Insamlat hittills: 1 026 Kr

7%

Mål: 15 000 Kr

Jag vill bidra
31 dagar kvar att stödja
Målsättning: 15 000 Kr
7 personer stödjer denna insamling

Live to win

Insamlingen Live to win syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden och målet är att få in 15 000:- innan 20 augusti. Insamlingen är tänkt att avslutas med en konsertkväll i Fårhult utanför Västervik med 3 band inom hårdrocksgenren. Alla entréintäckter kommer att gå oavkortat till barncancerfonden.

Live to win - Bakgrund
Tanken på att hålla en välgörenhetsinsamling i varietétältet i Fårhult har funnits i flera år. Det som gjorde att det gick från idé till handling var när en fyraåring i vänkretsen drabbades av en hjärntumör. Som nybliven tvåbarnsfar kan man inte låta bli att drabbas av den fruktansvärda nyheten. När det sedan visade sig att tumören var elakartad gick det inte att vara passiv åskådare längre!
Att få höra att ens barn ska dö är varje förälders värsta mardröm! Även om vi inte helt kan förhindra att barn dör i förtid, kan vi åtminstone göra vad vi kan för att rädda så många som möjligt, och det är just det den här kvällen ska handla om. Detta är en insamling till forskning som räddar liv! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och varje krona räknas!

Live to win!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Lillbo

  Till Live to win

  Maria Elf Svensson

  Så bra Fredrik!

  Trumdum

  Farsan Baloo

 • Anonym

  Andreas Lennartsson

  Bara kör!

  Emil