Insamlat hittills: 200 000 kr

100%

Mål: 200 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 200 000 kr

Våra flickors kamp

Varje år drabbas ca 300 barn av cancer… Aldrig hade vi väl tänkt tanken att våran dotter skulle vara en av dom. Inte heller att vi två år senare skulle mista henne...

*** I början av september 2010 insjuknade vår treåriga dotter Linnea i den mycket ovanliga cancersjukdomen Pleuropulmonellt blastom (PPB), en lungtumör! Allt blev upp och ner vänt och alla i vår omgivning har blivit påverkade av detta! Men jobbigast och svårast är det förstås för Linnea som är den som måste kämpa allra mest! Men även hennes tvillingsyster har blivit tvungen att kämpa vid sidan av sin tvillingsjäl!

Idag, november 2011, är Linnea fyra år och har fått 16 cytostatikakurer, opererats i både lunga och hjärna, strålats i hjärnan och genomgår just nu en autolog stamcellstransplantation.... Efter den återstår en lång återhämtning och ett flertal kontroller, vilka blir avgörande för vidare behandling..... Linnea är en kämpe och en solstråle som gång på gång imponerar på oss och sin omgivning!

*** Efter en relativt lugn återhämtningstid på ett par månader så kom återigen cancern och hälsade på... I början av mars 2012 fick Linnea huvudvärk och vi fick efter flertalet undersökningar veta att det fanns mer cancer i hjärnan... En tredje hjärnoperation är nu gjord, och vi hoppas nu att behandlingen som är påbörjad, tillsammans med en himla massa tur, ska bota henne! Linnea är precis som vanligt, helt otrolig! Klagar och gnäller aldrig, utan vaknar tidigt och vill upp och leka med sin syster!

*** En och en halv månad efter den tredje operationen, april 2012, är cancern tillbaks i hjärnan på precis samma ställe. Linnea har nu gammastrålats och opererats en fjärde gång... Vi fortsätter nu med den medicinering hon tidigare fick och vi hoppas, hoppas, hoppas att det är det här som ska få stopp på cancern!

*** Cancern är ett monster som bara tar för sig... I början av juni 2012 gammastrålas Linnea återigen och vi börjar sorgligt nog förstå att läkarna är mycket tveksamma till att kunna bota henne.

Vår högsta önskan för framtiden är att få se våra flickor växa upp tillsammans, och att inga barn ska få cancer och behöva gå igenom det som våra barn gör just nu!

Snälla, var med och stöd kampen mot barncancer och likaså våra döttrars kamp för att få vara tillsammans! 


C A R P E D I E M
Anette o Anders


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
VÅRA FLICKOR HAR FÖRLORAT KAMPEN...
Igår, 22/7 2012 kl 07.00, somnade vår högt älskade dotter in efter 23 månaders modig och tapper kamp mot cancern. Hon lämnar oss dagen efter ett helt magiskt födelsedagskalas och dagen före sin efterlängtade femårsdag 23/7.

Sorgen och saknaden är stor och gör så ont!
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

*** 170706***
Ett stort och varmt tack till alla fina medmänniskor som sätter in pengar på vår insamling hos Barncancerfonden. Det värmer även lite extra när vi ser att nära och kära sätter in en slant vid just Linneas födelsedag, jul och namnsdag och skriver en liten hälsning. Tack.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Linnea, vi saknar dej så. M ochM

  Anonym

  Mormor ochMorfar

  Anonym

  2 år av saknad. Kramar från mistvännerna Alice, Martin, Camilla och ängla-Linnea <3

  Anonym

  God jul önskar gammel mormor.

 • Anonym

  Maria avena

  Anonym

  Linnea, saknar dej i varje andetag. M ochM. Älskar dej min lilla tjej!

  Anonym

  Julkramar från Melker,Claes,Annette o Jussi

  Anonym

  Klas, Angelica, Malte, Vera

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!