Insamlat hittills: 7 750 kr

86%

Mål: 9 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 9 000 kr

Lilla Maja

Skänk en summa till Barncancerfonden, en liten summa gör Stor skillnad!

Tusen Tack Till Alla Som Skänkt En Gåva Än Så Länge Till Insamlingen Vi Är Djupt Rörda!! TACK Underbara Människor!!!!!!!!

 

Välkommen! Våra namn är Jennifer & Marcus ,vi är föräldrar till Maja och hennes 2 storebröder. Vi har startat en insamling för Maja och alla andra barn med Cancer. 


Vår dotter Maja föddes 2018. När hon fyllde 1 år så började hon få ont överallt, ville bara bli buren & stängde in sig Själv. Hon va ledsen dygnet runt. Vi åkte in och ut från akuten. Men fick höra att det va förstoppning.

Hon lärde sig gå sent och när hon började gå så gick hon haltandes och framåtlutad och gången blev värre och värre och hon hade extremt ont överallt. Hon hade nästan ingen styrka i armar och ben så hon har aldrig kunnat hoppa eller springa. 

En 1 1/2 års lång utredning började innan vi fick veta av En magnetröntgen att hon hade en 5cm stor Hjärntumör i ryggmärgen.

Sommaren 2020 opererades tumören ut och det visade sig vara ett Pilocytärt Astrocytom, WHO grad 1. En LågMalign tumör som växer sakta. Kirurgen berättade att en vecka till så hade Maja varit förlamad från nacken och neråt och kanske inte levt idag.

Hon har en liten tumörrest kvar i sin ryggmärg som vi håller koll på genom magnetröntgen var 6 månad, då den kan börja växa igen.

Majas vänstra ben slutade fungera efter den stora operationen, men kom igång sakta efter några veckor. Hon går hos sjukgymnast varannan månad och tränar upp styrka och balans.

Maja mår i nuläget bra. Hon återhämtar sig fortfarande efter operationen.
Och kommer troligtvis få kämpa med balans och styrka hela livet. 

Inget barn ska behöva va med om sånt här, inget barn ska behöva ha ont. 
Inga föräldrar eller syskon ska behöva lida igenom en sådan här fruktansvärd Kris! 

Snälla Skänk en liten summa för Maja & alla andra barn med cancer så forskningen kommer framåt snabbare!!!!! Vi är med i de forskningar och studier som erbjudits oss men de behövs mer pengar!

 

* En sjukdomsberättelse finns höger om inlägget här i fliken "blogg" för den som vill läsa. 

 

 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Kim

  Lilla Maja

  Niclas Håkansson

  Lilla Maja

  Anonym

  Min Älskade Lilla Maja

  Viktoria R

 • Anonym

  Linda Eliasson

  Styrkekramar

  Anonym

  Inte visste jag detta, men vilka hjältar ni är allesammans

  Katta

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!