Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Insamlingen är igång!

Hej!

Efter lite strul är vi äntligen igång med vår insamling till barncancerfonden!

Vill du hjälpa oss att samla in pengar får du gärna donera pengar till insamlingen, eller köpa våra personliga lyckosmycken som vi gör själva. Armband kostar 75 kr (vi skänker 50 kr) hängen och nyckelringar kostar 60 kr (vi skänker 40 kr). Sök upp oss på instagram @k.u.s.e eller Facebook Kungsbacka Ridklubbs Ungdomssektion (testa @kuse.sektion om det inte funkar) om ni är mer intresserade av smyckena.

Men vilka är KUSE egentligen? Vi är ca 20 barn och ungdomar som sitter i Kungsbacka Ridklubbs Ungdomssektion. Det vi jobbar med är att skapa en bättre miljö och gemenskap på ridklubben. Vi vill att stallet ska vara en plats där man ska vilja vara även om man inte ska ha ridlektion. Det ska helt enkelt vara en plats där man ska kunna ha roligt, träffa kompisar och bara hänga, vem man än är!

Nu under september och oktober vill vi nå ännu längre och kunna bidra och hjälpa barn. Därför har vi valt att starta denna insamling.

Tack för ditt stöd!

Kramar
Kungsbacka Ridklubbs Ungdomssektion, KUSE

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum