Insamlat hittills: 501 776 kr

100%

Mål: 500 000 kr

Jag vill bidra
192 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 kr
1511 personer stödjer denna insamling

Lilla Elsa

Den 13 augusti 2010 stannade världen. Min dotterdotter Elsa, 3½ år, fick diagnosen myleoisk leukemi. Hennes tvillingsyster Tyra säger att Elsa nu ligger på sjukhus för att doktorn ska "ta bort baseluskan som kryper i Elsas ben". Den första cellgiftsbehandlingen har genomförts men Elsa har en lång och svår kamp framför sig. 

Att ditt barn eller barnbarn kan få cancer är alltför ofattbart för att man ska ta till sig. Men jag vet nu att det händer. Även om prognosen nu förtiden är mångfalt bättre än tidigare, är leukemi fortfarande en allvarlig sjukdom som tyvärr ibland leder till döden. För att fler drabbade ska kunna botas och sjukdomen kanske till och med förebyggas behövs mer forskning, och för forskning behövs pengar. Därför startar jag denna insamling. 

Lämna ett bidrag Du också! 

For information in english copy and paste: 
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Information-in-english/ 

2010-09-13 Målet 10.000kr är redan uppnått, så nu höjer vi ribban! Tack alla ni som bidrar. 

2010-10-13 Insamlingsmålet har uppnåtts-igen! 25000 kr gränsen är sprängd för länge sedan, så vi höjer ribban på nytt! 
Elsa har just varit inne för sin andra behandlingsomgång, och hon kämpar som en tiger. Att det kan finnas så mycket kraft i en så liten människa! Men hon har gott stöd från alla omkring sig-mamma, pappa , Tyra och alla ni andra som på olika sätt bidrar till att göra livet lite lättare denna tunga period. Tack! 

2010-11-19 Tredje ronden har just startat. Nu är det tungt artilleri som gäller så det kommer att bli jobbigt för Elsa och förstås även för hennes föräldrar. Visa gärna ert stöd genom att ge ett bidrag till den forskning som gör behandling möjlig. 

2010-12-11 Elsa har drabbats av en svår infektion - oklart riktigt vad- och har haft hög feber i över en vecka. Läkarna arbetar intensivt med att hitta rätt behandling för att få infektionen at ge med sig. Under någon dag verkade de ha lyckats, och Elsa var feberfri, sen steg febern igen. 

Planeringen inför julen blir lite annorlunda i år. Ingenting känns lika viktigt som tidigare, utom att få vara med Elsa och hennes familj. Det blir inga julkort i år, de pengarna och julklappspengarna skänker vi till forskningen. 

Tänk på Barncancerfonden du med! 

2011-03-21 Elsa har fått återfall. Andelen elakingar har ökat och läkarna ska ta ställning till en eventuell benmärgstransplantation. Orden räcker inte till för att beskriva hur det känns just nu. Den fasta övertygelsen om att allt kommer att ordna sig vacklade för ett ögonblick, för att efter någon dag börja återvända. 

Elsa är en tiger! Det kommer att gå bra! 

Tack vare moster Jennys födelsedag är målet för insamlingen åter nått, men precis som Elsa nu måste göra så kraftsamlar vi inför en ny etapp. 70 000 klarar vi, eller hur? 

2011-05-14 I slutet av April nådde vi 70000 kronor- tack alla givare! Men Elsa har blivit sämre och fått ytterligare en diagnos, MDS. Nu är en allogen stamcellstransplantation den enda möjliga utvägen, och en sådan är planerad till v 24, förutsatt att givaren klarar de slutliga testerna. 

Elsa ligger inne nu för en femdagarskur med fem olika cytostatika, vilket förhoppningsvis ska hålla henne i någorlunda form fram till transplantationen. Då kommer man att inleda med att slå ut hela hennes immunförsvar, vilket som ni förstår gör henne myckt känslig för infektioner. Man räknar med att Elsa kommer att vara isolerad i upp till åtta veckor på sjukhuset i Huddinge där transplantationen ska ske. I Huddinge finns inte samma möjlighet att välja olika barnvänliga måltider som det gör på Astrid lindgren i Solna, därför uppmanas släkt och vänner att förutom att skänka pengar till insamlingen också laga och frysa in matlådor. 

Målet är nu höjt till 100 000 kronor. Bidra du med! 

2011-06-09 Det blev ingen transplantation, Elsas värden är för dåliga. Istället får hon nu behandling med något nytt preparat som ges i form av två sprutor (!) om dagen. De första sju dagarna har just klarats av, nu väntar en tid av ovisshet fram till nästa benmärgsprov den 27 juni. 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-07-12 Det nya preparatet hade inte önskad effekt och strax innan midsommar fick Elsas föräldrar besked om att cancercellerna tagit överhanden. Vad som återstod var en sista behandling med starka cellgifter. Om den gav resultat skulle man försöka med transplantation, om inte fanns inget mer att göra. 
Behandlingen påbörjades omedelbart, sen följde 10 dygn av närmast olidlig väntan på nästa benmärgsprov. Svaret på provet drog ut på tiden, men i fredags fick vi svaret att det inte innehöll vare sig bra eller dåliga celler!!! 
Transplantation planeras nu till den 5 augusti, under tiden fram till dess håller vi tummarna för att inga elakingar hinner växa till sig. I morgon har Elsa tid för nytt benmärgsprov. 

Kusin Moa ska döpas på lördag och som gåva önska hennes föräldrar bidrag till lilla Elsas insamling. Bidra Du också! 

2011-08-04 I morgon! Vi har nått det magiska datum då Elsa ska få nya, friska celler från en okänd givare. En allogen stamcellstransplanation går till så att Elsa får givarens celler som ett vanligt dropp. Eftersom Elsas nu inte har något immunförsvar kommer det att krävas lång tids isolering, och det finns risk för allvarliga komplikationer. Men framförallt -nu finns en chans att Elsa blir frisk! 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-08-22 Kampen fortsätter! Den 5 augusti fick Elsa de stamceller som kan komma att rädda hennes liv. Vi tackar den anonyma donator som gjorde detta möjligt! Vi tackar också alla givare som bidragit till att insamlingen än en gång nått målet . 

Men Elsas kamp är inte över i och med transplantationen. Hon ligger nu isolerad på Huddinge sjukhus, och har nyligen drabbats av en inte oväntad komplikation kallad GVH som innebär att benmärgen reagerar mot att befinna sig i en främmande kropp och försöker göra sig av med den. För Elsas del innebär det just nu att hon har ont i magen, utslag på kroppen och svårt att kissa. Men läkarna har satt in motåtgärder i form av cortison och kateter. Just nu överväger man om man ska lägga in Elsa på intensiven. 

För oss andra finns inte så mycket att göra mer än att hålla alla tummar och tår och be till alla gudar och gudinnor att allt ska gå väl! En mer handfast sak vi kan göra är att fortsätta bidra till forskningen och kampen mot barncancer! 

Målet är höjt till 150000! Bidra Du med! 

2011-09-26 Efter flera allvarliga komplikationer skrivs Elsa idag ut från sjukhuset! I helgen var Elsa hemma på sin första permission efter drygt 8 veckors isolering. Vilken lycka! 
Ännu är förstås inte kampen över, Elsa medicinerar och åker till sjukhuset varannan dag för provtagning. Restriktionerna är stränga, men - hon är hemma och hon mår bra! 

Glöm för den skull inte att bidra till forskningen! 

2011-10-19 Läkarna har givit upp hoppet om att Elsa ska klara kampen. Igår kom det fruktade beskedet, och det kom som en blixt från en klar himmel! Eller kanske inte ändå. Visst har vi alla varit medvetna om att det funnits stor risk för återfall, men Elsa tycks ju må så bra!? I helgen var Elsa hos oss för första gången på evigheter. Hon dansade magdans, lekte, sprang och var glad och det var så underbart att se. Ett litet orosmoln försökte sticka upp vid horisonten i form av provsvar som visade att de vita blodkropparna minskat dramatiskt, men enligt läkarna skulle det kunna bero på en infektion. Vi vägrade släppa in oron och njöt av en helg tillsammans. Walter gjorde världens godaste pizza och vi firade moster Amandas födelsedag. 
På måndagen fick vi veta att man funnit blaster - omogna celler- och vi började förstå att något var fel. Elsa åkte med pappa till Huddinge och nya prover togs. Och så igår, domen vi fruktat i över ett års tid. Vår lilla tiger kommer inte att finnas med oss så länge till, om inte ett mirakel inträffar. 

Fortsätt bidra till Barncancerfonden 

2011-11-12 Igår den 11 november kl 15.22 somnade vår lilla tiger in för sista gången. 

Elsa dog hemma omgiven av sina familj. De sista veckorna blev fina och innehållsrika, genom Min Stora Dag fick Elsa och hennes familj en oförglömlig helg bland djuren på Kolmården. Elsa hann även med att åka brandbil och träffa Idolerna på TV. Förra helgen var det " trick or treat" i grannskapet, och de som inte hade godis hemma uppmanades av Elsa att ge en slant istället. Det är också vad hennes mamma ber om nu. Genom bidrag till cancerforskningen kan vi förhindra att fler barn, föräldrar och syskon hamnar iden situation där Emma, Walter och lilla Tyra nu befinner sig 

Nu är lilla Elsas tuffa kamp över och hon har äntligen fått ro. Vi kommer att bära henne med oss i våra hjärtan varje sekund. Elsa har under sin korta tid på jorden berört så många genom sin kärlek och sitt mod. 

Himlen har fått en ny ängel, den vackraste av dem alla. Saknar dig redan älskade Elsa!

2011-11-20 Idag var Elsas dödsannons införd i DN. Begravning sker i Bromma kyrka den 1 december kl 11.00. Som minnesgåva ber Elsas föräldrar om bidrag till barncancerfonden. 

Målet 150 000 kr är nått, men för att alla ska förstå att det fortfarande går att skänka pengar till insamlingen höjer vi målet på nytt. 

2012-01-20 Tio veckor. Tiden går båda fort och oerhört långsamt. Det är så svårt att förstå att jag aldrig mer får höra din röst eller känna dina små armar runt min hals när du viskar "jag älskar dig, mormor Ingring". Jag saknar dig så oerhört, lilla Elsa ! Min saknad delas av så många, inte minst dina föräldrar och din tvillingsyster Tyra, alla andra släktingar men också av kompisar och vänner. Musabiten har sagt till mig att hon gråter ibland på kvällarna, men att hon hoppas att du har det bra däruppe i kuddrummet och har en ny prinsessklänning varenda dag. Vi älskar dig Elsa <3> 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2012-03-21 Idag är det precis ett år sedan vi fick veta att elakingarna kommit tillbaka. Det har gått 4 månader och 10 dagar sedan du lämnade oss, och saknaden blir större för varje dag som går. På måndag den 26/3 kl 20.00 sänds ditt avsnitt av Sofias Änglar på femman. En trailer finns redan nu att beskåda på kanal 5 play. Det kommer att bli konstigt, och hemskt men ändå ser jag med bävan fram emot att se dig på TV. Jag vill också tacka kanal 5 som så generöst bidragit till att insamlingen än en gång nått sitt mål som den här gången var 300.000 kronor. 
Ikväll och imorgon blir det teater om rasism, en föreställning av två elever på Staffangymnasiet i Söderhamn vilken tillägnats ditt minne. Överskottet kommer att gå till denna insamling ( se länk nedan)https://www.facebook.com/#!/events/164727710310091/). 

Vi höjer insamlingens mål till 400 000 kronor så alla förstår att det fortfarande går att ge bidrag till forskningen och till aktiviter för de sjuka barnen och deras föräldrar. Bidra Du också! 

2012-04-01 I måndags sändes ditt avsnitt av Sofias änglar, och jag har efter det sett praogrammet och uppföljningen otaliga gånger på kanal5play. Det var sorgesamt men fantastiskt att se Dig igen Elsa, och programmet har resulterat i massor av bidrag till Barncancerfonden! Varje gång jag loggar in har summan höjts, och snart når vi 400.000 kronor. Ikväll kl 19.00 sänds reprisen, och jag antar att det innebär ännu fler bidrag varför vi höjer målet på nytt. 

Nu satsar vi på en halv miljon! Det klarar vi, eller hur? 

2012-08-05 Ett år har gått sedan Elsas benmärgstransplantation. Jag minns hur hoppfulla vi var, och hur vi nästan höll andan och vägrade ta in att det kanske inte skulle fungera. Elsa kämpade som en tiger mot biverkningarna, och jag var så oerhört rädd att komma med någon smitta att jag inte vågade besöka Elsa mer än två gånger under de åtta långa veckor Elsa låg isolerad. Men vi skickade bilder till varandra med hjälp av MMS varje morgon. Bilderna tittar jag på nu och minns Elsas kamp som tyvärr inte ledde till någon varaktig förbättring. Elsa hann i alla fall vara hemma från sjukhuset tre veckor innan återfallet kom och sedan ytterligare tre veckor innan hon avled den 11/11 2011. 
För att hedra Elsas minne, och för att på något sätt försöka förhindra att andra barn och deras familjer drabbas av samma öde fortsätter vi att samla in pengar till Barncancerfonden i Elsas namn. Snart har vi tillsammans dragit in en halv miljon! Bidra Du också! 

121109 På söndag har det gått ett ofattbart tungt och sorgesamt år sedan lilla Elsa lämnade oss. Jag sökte efter ord för att uppdatera insamlingen, sen såg jag att moster Jenny redan gjort en fin sammanfattning som jag fått lov att publicera här: 

"Älskade Ängel. 
Nu är den här jobbiga tiden här, när allt påminner om den svåra tiden vi hade för ett år sen, den sista tiden du fanns hos oss. Just denna dag betyder så mycket för mig, den sista dagen vi fick tillsammans när du fortfarande var ”pigg”. Det känns lite som din och min dag. Jag tog ledigt från jobbet för att få vara med dig, och jag sög åt mig varenda sekund och tänkte att just den här stunden ska jag minnas när du är borta, som om jag försökte hålla dig kvar för allt jag var värd. Och jag minns allt, vi spelade data, vi läste, vi gick en promenad med dig i vagnen i solnedgången och du sa att himlen brann och du och Tyra ylade som små vargar Jag fick njuta av din närhet eftersom att du ville sitta i mitt knä hela tiden. Jag sniffade på ditt fjuniga huvud och grät inombords. Två dagar senare var du så dålig att jag inte vet om du var medveten om att jag var där. Sen kom den hemska fredagen 11-11-11, då vi hela familjen satt hos dig när du tog ditt sista andetag. Så fruktansvärt jobbigt men jag är så oerhört tacksam att jag fick vara hos dig då. Du fick vara kvar hemma med hela tjocka släkten i nästan ett dygn innan det var dags att lägga dig i kistan, om möjligt så var det ännu jobbigare än när du gick bort. Du hade på dig den fina prinsessklänningen jag köpte till dig tre månader tidigare. Så fin, men det var ju inte meningen att du skulle begravas i den, tanken var att du skulle skutta runt och dansa i den FRISK! 
Det har varit ett tungt år. För din mamma, pappa och Tyra, men även för oss andra som älskar dig så. Mycket har hänt, både bra och dåligt, och vi kämpar på med vår sorg, alla på olika sätt. Jag tänker på dig varenda dag och jag är så tacksam att jag fick ha dig i mitt liv även om det var alldeles för kort tid, fina, kloka, vackra, smarta, modiga lilla kämpe. Jag försöker ta vara på varje dag på bästa sätt för man vet aldrig hur många dagarna blir, men döden skrämmer mig inte lika mycket längre, jag vet ju att du finns där någonstans och väntar på oss ? " 

Om du vill hedra Elsas minne på söndag gör du det lämpligen med ett bidrag till lilla Elsas insamling. 

130821 Tänk att tiden går , trots allt! Din mamma påminde oss idag om att du skulle börjat skolan igår, tillsammans med din tvillingsyster Tyra som fick gå dit utan dig. Men Tyra behövde inte gå dit ensam som du vet, hon hade Angelina vid sin sida. Och snart föds din lillebror. Så glad du skulle ha varit över att få en liten bebis att gosa med! Livet här på jorden går vidare som du ser, men vi bär för alltid med oss dig i våra hjärtan. Älskarde lilla Elsa! 

Insamlingens slutdatum förlängs för att ge alla chans att bidra så att måler på en halv miljon till forskningen om Barncancer ska uppnås! 

2013-12-26 idag är det sju år sedan du och Tyra föddes. Jag minns fortfarande den glädje och förundran jag kände när jag första gången såg er, såna perfekta små underverk! Att ett sådant mirakel inte kunde vara för evigt föll mig aldrig in. Tre födelsedagar har Tyra nu firat utan dig, den femte, sjätte och sjunde. Otroligt nog går livet här på jorden vidare. Vi satte blommor på din grav idag Elsa, och där blir den saknad så många känner synlig i form an små änglar, grodor och barnteckningar. Du var och kommer alltid att vara så ofattbart älskad <3> 

Doneren an het Zweedse kinderkankerfonds 
Nederlanders kunnen alleen de eerste optie kiezen: "Ge med kontokort eller direktbetalning!". Dit betekent dat je met een kreditkaart (Visa of Mastercard) wilt betalen. Niet moeilijk hoor! Scroll een stukje naar beneden en onder "Ge med kontokort eller direktbetalning!" moet je kiezen of je wel of niet je naam op gullegevers lijst wilt hebben. Vul je naam in of klik de optie aan dat je je naam niet op de lijst wilt hebben ("Nej, inget namn i givarlistan"). Klik daarna op "Till betallösningen Privat" (of als je een bedrijf hebt wat de donatie maakt op "Till Betallösningen Företag"). 

Je komt nu bij een pagina waar je wat dingen moet invullen. Alleen de vragen die een * hebben zijn verplicht om in te vullen, de rest mag je over slaan. 
Belopp: Bedrag. Kies er eentje of vul een eigen bedrag in (Valfritt belopp). 
(één euro is negen Zweedse kronen, kortom aantal euro's dat je wilt geven keer negen)
Förnamn: Voornaam 
Efternamn: Achternaam 
E-post: Email address 
Gatuadress: Straatnaam 
Postnummer: Postkode, vul in 44834 (geen letters) 
Land: Land 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 

Nu kies je dat je met kreditkaart Visa of Mastercard wilt betalen (Välj Betalsätt). 
Kort: Kreditkaart Visa of Mastercard 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 
Controleer of alles klopt en keur goed door op ¨Godkänn¨ te klikken. 

Nu kom je op een superveilige betaal site. Vul je gegevens in. 
Korttyp: Soort kaart, Visa of Mastercard. 
Kortnummer: het kreditkaartnummer. 
Kortinnehavarans namn: naam van de kaarthouder. 
Giltighetsdatum: Geldigheidsdatum. 
CVC: De drie laatste cijfers op de achterkant van de kaart. 

Klik op ¨Betala¨, over ongeveer 10 minuten verschijnt je donatie al op de computer. Je krijgt ook een bevestigingsemail op het email adress dat je hebt ingevuld. Je kunt ook altijd het nummer van de Zweedse kinderkankerfonds bellen +46 8 584 209 00 en dan helpen zij je verder om een donatie te geven aan deze 'eigen inzameling' ("Egen insamling¨). 

Elsa en alle andere kinderen met kanker over de hele wereld bedanken je hartelijk. En wij bedanken Elisemooi's ouders voor het nederlandse text. Dank u wel! 

Bidra till insamlingenn 13 augusti 2010 stannade världen. Min dotterdotter Elsa, 3½ år, fick diagnosen myleoisk leukemi. Hennes tvillingsyster Tyra säger att Elsa nu ligger på sjukhus för att doktorn ska "ta bort baseluskan som kryper i Elsas ben". Den första cellgiftsbehandlingen har genomförts men Elsa har en lång och svår kamp framför sig. 


Att ditt barn eller barnbarn kan få cancer är alltför ofattbart för att man ska ta till sig. Men jag vet nu att det händer. Även om prognosen nu förtiden är mångfalt bättre än tidigare, är leukemi fortfarande en allvarlig sjukdom som tyvärr ibland leder till döden. För att fler drabbade ska kunna botas och sjukdomen kanske till och med förebyggas behövs mer forskning, och för forskning behövs pengar. Därför startar jag denna insamling. 

Lämna ett bidrag Du också! 

For information in english copy and paste: 
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Information-in-english/ 

2010-09-13 Målet 10.000kr är redan uppnått, så nu höjer vi ribban! Tack alla ni som bidrar. 

2010-10-13 Insamlingsmålet har uppnåtts-igen! 25000 kr gränsen är sprängd för länge sedan, så vi höjer ribban på nytt! 
Elsa har just varit inne för sin andra behandlingsomgång, och hon kämpar som en tiger. Att det kan finnas så mycket kraft i en så liten människa! Men hon har gott stöd från alla omkring sig-mamma, pappa , Tyra och alla ni andra som på olika sätt bidrar till att göra livet lite lättare denna tunga period. Tack! 

2010-11-19 Tredje ronden har just startat. Nu är det tungt artilleri som gäller så det kommer att bli jobbigt för Elsa och förstås även för hennes föräldrar. Visa gärna ert stöd genom att ge ett bidrag till den forskning som gör behandling möjlig. 

2010-12-11 Elsa har drabbats av en svår infektion - oklart riktigt vad- och har haft hög feber i över en vecka. Läkarna arbetar intensivt med att hitta rätt behandling för att få infektionen at ge med sig. Under någon dag verkade de ha lyckats, och Elsa var feberfri, sen steg febern igen. 

Planeringen inför julen blir lite annorlunda i år. Ingenting känns lika viktigt som tidigare, utom att få vara med Elsa och hennes familj. Det blir inga julkort i år, de pengarna och julklappspengarna skänker vi till forskningen. 

Tänk på Barncancerfonden du med! 

2011-03-21 Elsa har fått återfall. Andelen elakingar har ökat och läkarna ska ta ställning till en eventuell benmärgstransplantation. Orden räcker inte till för att beskriva hur det känns just nu. Den fasta övertygelsen om att allt kommer att ordna sig vacklade för ett ögonblick, för att efter någon dag börja återvända. 

Elsa är en tiger! Det kommer att gå bra! 

Tack vare moster Jennys födelsedag är målet för insamlingen åter nått, men precis som Elsa nu måste göra så kraftsamlar vi inför en ny etapp. 70 000 klarar vi, eller hur? 

2011-05-14 I slutet av April nådde vi 70000 kronor- tack alla givare! Men Elsa har blivit sämre och fått ytterligare en diagnos, MDS. Nu är en allogen stamcellstransplantation den enda möjliga utvägen, och en sådan är planerad till v 24, förutsatt att givaren klarar de slutliga testerna. 

Elsa ligger inne nu för en femdagarskur med fem olika cytostatika, vilket förhoppningsvis ska hålla henne i någorlunda form fram till transplantationen. Då kommer man att inleda med att slå ut hela hennes immunförsvar, vilket som ni förstår gör henne myckt känslig för infektioner. Man räknar med att Elsa kommer att vara isolerad i upp till åtta veckor på sjukhuset i Huddinge där transplantationen ska ske. I Huddinge finns inte samma möjlighet att välja olika barnvänliga måltider som det gör på Astrid lindgren i Solna, därför uppmanas släkt och vänner att förutom att skänka pengar till insamlingen också laga och frysa in matlådor. 

Målet är nu höjt till 100 000 kronor. Bidra du med! 

2011-06-09 Det blev ingen transplantation, Elsas värden är för dåliga. Istället får hon nu behandling med något nytt preparat som ges i form av två sprutor (!) om dagen. De första sju dagarna har just klarats av, nu väntar en tid av ovisshet fram till nästa benmärgsprov den 27 juni. 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-07-12 Det nya preparatet hade inte önskad effekt och strax innan midsommar fick Elsas föräldrar besked om att cancercellerna tagit överhanden. Vad som återstod var en sista behandling med starka cellgifter. Om den gav resultat skulle man försöka med transplantation, om inte fanns inget mer att göra. 
Behandlingen påbörjades omedelbart, sen följde 10 dygn av närmast olidlig väntan på nästa benmärgsprov. Svaret på provet drog ut på tiden, men i fredags fick vi svaret att det inte innehöll vare sig bra eller dåliga celler!!! 
Transplantation planeras nu till den 5 augusti, under tiden fram till dess håller vi tummarna för att inga elakingar hinner växa till sig. I morgon har Elsa tid för nytt benmärgsprov. 

Kusin Moa ska döpas på lördag och som gåva önska hennes föräldrar bidrag till lilla Elsas insamling. Bidra Du också! 

2011-08-04 I morgon! Vi har nått det magiska datum då Elsa ska få nya, friska celler från en okänd givare. En allogen stamcellstransplanation går till så att Elsa får givarens celler som ett vanligt dropp. Eftersom Elsas nu inte har något immunförsvar kommer det att krävas lång tids isolering, och det finns risk för allvarliga komplikationer. Men framförallt -nu finns en chans att Elsa blir frisk! 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2011-08-22 Kampen fortsätter! Den 5 augusti fick Elsa de stamceller som kan komma att rädda hennes liv. Vi tackar den anonyma donator som gjorde detta möjligt! Vi tackar också alla givare som bidragit till att insamlingen än en gång nått målet . 

Men Elsas kamp är inte över i och med transplantationen. Hon ligger nu isolerad på Huddinge sjukhus, och har nyligen drabbats av en inte oväntad komplikation kallad GVH som innebär att benmärgen reagerar mot att befinna sig i en främmande kropp och försöker göra sig av med den. För Elsas del innebär det just nu att hon har ont i magen, utslag på kroppen och svårt att kissa. Men läkarna har satt in motåtgärder i form av cortison och kateter. Just nu överväger man om man ska lägga in Elsa på intensiven. 

För oss andra finns inte så mycket att göra mer än att hålla alla tummar och tår och be till alla gudar och gudinnor att allt ska gå väl! En mer handfast sak vi kan göra är att fortsätta bidra till forskningen och kampen mot barncancer! 

Målet är höjt till 150000! Bidra Du med! 

2011-09-26 Efter flera allvarliga komplikationer skrivs Elsa idag ut från sjukhuset! I helgen var Elsa hemma på sin första permission efter drygt 8 veckors isolering. Vilken lycka! 
Ännu är förstås inte kampen över, Elsa medicinerar och åker till sjukhuset varannan dag för provtagning. Restriktionerna är stränga, men - hon är hemma och hon mår bra! 

Glöm för den skull inte att bidra till forskningen! 

2011-10-19 Läkarna har givit upp hoppet om att Elsa ska klara kampen. Igår kom det fruktade beskedet, och det kom som en blixt från en klar himmel! Eller kanske inte ändå. Visst har vi alla varit medvetna om att det funnits stor risk för återfall, men Elsa tycks ju må så bra!? I helgen var Elsa hos oss för första gången på evigheter. Hon dansade magdans, lekte, sprang och var glad och det var så underbart att se. Ett litet orosmoln försökte sticka upp vid horisonten i form av provsvar som visade att de vita blodkropparna minskat dramatiskt, men enligt läkarna skulle det kunna bero på en infektion. Vi vägrade släppa in oron och njöt av en helg tillsammans. Walter gjorde världens godaste pizza och vi firade moster Amandas födelsedag. 
På måndagen fick vi veta att man funnit blaster - omogna celler- och vi började förstå att något var fel. Elsa åkte med pappa till Huddinge och nya prover togs. Och så igår, domen vi fruktat i över ett års tid. Vår lilla tiger kommer inte att finnas med oss så länge till, om inte ett mirakel inträffar. 

Fortsätt bidra till Barncancerfonden 

2011-11-12 Igår den 11 november kl 15.22 somnade vår lilla tiger in för sista gången. 

Elsa dog hemma omgiven av sina familj. De sista veckorna blev fina och innehållsrika, genom Min Stora Dag fick Elsa och hennes familj en oförglömlig helg bland djuren på Kolmården. Elsa hann även med att åka brandbil och träffa Idolerna på TV. Förra helgen var det " trick or treat" i grannskapet, och de som inte hade godis hemma uppmanades av Elsa att ge en slant istället. Det är också vad hennes mamma ber om nu. Genom bidrag till cancerforskningen kan vi förhindra att fler barn, föräldrar och syskon hamnar iden situation där Emma, Walter och lilla Tyra nu befinner sig 

Nu är lilla Elsas tuffa kamp över och hon har äntligen fått ro. Vi kommer att bära henne med oss i våra hjärtan varje sekund. Elsa har under sin korta tid på jorden berört så många genom sin kärlek och sitt mod. 

Himlen har fått en ny ängel, den vackraste av dem alla. Saknar dig redan älskade Elsa!

2011-11-20 Idag var Elsas dödsannons införd i DN. Begravning sker i Bromma kyrka den 1 december kl 11.00. Som minnesgåva ber Elsas föräldrar om bidrag till barncancerfonden. 

Målet 150 000 kr är nått, men för att alla ska förstå att det fortfarande går att skänka pengar till insamlingen höjer vi målet på nytt. 

2012-01-20 Tio veckor. Tiden går båda fort och oerhört långsamt. Det är så svårt att förstå att jag aldrig mer får höra din röst eller känna dina små armar runt min hals när du viskar "jag älskar dig, mormor Ingring". Jag saknar dig så oerhört, lilla Elsa ! Min saknad delas av så många, inte minst dina föräldrar och din tvillingsyster Tyra, alla andra släktingar men också av kompisar och vänner. Musabiten har sagt till mig att hon gråter ibland på kvällarna, men att hon hoppas att du har det bra däruppe i kuddrummet och har en ny prinsessklänning varenda dag. Vi älskar dig Elsa <3> 

Fortsätt bidra till kampen mot cancer! 

2012-03-21 Idag är det precis ett år sedan vi fick veta att elakingarna kommit tillbaka. Det har gått 4 månader och 10 dagar sedan du lämnade oss, och saknaden blir större för varje dag som går. På måndag den 26/3 kl 20.00 sänds ditt avsnitt av Sofias Änglar på femman. En trailer finns redan nu att beskåda på kanal 5 play. Det kommer att bli konstigt, och hemskt men ändå ser jag med bävan fram emot att se dig på TV. Jag vill också tacka kanal 5 som så generöst bidragit till att insamlingen än en gång nått sitt mål som den här gången var 300.000 kronor. 
Ikväll och imorgon blir det teater om rasism, en föreställning av två elever på Staffangymnasiet i Söderhamn vilken tillägnats ditt minne. Överskottet kommer att gå till denna insamling ( se länk nedan)https://www.facebook.com/#!/events/164727710310091/). 

Vi höjer insamlingens mål till 400 000 kronor så alla förstår att det fortfarande går att ge bidrag till forskningen och till aktiviter för de sjuka barnen och deras föräldrar. Bidra Du också! 

2012-04-01 I måndags sändes ditt avsnitt av Sofias änglar, och jag har efter det sett praogrammet och uppföljningen otaliga gånger på kanal5play. Det var sorgesamt men fantastiskt att se Dig igen Elsa, och programmet har resulterat i massor av bidrag till Barncancerfonden! Varje gång jag loggar in har summan höjts, och snart når vi 400.000 kronor. Ikväll kl 19.00 sänds reprisen, och jag antar att det innebär ännu fler bidrag varför vi höjer målet på nytt. 

Nu satsar vi på en halv miljon! Det klarar vi, eller hur? 

2012-08-05 Ett år har gått sedan Elsas benmärgstransplantation. Jag minns hur hoppfulla vi var, och hur vi nästan höll andan och vägrade ta in att det kanske inte skulle fungera. Elsa kämpade som en tiger mot biverkningarna, och jag var så oerhört rädd att komma med någon smitta att jag inte vågade besöka Elsa mer än två gånger under de åtta långa veckor Elsa låg isolerad. Men vi skickade bilder till varandra med hjälp av MMS varje morgon. Bilderna tittar jag på nu och minns Elsas kamp som tyvärr inte ledde till någon varaktig förbättring. Elsa hann i alla fall vara hemma från sjukhuset tre veckor innan återfallet kom och sedan ytterligare tre veckor innan hon avled den 11/11 2011. 
För att hedra Elsas minne, och för att på något sätt försöka förhindra att andra barn och deras familjer drabbas av samma öde fortsätter vi att samla in pengar till Barncancerfonden i Elsas namn. Snart har vi tillsammans dragit in en halv miljon! Bidra Du också! 

121109 På söndag har det gått ett ofattbart tungt och sorgesamt år sedan lilla Elsa lämnade oss. Jag sökte efter ord för att uppdatera insamlingen, sen såg jag att moster Jenny redan gjort en fin sammanfattning som jag fått lov att publicera här: 

"Älskade Ängel. 
Nu är den här jobbiga tiden här, när allt påminner om den svåra tiden vi hade för ett år sen, den sista tiden du fanns hos oss. Just denna dag betyder så mycket för mig, den sista dagen vi fick tillsammans när du fortfarande var ”pigg”. Det känns lite som din och min dag. Jag tog ledigt från jobbet för att få vara med dig, och jag sög åt mig varenda sekund och tänkte att just den här stunden ska jag minnas när du är borta, som om jag försökte hålla dig kvar för allt jag var värd. Och jag minns allt, vi spelade data, vi läste, vi gick en promenad med dig i vagnen i solnedgången och du sa att himlen brann och du och Tyra ylade som små vargar Jag fick njuta av din närhet eftersom att du ville sitta i mitt knä hela tiden. Jag sniffade på ditt fjuniga huvud och grät inombords. Två dagar senare var du så dålig att jag inte vet om du var medveten om att jag var där. Sen kom den hemska fredagen 11-11-11, då vi hela familjen satt hos dig när du tog ditt sista andetag. Så fruktansvärt jobbigt men jag är så oerhört tacksam att jag fick vara hos dig då. Du fick vara kvar hemma med hela tjocka släkten i nästan ett dygn innan det var dags att lägga dig i kistan, om möjligt så var det ännu jobbigare än när du gick bort. Du hade på dig den fina prinsessklänningen jag köpte till dig tre månader tidigare. Så fin, men det var ju inte meningen att du skulle begravas i den, tanken var att du skulle skutta runt och dansa i den FRISK! 
Det har varit ett tungt år. För din mamma, pappa och Tyra, men även för oss andra som älskar dig så. Mycket har hänt, både bra och dåligt, och vi kämpar på med vår sorg, alla på olika sätt. Jag tänker på dig varenda dag och jag är så tacksam att jag fick ha dig i mitt liv även om det var alldeles för kort tid, fina, kloka, vackra, smarta, modiga lilla kämpe. Jag försöker ta vara på varje dag på bästa sätt för man vet aldrig hur många dagarna blir, men döden skrämmer mig inte lika mycket längre, jag vet ju att du finns där någonstans och väntar på oss ? " 

Om du vill hedra Elsas minne på söndag gör du det lämpligen med ett bidrag till lilla Elsas insamling. 

130821 Tänk att tiden går , trots allt! Din mamma påminde oss idag om att du skulle börjat skolan igår, tillsammans med din tvillingsyster Tyra som fick gå dit utan dig. Men Tyra behövde inte gå dit ensam som du vet, hon hade Angelina vid sin sida. Och snart föds din lillebror. Så glad du skulle ha varit över att få en liten bebis att gosa med! Livet här på jorden går vidare som du ser, men vi bär för alltid med oss dig i våra hjärtan. Älskarde lilla Elsa! 

Insamlingens slutdatum förlängs för att ge alla chans att bidra så att måler på en halv miljon till forskningen om Barncancer ska uppnås! 

2013-12-26 idag är det sju år sedan du och Tyra föddes. Jag minns fortfarande den glädje och förundran jag kände när jag första gången såg er, såna perfekta små underverk! Att ett sådant mirakel inte kunde vara för evigt föll mig aldrig in. Tre födelsedagar har Tyra nu firat utan dig, den femte, sjätte och sjunde. Otroligt nog går livet här på jorden vidare. Vi satte blommor på din grav idag Elsa, och där blir den saknad så många känner synlig i form an små änglar, grodor och barnteckningar. Du var och kommer alltid att vara så ofattbart älskad <3> 

Doneren an het Zweedse kinderkankerfonds 
Nederlanders kunnen alleen de eerste optie kiezen: "Ge med kontokort eller direktbetalning!". Dit betekent dat je met een kreditkaart (Visa of Mastercard) wilt betalen. Niet moeilijk hoor! Scroll een stukje naar beneden en onder "Ge med kontokort eller direktbetalning!" moet je kiezen of je wel of niet je naam op gullegevers lijst wilt hebben. Vul je naam in of klik de optie aan dat je je naam niet op de lijst wilt hebben ("Nej, inget namn i givarlistan"). Klik daarna op "Till betallösningen Privat" (of als je een bedrijf hebt wat de donatie maakt op "Till Betallösningen Företag"). 

Je komt nu bij een pagina waar je wat dingen moet invullen. Alleen de vragen die een * hebben zijn verplicht om in te vullen, de rest mag je over slaan. 
Belopp: Bedrag. Kies er eentje of vul een eigen bedrag in (Valfritt belopp). 
(één euro is negen Zweedse kronen, kortom aantal euro's dat je wilt geven keer negen)
Förnamn: Voornaam 
Efternamn: Achternaam 
E-post: Email address 
Gatuadress: Straatnaam 
Postnummer: Postkode, vul in 44834 (geen letters) 
Land: Land 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 

Nu kies je dat je met kreditkaart Visa of Mastercard wilt betalen (Välj Betalsätt). 
Kort: Kreditkaart Visa of Mastercard 
Ga verder door op "Gå vidare" te klikken. 
Controleer of alles klopt en keur goed door op ¨Godkänn¨ te klikken. 

Nu kom je op een superveilige betaal site. Vul je gegevens in. 
Korttyp: Soort kaart, Visa of Mastercard. 
Kortnummer: het kreditkaartnummer. 
Kortinnehavarans namn: naam van de kaarthouder. 
Giltighetsdatum: Geldigheidsdatum. 
CVC: De drie laatste cijfers op de achterkant van de kaart. 

Klik op ¨Betala¨, over ongeveer 10 minuten verschijnt je donatie al op de computer. Je krijgt ook een bevestigingsemail op het email adress dat je hebt ingevuld. Je kunt ook altijd het nummer van de Zweedse kinderkankerfonds bellen +46 8 584 209 00 en dan helpen zij je verder om een donatie te geven aan deze 'eigen inzameling' ("Egen insamling¨). 

Elsa en alle andere kinderen met kanker over de hele wereld bedanken je hartelijk. En wij bedanken Elisemooi's ouders voor het nederlandse text. Dank u wel! 

Bidra till insamlingen! 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Mormor

  Saknar dig så mycket

  Micke Magnusson

  Cajsa Correa

  Alltid i mitt hjärta ❤️

  Anonym

  Gammelmoster Karin

  Moster Ida

  ❤️❤️❤️

  Sunk

  Lilla Elsa

  Anonym

  Tant Eri

  ❤️❤️❤️

  Mamma

  Grattis på namnsdagen älskade Elsa ❤️ Saknar dig varje sekund. / Mamma

  Gunilla W

  Maria Fränne

  Henrik

  Såg just reprisen på Sofias änglar.. Gråter och gråter.. Vi alla måste hjälpas åt för forskning och behandling..

  Sophie

  Till en vacker flicka ❤️

  Moster Manda

  Älskade elsibub

  Hanna

  Anonym

  Anonym

  /Anna, Gustav, Ella, Maria och Erik

  Fina Elsa, du finns i våra hjärtan!

  Johanna Lindblom

  Mormor

  Du skulle ha fyllt tolv år den här julen. Saknar dig så

  Bengt Arkstrand

  Ubbe Truedsson

  Mormor Ingring

  Såg dig på TV idag

  Eva Breifors

  lilla söta Elsa

  Margareta Drotz

  Josefin

  Anonym

  Frida och Lea

  Anita

  Mia

  Ingemar

  Anonym

  Anonym

  Hanna

  Anna Henriksson

  Birgitta Meri

  Elin

  All styrka till er, och låt oss tillsammans besegra cancern!

  Elin

  Kärlek och styrka!

  Mormor

  Saknar dig älskade lilla Elsa <3

  Anton Forsman

  Jag kände inte dig alls, men jag hoppas du har det bra vart än du är

  Malin Wredström

  Anna

  Kramar från Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Ludwig Hartoft

  Isabel Frödin

  Idag skulle du ha fyllt 10år. Grattis min ängel önskar mormor

  Julgåva till Alva och Elviras fröknar!

  Lisa och Patrik Ekström, Vilgot och Uva

  Wille ochJulian

  Fredrik Hagberg

  Sofie

  Vanja

  Lina Lennemar

  Evalena Forsgren

  Erik Evelönn

  Pillllans

  Repris av Sofias änglar idag 20160823, vackra Elsa din historia går rätt in i hjärtat. Vila i frid vackra ängel. Kramar från familjen Lilja i Gualöv

  Sigge

  Filip & Frida

  Matilda Åkesson

  Jan Ytterström Eva Wingård Ulla Edling Rune Jansson Ingrid Lindqvist Ingrid Derksen Torbjörn Rundberg Ann Petrén Ulf Gustavsson Monica Andersson Anders Jonsson

  Johanna

  Till minne av gammel-Gittan

  Minnesgåva till Mormor, Emma med fam.

  Tänker på dig och dina nära lilla vän <3 / Tant Marie

  4 år av saknad

  Kaprifolvägen 29 Hässelby

  Johanna Järvlind

  Gabriel Ashman

  familjen Wennberg/Noppa

  Filip

  Joel, Nadja och Leo

  Mormor

  Cornelia Cryner

  farmor

  Saknar ditt skratt lilla ängel

  Alltid i våra tankar Farmor o Farfar

  Saknar dig varje sekund, mamma <3

  Ida, Rickard och Moa

  Daniela Prata

  Gösta Vik

  Peter Nicks

  Lisa, Patrik, Vilgot och Uva!

  Susanne Wiik

  Hanna Eriksson

  Linda, mamma till en flicka på 4 år som heter Elsa

  Pernilla och André Enkler

  Suzanne Öhlen m.fam.

  Fam Vikhammar

  Lilla hjärtat <3

  Treasury Wine Estates Volunteer Day

  Idag skulle du fyllt 7 år. Hur kunde det bli så här... Moster Ida

  Idag skulle du ha fyllt sju år/ mormor

  Hoppas du fått den finaste och smarrigaste tårtan idagAll värme till din familj. Tänker på dig! / Tant Marie, Jonas, Harry ochSelma

  God Jul Elsa, Morfar & Carina

  En liten julhälsning till Tyra från Maja

  Gunnie o Kristian

  Malin Wredström

  Mormor

  Stina, Joel, Katarina och Teodor

  En ängel flög förbi...

  Dan och Elin

  farmor o farfar

  Elsa, jag minns tårtkalaset!

  Hoppas du har det bra där du är lilla skruttan <3 Tänker på dig ofta. Tant Marie,Jonas,Harry & Selma

  Benita

  Till minne av en prinsessa! Kram Anette, Anders, Linnea & Maja

  Julia, Stefan, Moa & Max

  Edgar & Luka

  Familjen Offnegårdh

  Freja-li Cecilia Daniel

  Nora Holmlund

  sara Lillieroos

  Moster Manda & Moster Jocke <3

  Lars Larm

  Glad Påsk kära liten <3

  Familjen Andersson/Ullgren i norrköping

  Älva & Alexandra

  Sarah, Patrik & Tilde

  Mika & Pia Kivimäki

  Sofia Lundberg

  Susann

  Birgitta Robertson

  Mormor

  Familjen Arielsson

  Fam Lindqvist

  Oliver Byström med familj

  Theresa Söderlund m familj

  Tänker på dig och din familj. Saknar dig så mycket <3 / Tant Marie, Jonas, Harry å Selma

  Birgitta Stenberg

  Fam Viljeståhl

  Malin Bjurman Johansson

  Anna och Axel

  Ffilip Schönbeck & Lotta Enarsson

  Saknar dig Elsa! Mormor och Tindra

  Caroline

  Ellinor Landström

  Zandra Westberg

  Christel Lundkvist

  Grattis Henk önskar Ida, Rickard & Moa

  Virginie, Chloé, Alex och Pelle

  För kusin Janne som förlorade sin kamp i morse/susann

  Charlotte

  Freja-Li

  Linda, Mille, Marcus och Julia <3

  Annika Pettersson

  Samantha Thordarson

  Ann Ekvall

  Ida Helmersson

  Fuck cancer! Moster A

  Ida Helmersson

  lasse johansson

  Filippa & Teo

  Marcus A

  Sofia Utterberg

  Susann

  Lina Nilsson

  Karin Lamborn

  ingrid och anders åberg

  Mikaela

  Felicia, William, Jörgen, micaela

  "December never felt so wrong..."

  Amanda Malm

  Blev så berörd av programmet! Varför Sänder massa tankar till er och till lilla Elsa i himlen <3 //Helen

  Jorvi Bernal m. fam

  Linda Handberg

  Hanna, Alex, Liv <3

  Anna, André & Linus

  Mamma

  Lisa, Ronnie, Vilgot, Uva

  Martina, Per, Tom, Alma och Alice

  jimmy östman

  Jonas,Marie,Harry & Selma

  Frida Torrillas Andersson

  Sandra Cetin

  Fam Sjöberg <3 <3 <3

  Kenny<3•~ (jennifer)

  Moas dop. Petra & Johan

  Lotta, Anders, Jesper, Emma och Hanna

  Emelie Sturesson

  Maria Engström

  10 månader av saknad... moster Ida

  Daniel Jacobsson

  Vanja Eliasson

  Åsa Ericson

  Grattis Henk, kram fam Blunck

  Linda thurfors

  camilla Larsen

  Roland & Karin

  Fredagar tänker jag extra mycket på dig, lilla ängel

  11 månader.... jag älskar dig Elsa kram Mamma <3

  Fam Sjöberg

  Sophie Bakke Engström med familj

  Anna och Gina

  Fam Albinsson

  KPE.nu mark o trädgård

  Linnea o Maja med familj

  Rasmus och Tilde

  1 år sen vi vinkade av dig. Extra kram till dig idag

  Pyret Widell

  Fam Bingman/Apro

  Mamma, Pappa och Tyra-älskade Elsa du fattas oss <3

  Patrik, Karin och Sixten

  Jenny Eyre

  Magdalena & Patrik Nyström

  Grattis Henk! önskar Ida, Rickard & Moa

  Linnea o Maja m familj

  Andreas

  Kramar från Offnegårdh.

  Linda Claesson

  Therese Wendin

  Emma - för att du delade din blomma med mig idag.

  Agda

  Angelica Nordlander

  Saga Åkerblom

  Cerese Olsson

  Melody

  Familjen Offnegårdh

  <3

  Fam Gentzell

  Sarah

  Sussie Johansson

  Fredagsmys från Freja-Li

  Familjen Larsson/Sjölin <3

  Sara Aldén

  Lasse Larm

  Maria Larsson

  Tänker på dig allra käraste liten/susann

  Tyras avslutningspresent till personalen på förskolan Bikupan

  Mormor och Ooff

  Fina Elsa! Mina tankar går till dig lilla ängel och din fina familj! Styrkekramar Sofie Jungefeldt med familj

  Mathilda Granlund

  Jessica A

  Gunilla Wennergren

  Veronica Waller

  Moster Hanna

  David Ajnefelt

  MIA, FILIP, IDA ALL kärlek till er...

  Min älskade Elsa <3 Moster Ida, moster Rickard & lillkusinen

  yasmine

  God Jul och grattis på födelsedagen älskade Elsa. Saknaden är outhärdlig, älskar dig så mycket. Puss och kram från moster Ida

  Fimpen

  Marcus Folgert

  Till Elsas minne med värme från familjen Ndjetehe Bjurel

  Hanna Hammarlund

  Sigge Larm & Tessie Lindstrand

  Olle Nordén med familj

  Susannn

  Tyra myra, jag längtar efter dig

  Kära lilla tjejen Elsa, kram från Diana och Chloé med föräldrar

  Johanna Hjortstam

  Eva Maria Torstensson

  Caroline Lybro

  Jonas F

  Med kärlek från Freja-Li

  Anna och Gina <3

  Liv och Ellen

  Linnea Brüchner

  Moster Ida & Rickard

  Familjen Ekvall Svedenblad

  Isabelle Hedander

  Saga

  Elin Axelsson

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Maggie

  Åtta månader av saknad/ mormor

  Johanna Nilsson

  Marie Glidberg

  Olivia Renmark

  Anna Carlsson

  Anna-Karin

  jimmy Löfström

  Niklas Jonsson

  Madeleine Nilsson

  Jag älskar dig Elsa. För evigt i mitt hjärta / Moster Yojjo

  Älskar och saknar dig oändligt, kram Mamma

  HC Thulin

  6 månader... saknar dig älskade Elsa <3

  Ulf G

  Mikael Långdahl

  Gunnel Englund

  Thomas & Anette Öjhammar

  Piotr Thingvall

  Jennie, Magnus, (Eric), Ronja, Iron & Carlie.

  Lotta, Ola, Leo & Stella

  Vi tänker på er! /fam Offnegårdh

  frida andersson

  BST AB

  Diana Dismark

  Grattis på Elsa dagen / Susann

  Familjen Hamlin

  Janina.. <3

  Fam Sjöberg <3

  Millebus M fam <3 (söderhamn)

  Tänker på dig Elsa. Sommarkram Simon & Charlie

  Till alla pappor på Fars dag/ Ingrid

  andy lindholm

  Magnus Hallman

  Familjen Öjhammar

  Sara

  Mia Lätti /Marcus Mattsson

  Paula Akerman

  Åke Johansson

  Ida H

  Luciano Monti-Valdés

  Anette, Anders, Linnea & Maja

  Karolina Hollsten

  Tänker ofta på dig <3 Anette, Anders o Maja

  Tänker på er! Carolin

  Benny Savheim

  Maria Lindskog

  Sandra Wolkonska

  Per-Åke Hugosson

  Malin meja och Linn malmström <3

  Fam Jensen Lydebring

  Lasse Larm

  Maria Österberg

  Magnus Thapper med familj

  Ebbe

  Lilla vackra Elsa! Det finns ingen rättvisa i världen! Vi tänker på er! Kärlek & kramar! /fam Offnegårdh

  Petra

  Familjen Jonshammar

  Johanna Läckgren

  Fam. Tapper/Pettersson

  Familjen Hallberg

  Britt Moberg Nyköping

  Jeanette Wirf m. fam

  Sara

  Familjen lindberg

  Korvis - Amelie <3

  Ulf Hallengren

  Christina

  Gustav Åshäll

  Lisa Backman

  Hanna

  Therese Browall

  Ivana Stankovic

  Mamma

  Amelie & Charlie

  Dexter & Lucas

  Fam. Gardell

  Vi tänker på er och fina ängeln Elsa. Malin med familj

  Grattis i efterskott mormor, önskar Moa

  Maria Lindén

  Grattis Henk, önskar Ida, Rickard & Moa

  Britt Moberg, Kennel Wibrimic's NYKÖPING

  Hanna och Jonas Nilsson

  Malin Wredström

  Elsa - Hoppas det finns gräddtårta där du är/ Simon & Charlie

  Olle Sternrud

  Lasse Larm

  <3•~Jennifer Bajer

  Grattis kära lilla gullrumpa / Susann

  Annica Starlind

  Heja vita! /Freja-Li

  Familjen Wissmar, Kolmården

  Saknar dig mer och mervarje dag <3 /Moster Manda

  Lusen..

  det gör ont i hela mig! kram familjen!!! från Karolina, Mathilda och Elias.

  Johanna Öberg

  Stina

  Jennie Overmeer

  Jessica Petersson

  Mormor

  Annette Nilsson

  jennie luttu

  Vår lilla lilla gullrumpa/ Susann

  Malin

  Tindra Åkerblom

  Camilla Jacobsson

  Susanne Kontio

  Joanna Axelsson

  Jenny Höglander

  Agneta Örbring, Vilgots o Uvas mormor

  Desirée Kiskéri

  Anna och Gina

  Jessica Nielsen

  Jenny Backe

  Jenny Viklund

  Ellinor Netz

  Caroline

  1år av sorg och saknad, älskar dig Elsa / Mamma

  Heléne Öst

  Mamma

  Grattis på din dag lilla gullrumpan/ Susann

  Sanna

  Anna och Gina

  Sara Klinth

  Elizabeth Genberg

  Sex månader har gått men minnet av dig lever i mig föralltid. Mormor Ingring

  Michaela

  Therese Fors

  Vi saknar dig så mycket Elsa! Moster Ida, Rickard och Moa.

  Ulf Handberg

  Piotr & Caroline Thingvall

  I carry your heart, I carry it in my heart. Sov gott min älskade Elsa. / Moster Ida, Rickard & Moa

  Moster Y & J

  Frida

  Moa & Johan

  Elina

  morfar o carina

  Hannah Kleiner

  Tänker på er! /familjen Offnegårdh

  Fam Sjöberg <3

  Evalill

  Sofi & Niclas

  Annelie Lejman

  Sex månader utan dig Elsa. Saknaden är enorm. Du finns i så mångas hjärtan & tankar./Moster Ida

  Älskar dig Elsa, Mamma

  Hans Svensson (tack till Jennie O för länken till Elsas sida)

  Åsa

  Fam Sjöberg

  Kerstin och Magnus

  God jul från Anna och Gina

  Anna Eriksson

  Mormor Ingring

  Sussie Christiansson

  Eva Hult

  Elliot och Emmy Brännhult

  Jessica Friberg

  Matilda

  Ida, som såg fina familjen på TV

  Jessica Stråhle & Fabian Ullström

  Åberg

  Ella Holmlund

  Ulrika Brattberger

  Kennel Wibrimic's Nyköping

  Mia, Pontus & Bruno Lundberg

  Hamid & Merima KGA

  Felicia Jensen

  Gustav, Sanna och Nellie

  Gunnel o Lennart Englund

  Anette Malmström

  Ullis Briselius

  Madelene

  Johannes Jankert

  Emelie Ivar

  Carina Högberg

  Margareta Kjerrulf

  Magnus Nyman

  Patrice Hågård

  Till pappa på farsdag, Emma

  Lasse Svedlindh

  Christophe Olsson

  Lilla vackra Elsa! Tankar Lena Ahnelöv

  Sarita Axelgrim

  Sandra & Ida Fredriksson

  Eva Reihammar.Elsa lilla kämpe, Du har berört en mormors hjärta som har ett barnbarn som också är en kämpe.

  Claes Timåker

  M. Johansson

  Pernilla Stiigh

  Therese Björkman

  Hanna Hermansson

  Ola, Marie & Felix

  Pia Olsson

  Lotta Nyström

  Bo Wennberg

  Ida Wirmark

  Lisbeth Lindqvist

  Kram Maria, Erik, Larssa

  Tom Meyer

  Elisabeth Ollas Mattsson

  Thomas Wiberg

  Dolores Martin

  Fredrik Boberg Wahlström

  Christina Söderman

  Maigull Aronsson

  Håkan Lindgren

  Torny Holst

  Susanne Jonsson

  Ewelina Ågerfalk

  Fredrik Berggren

  Andreas Engbom

  Anita Svensson

  Magnus Somp

  Malin Klintström

  Pia Lögdberg Gidlöv

  Jan Josefsson

  Jenny Edholm

  Anneli Östberg

  Anna Blomberg

  Malin Gillerius

  Ulrika Maria Lindgren

  Håkan Svensson

  Josefin Yjord

  Emelie Lathi

  Robert Käck

  Anna Gummås

  Mats Öberg

  Hans Wahlberg

  Pernilla Godrén

  Sofie o Joel

  Det blir inga julkort i år, pengarna lägger vi här! God Jul! Linda. Marcus, Sigge o Alfred

  Fam Blomberg i Solna

  Tommy Söder

  Susanne Johansson

  Carolina Mångs Stenmalm

  Mikael Pettersson

  Sofia Dahlström

  Jessica Ortiz Bergström

  Hanna Andersson

  Tina Knutsson

  Martin Vestling

  Lotta Berg

  Kanal 5

  Jander

  Till minne av fina lilla Elsa, Anna & Gina

  Lennart Fridlund

  Theres Lindgren

  Dennis Fredin

  Moas dop, Mats Leo Sjöblom

  Moas dop, från los Rieras

  Maria och Christer Urbom

  Ingrid och Sten Olsson

  Ronjas kompisar Flisan och Emil

  Maria Halldin, Kristianstad

  God Jul älskade änglabarn. Vi saknar dig så oerhört, mormor o Off

  Filip, Adam

  Lina Ekelin

  Fredrik Åkerblom

  Finner inga ord.Mia & Flip Holmén

  Christian Eriksson

  Familjen Lundgren/Öberg

  Annelie Fahlman

  farmor o farfar tänker på Vilhelmina idag

  Angeli UF

  TWE Half Marathon

  Mormor Ingring

  farmor o farfar

  Anna och Gustav

  Ida, Emma,Jenny,Yohanna och Amanda

  Marie Hammar

  Britta o Bouba

  Josephine Hässler

  Elsa du finns alltid i mina tankar. //Cajsa <3

  Faster Anna

  Mormoringring

  Katarina

  Anneli's teatergäng!

  ruyter

  Mona

  Katarina o Joachim

  Moster manda <3

  Britta o Bouba

  Martin Erlandsson

  Amina, Max, Leo Jenbel

  Grattis Jenny från Cajsa, Fredrik, Olivia och Nora

  Ulrika Pettersson

  Solveig Hahne

  Stina, Joel och Katarina

  Faster Anna

  Anneli o Jonny Östberg

  Emilia, Alicia, Cissi och Micke

  Filippa & Teo

  Gammelmorbror Lennart

  Stina, Joel och Katarina

  Disa Nilsson

  Monica Wåglund

  Älskade lilla hjärtat

  Sofia Lundberg

  Anna Andrée Jeppe

  Katarina & Joachim

  Caroline Strömfelt

  Britta o Bouba

  Lenita Sandlin

  Leah med familj

  Oskar Lindell

  Maggie Hård af Segerstad

  Saknar dig hela tiden, Mamma <3

  Alessia Wistén

  Tänker på dig ofta fina lilla skatt <3 / Tant Marie, Jonas, Harry & Selma

  Faster Anna

  Lena Palmius

  Ella och Maria

  Lennart G

  Robin Grass

  Mormor

  Viktoria

  Moster Ida

  Lasse Ytterström

  Arvid, Lotta o Malte

  Joakim Ytterström

  Erich och Anita

  Ingrid

  Familjen Norberg Kamppinen

  Inger Finell Kylberg

  Ann Petrén

  Mona Andrén

  Jim, Maria och lilla Maja

  tänker på dig och dina nära idag! Styrkekram Simon & Charlie

  the happy Caro line

  Britta o Bouba

  Från Olivia och Karin.

  Camilla & Torbjörn Månefjord

  Vi tänder ett ljus idag på din födelsedag/farmor o farfar

  Grattis på födelsedagen Elsa o Tyra önskar mormor o Ooff

  God Jul önskar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Gunilla Isberg

  I mina tankar

  Kärlek och saknad

  Gudrun Erlandsson

  Mormor Ingrid och Morfar Off

  Faster Anna

  Andreas Englund

  Karin och Olivia

  farmor Anita

  Till Elsa på Walters födelsedag/Britta o Bouba

  Britta o Bouba

  Stella Hedberg

  Familjen Nord

  Jessica, Selma o Astrid

  Med kärlek från Cajsa

  Desiree Berglund

  Carina Nilsson Porsebäck

  Saknar dig så oerhört, lilla tiger! Mormor Ingring och morfar Off

  Mamma

  Johan Lindberg

  Fam. Castenvik Rahim

  Helene

  August och Astrid med föräldrar

  Emelie Bergsten

  Älskade lilla familj/farmor Anita

  Andre,Nadia & Oliver

  Henrik Hjelmgren

  Många kramar till hela familjen //Familjen Schiller

  Familjen Rosenberg

  Kramar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Ludvig & Emilie

  Fem månader. För alltid i mitt hjärta / mormor Ingring

  Karin och Olvia

  Önskar jag fick leka i solen med dig.. /Moster Manda.

  Jenny

  fam Sandtröm

  Mats Axelsson

  Fam Glad Tilll insamlingen Lilla Elsa

  Fam. Falk

  Vila i frid älskade Elsa / Johan Örliden

  Ullis Pettersson

  Louise Andersson

  Pernilla o Staffan Tegelmo

  Magnus och Tina Andersson

  Veronica

  Karin Hallberg

  Ingrid Sandberg

  Fernando Cisternas & Martin Boholm

  IdaCaroline - Skickar med en stor kram!

  Tomas och Carina Wernh

  Anna Stolpe

  Marcus och Emelie

  Petra

  Skärlinge vän// Sofia lindqvist

  Joakim Uppsäll-Sjögren

  Hanna med familj

  Shahbaz Hemmati, Beklagar sorgen !

  Familjen Norén

  Jesper och Meja

  Maritha Pettersson

  Peter Sävhed m familj

  Mikaela, Liam & Mio

  Sabina och Magnus Lerne

  Caroline

  Familjen Forss

  Simone

  Kusinerna Ella och Maria

  Nathalie Johannesson-pol

  Christina, Olivia och Bianca

  Famljen Morgan Lifberg

  Helena - till minne av finaste lilla ängeln Elsa som jag såg på TV

  Mormor och Ooff

  Cajsa Correa

  Anna och Gustav

  Karin Gustavsson

  Joakim Gellner

  Stina, Joel och Katarina

  Britta o Bouba

  Liv, Hanna och Alex

  Grattis Henk!

  Tobias Lindqvist

  Peter Weber

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Moas dop: David & Evelina

  Moas dop, Josephine och Lasse

  Martin o Nathalie Urbom

  Moas dop Jenny & Tindra

  Hugo, Håkan & Marie

  Moas dop: Lennart och Mona

  Johan, Mia, Sebasian och Wilda

  Stina, Joel och Katarina

  Matias Lisa Albin & Elin

  Grattis Ingrid

  Britta o Bouba

  ASTA

  Grattis Mamma, kram från Emma, Walter, Elsa och Tyra

  Kramar från Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Sam Jonsson

  Monika

  Thomas och Pernilla Wiberg

  Familjen Graflind

  Katarina och Joachim

  Ann-Louise Berg m familj

  Martina Joachim Hannes Noel och Alvin

  Micke, Camilla och Leon

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Erich o Anita

  Mormor och Ooff

  Fam Niesthoven

  Äntligen hemma! Kram Elias med familj

  Harry, Selma, Marie o Jonas

  Magnus Ahlström

  Familjen Drape-Gustafsson

  Elin Doyle

  Sigyn Schaub

  Anna & Gustav

  Lilla älskade Tiger! Mormor och Ooff

  Familjen Nordegran

  Till Fars dag! Katarina

  Daniels mamma och pappa

  Du fattas oss älskade Elsa, Mamma och Pappa

  Mira, Jenny & David

  Vi saknar dig fina Elsa, Anna, Gustav, Ella och Maria

  Till minne av Elsa - Stina, Joel och Katarina

  Till minne av Elsa Kram från Simon & Charlie

  Mona, Roger & Camilla

  Farmor o Farfar

  Johan Magne

  Daniel Feldt m familj

  Mattias Bröms

  Moa och Johan

  Anna Lundeborg

  Jörgen, Jessica, Elsa och Klara Otterstål

  Stefan Hägglund

  Mattias Bröms

  Lena Fredriksson

  Henrik Westlund med familj

  Familjen Gisleskog

  Jenny Kjellsdotter & Minna

  Grattis Lasse ! önskar fam. Bröms

  God Jul önskar Erich o Anita

  Yvonne Weinheimer

  Karin och Jainaba

  På födelsedagen från Karin och Olivia

  Tankar och kärlek till er. Cajsa

  Du är i mina tankar, Faster Anna

  K2, Anna

  K2, Anna

  Per Hyberg

  Emil/Hantverksjouren

  Nacka Bil

  Jan och Lars Ytterström

  Till Jenny & Martin i bröllopspresent

  Johnnie krigström AB

  Auto & Yacht Finish

  Nacka Bil

  Nordisk Film TV

  Pjerko med barnen

  rudins alltjänst örebro

 • Anna ❤️

  Lennart Fridlund

  Karin Qvennerstedt

  Sofie S

  För de älskade vi saknar. Känner med dig ❤

  Kaprifolvägen 29

  Hej Elsa! Vi tänker på dig. Kram din syskon....

  Anonym

  Suzanna Österdahl

  Till ängeln som lämnade jordelivet alldeles för tidigt men Gud hade andra planer för dig ❤ en förälder ska inte behöva begrava sitt barn, tänker på er.

  Anna

  ❤️

  Mormor

  Idag är det din namnsdag och jag minns sista gången vi firade den

  Maria Fränne

  Mor & Dotter

  Fam Westling

  ❤️

  Anonym

  Lusen

  Mormor

  Lilla hjärtat

  Syskonen på Kaprifolvägen 29

  Mamma

  jag saknar dig

  Kram från Tant Erii

  Tänker på dig ofta Elsa. Hoppas du har det bra där du är. Du är så saknad här på jorden

  Anna olani

  Skippar chipset idag och skänker en slant

  Lennart Fridlund

  Bitte

  Jag såg dig på tv härom dagen, du fastnade, finaste lilla Elsa! Så även om jag aldrig träffat dig Elsa, så berör du fortfarande, alltså är du fortfarande! Tack, lilla Elsa! "Mer stöd till forskningen mot cancer"

  Ulla Pyykönen

  Susanna

  Lasse

  Anonym

  Anonym

  Såg repris på Sofias änglar idag. Stor kram

  Vedad, Selma och Ismet.

  All kärlek till små som stora. Ingen ska behöva gå igenom något så jobbigt. Ni är tuffa och starka!

  Frida

  Såg avsnittet med Elsa på Sofias Änglar... Varma kramar till er alla

  Jessica O

  Therese Wase Baly

  Vila i frid.

  Anonym

  Anki böhlin

  Kära lilla Elsa, såg reprisen av Sofias änglar igår , oerhört gripande, all styrka till er fina familj

  Anonym

  Alexandra Eriksson

  Amanda Martin

  Birgitta Fredriksson

  Mamma till Isak 5 månader

  Anna M

  Det hjälper inte dig Elsa men kanske någon annan Kramar till hela familjen!

  Ellinor Elm

  Mamma

  Saknar dig min älskling

  Lennart Gustavsson

  Sofia Olsson

  Stefan Hagberg

  Malin Wredström

  Många tårar rinner varje gång jag läser om din kamp mot cancern. Hoppas forskningen hittar ett botemedel mot denna fruktansvärda sjukdom! Carina Nilsson Porsebäck

  Anonym

  Kan inte fatta att det gått fem år sedan du lämnade oss. Saknar dig så mitt älskade barnbarn

  Jeanette Bergström

  Lena Tillaeus

  Mathilda Odklev

  Axel Andersson

  Familjen Sundén

  Jag såg reprisen av Sofias änglar idag, blvev djupt berörd. Tack till dig och familjen för att ni orkade dela med er av din resa. Sov gott, lilla Elsa. / C. Laine

  Familjen Lindwall/Brunemark

  Jessika

  Therese tärnström

  Anonym

  Rikard Gunzenheimer

  Malin fredriksson

  Josefine

  Linnéa JENNY Louise Nodén

  Marit Arvenberg

  Anita o Erich

  Lisa,Patrik,Vilgot och Uva

  Farmor o Farfar

  Fyra år av saknad <3 / fam Urbom-Lind

  Ulf

  Alexandra

  Melinda Nikander

  Johanna Gustafsson med familj

  Åh Elsa, vad jag saknar dig! Mormor Ingring

  Hannah

  Nettan

  ReFlow Design

  Ida Helmersson

  Eva

  Susann

  En ängel flög förbi...mormor och Off

  Tänker på dig extra mycket idag!! Faster Anna

  Jag tänker på dig <3 - Cajsa

  Susanne Persson

  Lollo, Joppe, Jonathan, Olle

  Kaprifolvägen 29

  För Tobias

  Hilda

  ReFlow Design /Lennart Gustavsson

  Anna & Fredrik Överby

  Saknar dig min ängel! Mormor Ingring

  Eva Sandström

  Helena Sandberg / Ida Lindh

  God jul från Elias med familj

  Grattis loppan, lusen

  Ingrid ochedith

  Malin Gustafsson

  God Jul till er alla som saknar Elsa, Erich o Anita

  God Jul önskar Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Fredrik med kollegor på Volvo IT

  Vi saknar dig Elsa. Livet är orättvist.

  Jan Attling

  Fia persson

  Britta & Bouba

  2 år idag. Vi saknar dig lilla skrutt/Susann

  Faster Anna

  Mormor Ingring

  Gina o Anders

  fredrik lindberg

  Saknar dig fina lilla Elsabus tänker så mkt på dig å din familj / Tant Marie ,Jonas ,Harry å Selma

  Finaste lilla älskade ängel<3 All kärlek till er. / Tant Marie, Jonas å kompisarna.

  Linda

  Tanja

  Fan. Kamppinen/norberg

  Johannes Jankert

  Britte Simbila

  Vi tänker på er! Isak med familj (Q84)

  Anna och Adam

  Kära lilla gullrumpa, du finns i mina tankar hela tiden/Tant susann

  Emma Blunck

  Evelina och Niklas

  Sara Ersson

  Peter Bagarnn Johansson

  Emma

  familjen Jedenby

  Lina Karlsson David Wolgers

  Kajsa

  Jeanette/Swempa Ankartjärn

  Fam Sjöberg

  Astrid & Bosse

  Petronella Backberg

  Grattis mormor, önskar Annette P Nygren

  Kasper & Charlie

  Ulf Gustafsson med familj

  Daniel Cecilia & Freja-Li

  Vi saknar dig finaste lilla Elsabus! <3 Tant Marie, Jonas å Harry & Selma

  Susann <3

  Britt Dahne

  Anna Nilsson

  Silas

  Sanya

  Till minne av den finaste ängeln<3! kram Gry

  Anna i Borlänge

  Johanna Najjar

  Till pappa på farsdag från Tyra

  Elizabeth Genberg

  Kerstin, Magnus, Fredrik o Anita Erlandsson

  Grattis Pappa önskar Yohanna, Mikal & kattera'

  Moas dop. Petra & Johan

  Nu har du fått sällskap av ännu en ängel. Hoppas att ni alla leker tillsammans och har det bra. Jag älskar dig. /Moster Manda

  helen lindberg

  Anna, Emil & Tilda

  Renee diaz

  Daniel

  Inga-Lill Åkerblom

  Fam Ajnefelt

  Lisa, Ronnie, Vilgot och Uva

  Maria Bergenstråhle

  Saga Eng

  Scott

  Jag har upplevt dig, jag kan aldrig förlora dig / Moster Y

  Ulle Ivarsson

  stefan westerberg med familj

  Sarita Axelgrim

  Sara

  Sandra Fredriksson

  Frida

  Jenny, Anders, Agnes och Harry

  Jennie Umark Sandgren

  Julia, Stefan, Moa och Max Mörk

  Moa och Leia

  Margareta Nilsson

  Vicktoria Bagi

  Helena Sandberg

  Ann Lilius

  Catrine Löfkvist

  Fam Offnegårdh

  Mamma

  Karin Vahlberg Berörd av TV-programmet

  Kennert Ottosson

  Malin, Camille, Diana & Chloé

  Stor kram till dig/Susann

  Tänker på dig Extra mkt idag lilla gullrumpa/susann

  Hoppas du fått den finaste och godaste tårtan idag finaste lilla ängel<3 Tänker på dig. /Marie,Jonas, Harry och Selma

  Angelique Tapper

  Saknar dig varje sekund, mamma

  Elina

  Kramar från Freja-Li

  Chloé och Diana

  Fam Rehn

  emilio helmersson

  Annika Jarenmark

  Susann

  Anna m.familj

  Erika Lundin

  Vilgot och Uva med föräldrar

  Isabelle

  Ulrika - Era döttrar är så vackra! Släppte många tårar till programet.

  Anna & Gina

  Oliver Byströms familj

  Eva Aronsson

  Cathrine o Peter Molin

  Johanna, Sebastian, Rasmus och Theo Mörk

  Karin Holmsten

  Lena, Johan och Alva

  Emily & Elsa

  Johanna Y med familj

  Jimmy o Corina

  Emma A, Hässleholm

  Anneli Hedström

  Ann-Sofie och lilla Ebba

  Linnéa Fahlén

  Hedda Wredström

  Marie

  Martin F

  Hej lilla Elsa, här är ett bidrag från mig. Du har berört mig djupt inne i hjärtat och jag tackar dig för det. Massa kramar från Irma

  Edvin Wredström

  Josephine Hässler

  Jag vet inte varför, men det känns som om man gör något eller ökar oddsesn när man sätter in pengar här. Lilla vacka Elsa, vi håller våra tummar hårt! /fam Offnegårdh

  Veronica Sandqvist

  Önskar du var här och fick träffa Charlie, älskade ängel. /Moster Manda

  Michael Kling, Devin Kling, Melissa Kling

  nina nisseby

  Gunilla Fritz

  Gammel-Gittan

  Mamma, pappa och Tyra. Det var så underbart att se dig igen älskade Elsa

  Caroline Eriksson

  Veronica Sandqvist

  pia karlsson

  Nova Helmersson

  Gunnel & Lennart

  Gerd & Kjell

  Till Er Tiger! Mia, Pierre, Fanny, Felix och Leif.

  Liv Olsen

  Susanna Zacke

  Sara Bergman

  Emma

  Anders Björk

  Ann

  Ann Jelder

  Familjen Bergström

  Heja Elsa! Kramar från fam Offnegårdh

  Sara Aldén

  Lou

  Tobias ,Sofia och Althea

  Tänker så mycket på dig lilla gullrumpa <3

  Åh vad det var härligt att se dig igen/Susann

  Emelie

  Carolina

  Katarina o Sighsten

  Anna Tvärberg

  Susann

  Fam Lundgren-Öberg

  Till Elsas minne från Virginie, Chloé, Alexandre och Pelle

  Nathalie Löfvenmark

  Daniel Lundqvist

  God Jul Elsa / Morfar o Carina

  Stor kram till familjen!

  Fredrik Åkerblom

  Katarina Kluge med familj

  Britt Moberg Nyköping

  God jul älskade Elsa, du fattas oss <3 Mamma & Tyra

  Mormor

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Matti

  Det är så orättvist att du inte är hos oss <3 Moster Ida

  Agneta Örbring

  Lena Mild, önskar att ingen skulle behöva uppleva detta

  Lena med familj

  Emily Horne

  Jessica,Inge,Engla & Karl

  Lydia

  Lasse o Marianne Tännäs

  Lilla kära gullrumpan / Susann

  Sara Sjöström

  Birgitta Saarikoski

  Emma & Luca

  Jenny Wallin

  Saga, Tindra & Emmie

  Matilda & Johanna

  Yohanna, Mikal, Soya, Edgar & Luka.

  Lisa

  Emelie Fräjdin

  Noomi, Micke, Alvin, Smilla

  Sandra Dahlgren

  Grattis Jenny önskar Ida, Rickard & Moa

  Kattis Cameron

  <3

  Ingela Johansson

  Gerd & Kjell

  Thelma och Carro

  Karolina Palmgren

  Rebecca&Mimis

  Grattis i efterskott mamma, önskar Ida & Rickard

  Maja

  Emilio Helmersson

  10 månader utan dig min älskade Elsa, det är så tomt utan dig. Jag älskar dig, kram Mamma

  Sanna

  Sabina, Joakim och Kira

  Grattis världens finaste dotter och syster, ni saknar dig så mycket. Kram Mamma, Pappa & Tyra

  Anna Bergkvist

  Moster Ida & Rickard

  Sofia Bardh

  Bitte

  Jonas Ögren

  Åsa Carlsson

  Anna Engman

  Moster Hanna & Micke

  Daniel, Marie-Louise och Felicia

  AnneMieReinertz

  Maria Jarenheim

  Emily Horne

  Anna

  Emma

  Saknar dig dig så mycket Elsa... / Moster Ida

  PernillaNordell

  Therese Jansson

  Therese Sjögren

  Mia, Adam och Olivia

  Hejja Elsa! /Ronjas mamma

  Caroline

  Leah,Gabriella och Fredrik

  Madeleine Johansson

  Elin Ericsson

  Emelie

  Lindah Vik

  John Lindgren

  Ingela Asp

  Anette & Jimmy, Norrköping

  Fam Takman

  <3 Jennifer Bajer

  <3 Jennifer Bajer

  Mamma Emma

  Marie Nielsen

  Lidberg

  Tomas Roth

  andy lindholm

  Moster Hanna

  God jul önskar Hanna, Alex, Liv och Tristan. Vi tänker på er ofta ofta.

  Heléne Engen

  Så orättvist! // Familjen Visén Ekholm

  Elin

  Eva Forsgren

  Lasse o Marie

  Fredrik Åkerblom

  Ivana med familj

  Emelie Ögren

  Fam Blomberg i Solna

  Madeleine Nilsson

  Malin med familj

  Agneta & Lars Myske

  Jennelie och Wincent

  Ann-Sofie o lilla Ebba

  Hur kan det ha gått 6 månader redan, jag saknar att hålla om dig mitt hjärta....Mamma <3

  Julia Bruno

  Fam Havaas

  Veronica Apelqvist

  Carita Westman

  Sara

  Erika Niklasson, Svedala

  "Moster" Rickard

  Malin (f.Strömsten) Wredström

  Annelie Markusson

  Johanna Svensson

  Virginie, tvillings mama

  Sara Burman

  Fredrik Espmark

  Kristin Eriksson

  Anna och Gina

  You're not where you belong. Saknar dig - Moster Yojjo.

  Tove Cederlid

  Malin Wredström

  Therese Norström

  Emma Sundström

  Mia von Arnold

  Susanna Sterki m familj

  Gugge

  Malin camille och tjejerna

  Caarina

  Fam Sjöberg

  Emma Bäckman

  Daniel

  Sabina Macri

  Johan Jyllskär

  Tyr

  Fredrik Åkerblom

  Karin Knallabo

  Höj insamlingens mål till 1,2 eller fler miljoner!

  Theresia

  Maria

  Ina

  Moster Manda

  Cecilia Selander

  Magnus, Jennie, Ronja, Iron, Carlie & lilla Eric (som möter Elsa i himlen) Offnegårdh

  Gunilla W

  Grattis Henk, kram fam Blunck

  Anita Norrblom

  Cecilia Oderstad m familj

  Rebecka

  PIa, Lasse, Nellie och Maya

  Lena Pålsson m fam

  Jenny Ström

  Louise Butler

  Diana Dismark

  Malin

  Tobias Lilja

  En mamma

  God jul från familjen Kindström Dahlin

  Så härligt att få se dig 6 din fina familj här om dagen Elsa! Du inspirerar oss att leva ännu mer! /Simon & Charlie med familj

  Jeanette & Johan

  Med all kärlek!!! Fam Sjöberg

  Carmen Grueter

  Anette Dahlgren

  Malin Redhe

  Ida

  Moster Hanna

  Tänder ett extra vackert ljus för dig idag,lilla Elsa/ mormor

  Malin med familj

  Moster Jennys födelsedagspresent från Ida, Rickard och Moa

  Grattis pappa på fars dag, Amanda

  En medmänniska

  In memory of Tiff

  Nina Fredriksson

  Elina

  Gudrun Erlandsson

  Mia Kullman

  Agnes Wredström

  Ingrid Sjölin

  Freja-Li,Cecilia,Daniel

  Astrid

  Grattis Henk, kram fam. Blunck

  Lise Pedersen

  Tänkte på dig /Moster manda

  Emily Horne

  Vi tänker och pratar ofta om dig Elsa! Kram fam Wallén-Behring

  Alvas sommarpresent till personalen på förskolan Sjöhästen.

  Josefin Bernljung

  Glad påsk mitt älskade hjärta, jag saknar dig ofantligt. Kram Mamma

  Micke Lindroth

  Julia Mörk

  Johannes Tilstam

  Elon Kurkkio

  Eva Nyström

  Jessica Caroline Eilertsen

  Mormor & Ooff

  Jenny Jeppsson

  Tack Elsa och framförallt syster, mamma och pappa för att ni ändå ville medverka i ett så rörande TV program!

  Hanna Larsson

  Alma Larsson

  Inger Kjellström

  Birgitta Håkansson

  Matilda Holgersson

  Linnéa Haglund

  Konrad Sööder

  Alexandra Bäckström

  Ainamo Heli

  Mamma och Pappa

  Jana De Geer

  Elin Apell

  Gun Bergevald

  Christina Jaensson

  Marie Eriksson

  Björn Magnor

  Thea Ek

  Per Lagerlund

  Lisa Helli

  Nils Johansson

  Lars Håkan Johansson

  Andreas Nilsson

  Maria Ericsson

  Helena Staberg

  Jonas Carlsson

  Nicolette Nadj

  Thea Eriksson Almgren

  Jonas Fast

  Mats Jennebo

  Caroline Andersson

  Till lilla Elsa från våra barn Ella Lejbowicz och Felix Wigren

  Sara Frick Tegenmark

  Ulrika Selldén

  Micael Rönnefall

  Anki Frånberg

  Molly Jarnebäck

  Frida Widin

  Patricia Sjölund

  Jenny Jonsson

  Anette Malmström

  Pia Pahkala

  Helena Lund

  Niklas Persson

  Johanna Petersson

  Hans Nilsson

  Sofia Bergman

  Mari Holmberg

  Helena Andersson

  Linda Elofsson

  Jag saknar dig så mycket, älskar dig Elsa kram Mamma

  Linda Byhmer

  Nils Joakim Avelin

  Andreas Gillström

  Tommy Hagström

  Anna Robertsson

  Jessica Birgersson

  Jessica Nilsson

  Andreas Zukiewicz

  Ida Karlstedt

  Stefan Persson

  Alla tankar till er! Vilken underbar ängel ni har! / P

  Sara Burman

  Caroline Thingvall

  Kerstin Linnea Ireblad

  Lollo, Joppe, Jonathan & Olle

  Magdalena Våhlin

  Moas dopdag, Marianne Thorèn Olsson

  Ulla och Roger Lindh

  Image Center, Pierre & Anders

  Sandra

  Molin/nilsson i norrland

  Marie, Jonas, Harry & Selma

  Veronica Wagner

  God Jul älskade Elsa, du fattas oss varje sekund. Kramar Mamma, Pappa och Tyra

  dragos

  Cecilia & Freja-Li

  Mikaela Myske

  Familjen Johansson/Svensson

  Simon & Charlie

  Lilla fina Wilhelmina

  Minns Kolmården en höstdag/mormor

  Idag skulle varit din första skolavslutning, saknar dig oändligt min tiger!

  Treasury Wine Estates employees

  anita o erich

  Katarina

  Karin Gustavsson

  Tomtarna i Nacka

  Barbro Gustafsson

  Mamma & Pappa

  Mormor

  Lilla hjärtat, vi saknar dig! Mormor Ingring och morfar Ooff

  Med kärlek. Cajsa <3

  farmor anita

  Älskar dig, kram Mamma

  Mormor och Off

  Faster Anna

  Anita o Erich

  Moster manda och moster Jocke.

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Viktoria Kulborg

  Stefan Santos

  Karin Gustavsson

  Fam Ruyter

  Gammelgittan

  Jennys födelsedagspresent

  grattis Anna på födelsedagen Erich o Anita

  Cajsa - all kärlek till er. Puss

  Grattis Pappa önskar Emma o Jenny

  Rolf och Carola Pettersson

  Bosse

  Anita

  Ann-Sofie Persson

  Helena Åkesson

  Inger Klefbom

  Silvio & Lotta

  Leah med familj

  Maria Westman

  Per och Lena

  Karin Strand

  magdalena taubert

  Johanna, Pontus, Elias och Simon

  Kerstin Stenberg

  Moster Jenny

  Sandra Green

  Opa Erich o farmor Anita

  Ingrid&Edith

  Gunilla o Uwe Jaeger

  Cajsa <3

  Martina Jonsson

  Mormor Ingring

  Jonas Tapper

  Morbror Jonas

  Morfar Ooff

  Angelica Heijdenberg

  Anna Gruneau

  Cajsa, Fredrik, Olivia och Nora

  Marie Ajnefelt (Tant Eri)

  Calle

  Karin Gustavsson

  Magdalena Hagelind

  Ingrid och Sten Olsson

  Ella, Maria, Anna och Gustav

  Arbetskamraterna på familjeenheten, Söderhamn

  Angeli UF

  Erich o Anita

  Stina, Joel och Katarina

  Anna, Gustav, Ella & Maria, vi saknar dig fina Elsa!

  Katarina

  Ljusen brinner för dig ikväll

  Monica Landebjer

  Saknar dig så älskade ängel!

  Henrik

  Alltid i våra tankar <3 Tant Marie,Jonas,Harry & Selma

  Älskade barnbarn, jag saknar dig så! Mormor Ingring

  Mormor Ingring o morfrar Off

  Farmor o Farfar

  Manfred Mauritz Fredrik Anita

  Cajsa <3

  Louise V

  10 månader av sorg och saknad. Mormor Ingring och morfar Ooff

  Malin H

  Glad sommar! Alva Klara Lina Sääf

  Alltid i mitt hjärta

  Familjen da Silva Martinson

  Maria

  <3

  Tvillingarna Kevin och Robin

  Ella, Maria, Anna och Gustav, vi saknar dig fina Elsa!

  Farmor o Farfar

  Ida Johansson, Kimstad

  Britta o Bouba

  Jennys bröllop från Olivia och Karin

  Veronica Lindberg

  Fam. Vinemyr

  Rebecca Ernkvist

  Henrik med familj

  Elsa, min älskade ängel/Mormor Ingring

  Alexander Frisk & Caroline Johansson

  Änglamamman Nicci

  Susanne Karlsson 62 V

  Camilla Krona Edvardsson

  Fam Andersson/Eldnor

  Edith och mammorna

  Jennifer Jansson

  Per och Lena

  Önskar jag fick leka i solen med dig.. /Moster Manda.

  Anna och Maria Berglöv

  Peter, Sofia & Alva

  Andreas, Åsa och Elsa

  Marcus 5år

  Harriet Öhman

  Andrea Ottosson

  Rose-Marie Swaij

  Tommy Olofsson

  Susanne Bengtsson

  Linda Altun

  Simon Berglunds Familj

  Stina, Joel och Katarina

  Åsa Andersson

  Tanja o Thomas Blomgren

  För Elsa. En liten ängel. /Pernilla

  Molly & Wilma

  Elisabeth Ottoson

  Moa och Tea i Bankeryd

  Tänker på er alla!/Britta o Bouba

  Olov,Lotta,Emma & Clara

  Bosse & Christina Gustafsson

  Josefin Leo

  Greger Rönnqvist med familj

  Eva & Bert Lagerblad

  Josefin Alm

  Fam Bodin

  Gammelgittan

  Christer Toivonen

  Malin Salomonsson

  Annica Källgården

  Familjen Laurila

  Birgitta

  Pia Rosén

  Erika Lundquist

  Daniel Uppling

  Pegman, Freja,Julia,Malin

  malin meja och Linn malmström <3

  120311, Elsa i mina tankar,farmor

  Katarina

  Henrik

  Cajsa

  Vi hejar på dig Elsa! Kram Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Anna Maria, Tomas och Elias

  Ingrid o Sten

  Farmor Anita o Farfar Erich

  Elma, Leo och Iris Wikström

  Tobias Lindqvist

  Mormor Ingring och Morfar Off

  Karin Gustavsson

  Farmor Anita o Farfar Erich

  Mormor Birgitta Moas dop

  Moas Dop, Emma, Walter, Elsa och Tyra

  Peder, Mia och Fanny

  Moas dop/ mormor och Off

  Sara och Olle

  Marcus & Madelaine

  Per o Lena

  Arvid, Lotta och Malte

  farmor o farfar

  Ingrids födelsedag Karin+Mamma

  Jonas Hamsås

  Katarina

  Anna, Gustav, Ella och Maria

  Malin Backlund

  Britta o Bouba

  Elias med familj

  Daniel Svedberg m. familj

  LOELLA OCH BARNEN

  Ewa Johansson

  Eva och Torbjörn Rundberg

  Stina, Joel och Katarina

  Britta o Bouba

  Per och Lena

  Henrik

  Per och Lena

  Fam Pihl Norrby

  Britta o Bouba

  Britta o Bouba

  Cissi, Micke, Emilia och Alicia

  Birgitta Widell

  Familjen Schaub

  Gittan o Perra Jedholm

  Vi tänker på er/Per och Lena

  Pär, Joanna, Linus och Maja <3

  Björn Diedrichs

  Ingrid Lindkvist

  Till minne för Elsa från Karin och Olivia

  Evalill, Lasse, Elin, Bodil och Agnes

  Agneta Örbring /Vilgots o Uvas mormor

  Alltid i våra hjärtan Farmor o Farfar

  Fam Wendin, Marie, Janne, Hanna, Lucas och Leo

  Till minne av vår älskade Tiger-vi saknar dig så oerhört lilla Elsa/ Mormor Ingring och morfar Oof

  Karin Gustavsson

  Calle Gadnert

  Faster Anna

  Alice, Erik & Maria

  Familjerna Boberg

  Vi tänker på er, Katarina o Joachim

  Familjen Lindqvist-Gustavsson-Tudor

  Till minne av världens finaste Elsa! Anna Maria , Tomas och Elias

  SOFIS GRILL

  Lina Sääf

  Grattis Matilda från Karin och Olivia

  Henrik med familj

  Till minne av Elsa. Britta o Bouba

  Amer Peter med fam. Vi tänker på er.

  Grattis Ida önskar mamma, till minne av lilla Elsa

  Simon Lingmerth med familj

  God Jul önskar Britta o Bouba

  Oscar och Mikaela

  Moster Manda

  Tänker på Elsa varje dag/Farmor

  Å Elsa vad jag längtar efter dig! Mormor

  K2, Anna

  Ecoma Solution

  AllCall AB

  Ecoma Solution

  Angeli UF

  Saknar dig så mycket älskade Elsa, kram Mamma

  Skidsport Bromma

  Mamma & Pappa

  Emma och Walter

  AllCall

  Ecoma & K2 Kontorskvalité

  Melker & Ebba

Se alla som bidragit till insamlingen