Insamlat hittills: 77,100 kr

77%

Mål: 100,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100,000 kr

Kämpen Bo

Den 7e februari -17 vändes vår värld upp och ned. Vår son Bo, knappt 11 månader gammal, fick diagnosen Retinoblastom (tumörer i ögonen).
Den 16e februari fick vi fler dåliga nyheter, det fanns förändringar på tallkottskörteln med. Diagnosen är ovanlig men nu ska vi kämpa tillsammans och för den starkaste av oss alla, Bo.
Hjälp Bo och alla andra barn i kampen mot cancer.


19/3-17: 2 månader in i behandligen och ytterligare en MR senare får vi otroligt positiva nyheter. Bo har ingen tumör på tallkottskörteln utan det är godartade cellförändringar, inte helt ovanliga att ha. Detta innebär att det från och med nu inte handlar om att rädda liv, utan syn. För oss känns det som en vist! Men än är vi inte i mål, Bo har 3 omgångar cytostatika kvar och många år av regelbundna ögonundersökningar. Retinoblastom är en lurig sjukdom, nya tumörer uppkommer oftast i takt med att ögat växer, därför krävs noga uppföljning.
Bo har haft otur och blivit rätt sjuk mellan sina cytokurer, vi har spenderat 37 dagar på sjukhus pågrund av bakterier och feber. Men nu hoppas vi att han kan slippa bli så "låg" i sitt immunförsvar.
Tack alla som skänkt! Vi höjer nu målet för insamligen ❤


21/6-17: Bo har fått sin sista (förhoppningvis någonsin) cytostatikabehandling, han kommer följas upp med ögonundersökningar och återbesök på barnonkologen. Nu hoppas vi på att sjukdomen hållet sig i schack (med lite hjälp på traven av laser/kryoterapi). Vi är tacksamma för att Bo fått så bra hjälp och för alla som bidragit till insamlingen. Fortsätt skänk, och har ni möjlighet bli månadsgivare hos barncancerfonden. Cancer är ingen barndom 💕

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Susanna Gälldin

  Anonym

  Anna och Elton

  Anonym

  Edwin Renström M. familj

  Anonym

  Sanna S

 • Anonym

  Lina

  Anonym

  Hanna och Hilda

  Anonym

  Anonym

  Bibi

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!