Insamlat hittills: 18 950 kr

63%

Mål: 30 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 30 000 kr

Lilla Flimflam

Aggressiv cancer rimmar jävligt illa i vilket sammanhang som helst, men när det drabbar ett barn så övergår den obehagliga surrealistiska känslan över i så mycket mer. Något totalt obeskrivligt men fruktansvärt smärtsamt och hjälplösheten infinner sig direkt. Önskar bort denna fruktansvärda sjukdom omgående, men eftersom önskan inte alltid stämmer överens med verkligheten så får detta vara början på arbetet mot att utrota cancer.

~ Tack alla fina för 2015 <3 förlänger med ett år och hoppas kunna dubbla den redan insamlade summan! ^^>

#barncancerfonden #fightcancer #fuckcancer #noelia #lillaflimflam <3>

Den 5e augusti 2015 var dagen jag och min familj begravde min mormor som gått bort i cancer föregående månad. Det var också dagen som förändrade livet för mig och många fler men främst för mina älskade vänner, Charlotte, Marcus och deras fina lilla Noelia, knappt två år gammal vid tillfället.
Jag minns att jag går in på Facebook hyfsat tidigt på morgonen, för att checka läget ni vet, men inget brukar ha skett vid den tiden på dygnet så jag halvslumrade mig igenom flödet och min blick fastnar på en bild av Noelia. Jag läser texten till bilden säkert 500 gånger men jag kan inte ta in vad det står! Tillfällig afasi kanske eller jag vet inte, när jag tillslut inser vad fan det är jag läser så känns det som hjärtat ska implodera.... Hjärntumör!? En miljard frågor snurrar genom mitt huvud samtidigt som jag får anstränga mig för att inte skrika rakt ut.
Nu, snart 3månader senare, har jag gråtit och förbannat allt omvartannat. Jag har följt mina fina vänner genom hopp och förtvivlan. Operationer, tunga besked, cellgifter och ännu mer tunga besked.
"Det är mycket allvarligt och finns risk för dödlig utgång" - Läkarens ord. Jag har svårt att finna ord för dessa ord eller ord överhuvudtaget som inte är FAN! eller HELVETES JÄVLA SKIT! FAN FAN FAN! Jag vet inte vilken fot jag ska stå på vissa dagar och jag vet inte vad jag ska säga mer än detta - Noelia, älskade barn, på ditt födelsedagskalas när du fyllt 1år fick vi alla skriva varsitt brev till dig som du ska få öppna på din 18-årsdag, jag vill inget hellre än att du ska få göra det. Ingenting!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  tuss

  Anonym

  Ulrika Ekengren

  Anonym

  Ambar,Thomas o Cassandra

  Anonym

  Linn och Lowa

 • Anonym

  Anna-Lena ochTomi ochalla barnen

  Anonym

  Jenny Åström

  Anonym

  Sami

  Anonym

  Annie Olsson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!