr

121%

Mål: 10 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
40 personer stödjer denna insamling

Livet är inte rättvist..

Som arbete i skolan har jag valt att jobba med barncancer, eftersom det ligger mig nära. För att komma vidare i forskningen krävs det att vi hjälps åt. Det är som ordspråket säger; "Många bäckar små bildar snart en stor å", så kan ni inte ge stort, så ge litet. Då kommer vi någonstans.

Ett år föddes en liten tjej. Rätt så snart märkte hennes familj att något inte var som det skulle, då det enda som hon gjorde var att kräkas och sova. Det dröjde inte lång tid förens familjen gick med henne till doktorn. Men de gav inte flickan så mycket, för doktorerna berättade att det var andra sjukdomar som spökade.

Efter 17 månader med samma beteende på dottern med mycket sömn och kräkningar gick de med flickan till doktorn igen, och då blev det konstaterat. Flickan hade cancer. Hjärntumör.

För familjen vändes livet upp och ner, och det nya hemmet blev nu sjukhuset. Modern slutade jobbet för att kunna ge det yttersta för att få sin flicka att överleva.

Doktorerna hade inte mycket hopp om att flickan skulle överleva, och de sa till familjen att de kanske borde förbereda sig på det värsta.

Efter en operation, med försök att ta bort cancern, vilket tyvärr inte lyckades, ett antal strålbehandlingar, ett antal cellgiftsbehandlingar och med en familj som ständigt fanns vid flickans sida och kämpade med henne, klarade de tillsammans kampen och besegrade cancern.

Idag går hon sista året på gymnasiet. Tumören sitter fortfarande kvar, men är inte längre farlig. Hon har fått en framtid.

Alla har inte den turen att överleva, och därför är det viktigt att alla tillsammans hjälps åt för att leda forskningen framåt, och kunna besegra denna hemska sjukdom, cancer.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Mormor o Morfar

  Agge

  Esma & Edvina Avdic

  Linda Dahl med familj

  Anna Frick

  Ingela Eriksson

  Billigare julklappar

  Rebecca

  Sofie & Anders Sebelius

  Katarina

  Mor

  Paulina

  BirPall

  Cajsa

  Marianne

  Paul ovh Birgitta Rangström

  Ina o Ronny

  Anna

  Härslövs Åkeri

  Arvid

 • Jasmina Besic

  Mojjan

  Morfar

  Ulla-Britt neergaard Andersson

  JULTOMTEN

  Kristina o Sven Larsson

  michelle kure igen

  Marie Sjögren

  Anna eriksson

  Mormor

  FAVORITEN

  Oliver & Filip Larsson

  Mikael

  Neo, Sandy & Johanna

  FreelBo

  Magnus, Ann-Charlotte Larsson

  Sara Mats Åke

  Anette Cadovius

  Viveka Rangström

  michelle kure

Se alla som bidragit till insamlingen