Insamlat hittills: 1 850 kr

0%

Mål: 1 000 000 kr

Jag vill bidra
110 dagar kvar att stödja
Målsättning: 0 kr
2 personer stödjer denna insamling

Liten tuva..

Jag har startat ett konto här under devisen "liten tuva stjälper ofta stort lass". Där jag hoppas att de pengar som sätts in här ska kunna göra skillnad i forskningen för att finna ett botemedel mot cancer. Även om gåvorna kanske inte är av de storslagna storlekarna men vem vet övertid kanske det kan bli något..

En god gärning ett sätt att visa tacksamhet.
Ett konto här hos Barncancerfonden är mitt sätt att försöka att på ett enkelt sätt hantera insättningar från mig själv eller andra personer som jag har sålt eller skänkt saker till ja eller gjort en tjänst en god gärning för. Där de här kan vara ett sätt om de känner för det att ge lite tillbaka på. Eller för de som helt enkelt väljer att bidraga med en slant till cancerdrabbade barn för att de tycker att mitt konto här verkar vara ett bra och smidigt ställe att göra det på.

Skicka vidare..
Kanske kan jag inspirera andra att göra det samma att starta konto här eller någon annanstans där man kan bidraga till något behjärtansvärt som behöver utomståendes stöd och bidrag. Allt i hopp om att man kan bidraga till att göra skillnad någonstans där man anser att det behövs hjälp.

Tack på förhand å barnens vägnar!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Olle Nykvist

  • Magnus 08an