Insamlat hittills: 377 518 kr

3775%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Lilla j

På Junis 4 månadersdag kom det tunga beskedet. Det ingen hade någon föraning om. Det som inte fick hända hade hänt. Junis hade fått c a n c e r.

Junis fick redan från starten extra stark cytostatika som skulle behandla hennes extremt ovanliga cancerform. En liten bebis på fyra månader, tänk vad den lilla kroppen fick gå igenom och hur stark hon var vår lille kämpe. Junis har inte ont längre, hon somnade stilla in i början av mars 2015 efter månaders kamp på sjukhuset.

Hur kan livet vara så orättvist, det finns inget barn som förtjänar denna hemska sjukdom. Det var en ovanlig typ av cancer Junis fightades med, det har startat i njuren men spridit sig till lungorna och hjärnan, och till slut slutade cytostatikan bita och det fanns ingen ytterligare behandlingsplan.

Som bästa vän till Junis mamma finns det få situationer i livet en känner sig så maktlös som människa och vän. Jag vill göra allt jag kan för att hjälpa och stötta familjen. Hjälp mig att hjälpa, och att göra mer än så, hjälp mig att få ett slut på denna mardrömssjukdom genom att föra forskningen framåt. Ge ditt bidrag redan idag, varenda krona är ett steg i rätt riktning och ger alla andra barn i liknande situationer hopp om ett bättre liv; ett vanligt liv.


Vi behöver D I N kärlek och din gåva. Häng med och gör skillnad du också.


2014.12.12 JAG KAN INTE TRO MINA ÖGON. Vi nådde målet på 10 000:- redan första dagen. Ni är otroliga. Vilka fina människor det finns. Nu tycker jag vi dubblar målet! Kan även meddela att jag pärlar för fullt och svarar på alla mail så fort jag kan, de som vi förberett gick lite fortare än vad vi någonsin kunnat tro. Vi bidrar till en bättre värld. Kärlek till er. Malin

2014.12.13 !!!!!! 20 000:-!!!!!!! Jag är verkligen SÅ rörd. På knappt 24 timmar har VI uppfyllt det nya målet på 20 000:-. Ni är fantastiska. Vilka hjältar. Vilken magisk känsla att det finns så många fina människor som är med och ger. Vill också passa på att tacka för alla fina ord och mail jag mottagit. Nu kämpar vi vidare mot nya mål, häng med, nu ska vi upp till 50 000:-, det klarar vi! Kärlek till er. Malin

2014.12.18 Det är så himla härligt att se allt engagemang. Tack vare er är det nu över 500 delningar på denna sida, pengarna tickar på här och inkorgen svämmar över med beställningar av Junisband. Tack för att ni hjälper, ni är guld. Kärlek till er. Malin

2015.01.19 TACK alla ni som bidragit och TACK alla ni som idag bär ett Junisband. TACK för att ni bidrar till hopp och TACK för att du är just du. 50 000 kr nu - TACK!
Kärlek till er. Malin

2015.03.04 100 000:-. Vilka hjältar. Men Junis situation är kritisk, vi behöver mer forskning! Nu.

2015.03.04 Dagen vi alla vill radera.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Linn

  Anonym

  Anonym

  Angelica och Liam

  Anonym

  Julia

 • Anonym

  Therese

  Anonym

  Anonym

  Ida Berglund

  Anonym

  Nina

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!