Insamlat hittills: 93,675 kr

312%

Mål: 30,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30,000 kr

Lillys fackeltåg

Denna insamling startar i samband med att vår dotter Lilly Anding avslutar sin cancerbehandling. Lillys familj arrangerar den 24 november ett fackeltåg genom Varbergs stad med start i "spööökitetsparken" i Varberg för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Lilly har avslutat sin cancerbehandling. Inga mer cellgifter. Det har varit en lång resa, och åter står en lång resa tillbaka till ett vanligt liv. Men, Vi vågar lyfta blicken nu, vi vågar titta framåt och vi vågar tro på framtiden.

Samtidigt tänker vi på alla de barnen som fortfarande är mitt i kampen, vi tänker på de som var med oss på resan men inte vann kampen, vi tänker på alla de 300 barnen som kommer drabbas nästa år.

Barncancerfonden har varit där för oss varje dag sedan diagnosen. De har stöttat oss, uppmuntrat oss, lyssnat, hjälpt till och gjort vårt liv ljusare i allt mörker. Barncancerfonden trycker informationsmaterial om sjukdomen, finansierar syskonstödjaren på sjukhuset och sjuksköterskor som åker ut till de drabbades skolor för att informera. Det är också barncancerfonden som finansierar merparten av all barncancerforskning som bedrivs i Sverige idag.

Hjälp oss att sprida ljus, hjälp barncancerfonden:

Söndagen den 24 november kl. 17.00 arrangerar vi "Lilly's fackeltåg" i Socitetsparken i Varberg. En 1,9km promenad med 300 facklor som symboliserar de 300 barn som årligen insjuknar i cancer.

Det kostar 100 kronor per fackelbärare och 50 kronor för övriga vuxna. 300st facklor finns till försäljning. Alla övriga bidrag är förstås också välkomna! Kontant betalning gäller vid evenemanget.

Facklorna som kommer säljas under evenemanget är sponsrade och alla bidrag går därmed oförkortat till BARNCANCERFONDEN

Skänk gärna ett bidrag till Lilly's insamling här direkt!
Välkomna på söndag!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Anonym

  Ästad Gård

  Anonym

  Christin Andersson

  Anonym

  Monica Christensen med familj

 • Anonym

  Johanna Widarsson

  Anonym

  Gunvor och Eskil

  Anonym

  Familjen Linton

  Anonym

  Malin Blank

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!