Insamlat hittills: 2 600 Kr

10%

Mål: 25 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
8 personer stödjer denna insamling

Kanada - Mexico på cykel

Fredagen den 24 april cyklar jag från Vancouver ner till Mexico, en sträcka som ska vara bitvis tuff men otroligt vacker. Anledningarna till att jag vill göra denna resa är många, men de kommer alla ner till att jag är frisk och har alla möjligheter att göra exakt vad jag vill med mitt liv. Ingenting stoppar mig från att cykla till Mexico, att plugga utomlands, se och uppleva magiskt vackra platser och leva mitt liv till max utan något som håller mig tillbaka. Med den här insamlingen vill jag försöka ge något vidare till de som inte har haft samma tur. Jag hoppas att jag kan samla in pengar för att hjälpa forskningen på vägen, så att fler barn kan få växa upp och följa sina drömmar på det sättet jag haft förmånen att få göra.

Min mormor var bara precis över 30 när hon gick bort i cancer, och min morbror bara 17. Likt många andra fick min mormor aldrig chansen att se sina barn växa upp, att träffa sina barnbarn och att göra allt annat hon kunnat fylla de minst 60 år till hon borde ha fått. Likt många andra fick min morbor aldrig ta studenten, resa runt i världen, läsa på universitetet eller bilda en familj. Saker som så många av oss andra inte ens reflekterar över att vi tar för givet. Likt många andra fick min mamma växa upp i en halv familj.

Med den här cykelresan hoppas jag att jag kan samla in pengar så att familjer i framtiden inte ska behöva gå igenom att förlora syskon, föräldrar, barn och vänner. Att cancer kan botas och att alla barn ska få växa upp och leva exakt de liven de vill leva, utan några begränsningar. På samma sätt som jag nu gör med den här cykelresan. För att jagror att den kommer att bli en fantastisk upplevelse. Och för att jag är lyckligt lottad nog att kunna göra den :)

Senaste bidragen till insamlingen

 • Jocke önskar lycka till! :)

  Bosse Löfqvist

  Fredrik hejahejha :)

  Jonas Friman hejaSara:)

 • sassabrassa hejja er <3

  Camilla Klerborg

  Åsa Bergquist

  Entrepreneurship Class UBC