Insamlat hittills: 18 620 kr

186%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Kusefin Josefin - en hjältinna!

Vår lilla Jossan är en 6-årig tjej med ett härligt positivt sinne! Den 1 april upptäckte man en knöl på hennes ena höft, efter det har allt gått väldigt fort. Vi är alla, i Jossans omgivning, med på denna resa - en riktig berg och dalbaneresa! Men med stödet från kunnig och pedagogisk sjukhuspersonal så blir vi alla starkare, och starkast av oss alla verkar lilla Josefin vara. Hon är så otroligt tålig och som sagt positiv. Hon förknippar inte sjukhuset med något negativt, än. Det är fortfarande ganska roligt att vara där, med lekterapi och annat. Det är på ett sätt fantastiskt att få upptäcka vilka möjligheter som erbjuds ett sjukt litet barn, på sjukhus! I denna overkliga situation blir sjukhusvardagen ändå ganska ok. Hjälp oss att fortsätta stödja sjukhusen genom Barncancerfonden!

2009-06-25: Ett stort tack till alla som hittills lämnat ett bidrag i vår insamling! Man blir rörd av det stora engagemanget och över hur många som bidrar! Stora kramar från mostrarna!
Den största kramen skickar vi dock till vår lilla hjältinna - en tjej som har en stor portion humor, envishet och nyfikenhet! Det är tuffa dagar emellanåt, men du är så himla tapper Jossan!

2009-12-23: Snart julafton och det har snart gått 9 månader sedan vi fick beskedet om Jossans elaka knöl ... Det har varit tuffa månader men också månader fyllda med värme och kärlek... Vi envisas med att se ljust på framtiden och tror absolut att Jossan kommer vinna den här kampen! Hon är en riktig kämpe och allas våran lilla hjältinna! Nu ska vi fira jul, med julklappar, god mat och massor med snö - vi ska riktigt rå om varandra! Ett stort tack till alla Er som lämnat ert bidrag till vår insamling, Barncancerfonden gör stor nytta för de sjuka barnen och deras familjer! God jul och gott nytt år & önskar Carina och Elin med familjer

Läs mer om Jossans resa på Marias blogg: www.insulander.bloggsida.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Carina och Monica Salminen

  Anonym

  Eivor Insulander

  Anonym

  Danne,Marie,Tilda,Lova

  Anonym

 • Anonym

  Carina & Tord Hjelm

  Anonym

  Maya Winblad

  Anonym

  Johan Elin Alva Eric

  Anonym

  Moa, Jacob, Patric & Lotta

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!