Insamlat hittills: 200 kr

0%

Mål: 50 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50 000 kr

Lilla Ekobutiken mot cancer

Lilla Ekobutiken säljer ekologiska produkter för barn och vuxna. Företaget vill bidra till en bättre värld - både för människor, djur och natur.

Som ett led i företagets vision om en bättre värld för alla, vill vi starta en insamling till förmån för barncancerfonden och deras arbete.

Förhoppningen är att Lilla Ekobutikens kunder delar företagets önskan om en bättre värld och att de därmed kan tänka sig att skänka en extra slant till människor i utsatta situationer.

Vi känner alla någon som har drabbats av cancer och ingen människa ska behöva begrava sitt eget barn. Som mamma känns det extra tufft att veta att så många andra föräldrar tvingas genomlida detta. Barncancerfonden behöver mer stöd! När jag tänker: "Det kunde varit min dotter", Ja, då är valet enkelt.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Att skänka en slant till barncancerfonden är kanske att rädda livet på någons son eller dotter, eller att stödja föräldrar som tvingas uppleva det värsta som en förälder någonsin kan uppleva.

Vi behöver finnas där för varandra!

/Petronella, Ägare Lilla Ekobutiken

Ps. Jag tror också att denna insamling kan få mer spridning genom företaget än om jag skulle gjort det privat och därför har jag valt att öppna denna insamling i företagets namn <3>
Ds.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Lilla Ekobutiken

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!